. GEZİ PARKINA ALIŞVERİŞ PARKI YAPILIP AĞAÇLIK ALANIN YOK EDİLMESİ KARARI
. AYAKABI KUTULARINDAN PARA ÇIKMASI
. EMEKLİNİN ÇEKTİĞİ DERTLER
. ASKERİ UCRETİN 999 TL OLMASI
. KADIN CİNAYETLERİNİN ARTMASI birdaha düşünün derim
B dedim.
Ben de sandık görevlisi oldum. Oy çalmak o denli kolay değil. Elbet küçük oynamalar oluyordur ancak abartıldığı seviyede değil.
Fakat Akpnin dine oynuyor evet. Egemen Bağış bile bunu söylemişti zamanında. Akpnin seçmeni belli. Chp seçmeninden ziyade mantığıyla değil duygularıyla hareket eden ve daha alt tabaka denebilecek bir seçmen. Din denince Allah denince, başörtüsü denince yol-bina denince ''Akp'' oluyorlar. Akp bunca yıl boyunca da zaten bu seçmeninin dışındaki vatandaşlarıyla hiç ilgilenmemiş hatta dışlamıştır. Şimdi bile yaptığı ortada. Bize oy vermediniz diye trip derdindeler.
Sonra da birileri kalkıp bu muhalefet kesim neden Akpyi sevmiyr diyor, e ayıptır artık bunu sormak da ayıptır.
Düşünecek bir durum yok artık, hüküm giyeni bile var. gundemotuzbes.com/56906-kagithanedeki_oy_hirsizliginda_karar_cikti_akp_icin_oy_calan_sandik_baskanina_5_yil_hapis
Hem oy çalıyor, hem de insanların dini duygularını suistimal ediyorlar.
:D oy çalıyor olamaz çünkü her zaman anketlerdeki oylar çıkıyor sonuç olarak. Sen kendine bu kadar oy almasını yediremiyorsun çünkü biz oyuna gelmeyiz. Bu millet dini yanları bahanesi ile atatürkün iktidar koltuğunu kapacak olan onu tahttan indirecek olan Terakkiperver Cumhuriyet halk fırkasını kapattı, aynı nedenden dolayı böyle cahilce bir yaklaşım sergileyemezsiniz. Kimse konuşmasın, HDP ve CHP alevi kuruluşların dibinden ayrılmadı seçim öncesi bu değil mi dini kullanmak? Avukatlar izmirde , dağlılar ağrıda oy çaldı bu oyları çalıp kime attı bu elemanlar, bizim sesimiz çıkmıyor mu?
diyer bir sorunda bu insanların gözünü boyuyuo bence siz cumhurbaşkanı olsaydınız kedinize saray yaptırıp atatürkün resmi yerine rus bir ressam in tablosunu asarmısınız baş köşeye bunu bir sormak istedim
ben atatürkten nefret ederim, bana kalırsa atatürk lafına cumhurbaşkanımız fazla bile önem gösteriyor, onu çokça atatürkçü alanda gördüm beni rahatsız etse de en azından sizin gibilere de hitap etmesi gerektiğini bildiğim için sesimi çıkartmadım. Bana kalırsa atatürkün bir resmini bırakmam emin ol :D
ve sadece akp deyilki ama 12 yıl boyunca seçilmek bana tuhaf geldi ve anket yapmak istedim
eyer bu durum chp mhp... olsaydı böyle bir anketi yine yapardım
sen hiç araştırmaya kalktın mı neden bu partiye millet bu kadar ihtiyaç duydu? bu parti gelince ne düzeldi merak ettin mi? Al sana bir belgesel, benim yaşım yetmiyordu izledim, senin de yaşın yetmiyor, izle Ak partiden hemen önce Türkiye neler yaşadı da Ak parti bu kadar tuttu?
https://www.youtube.com/watch?v=wE3WZU3x3Wg
İktidar partisinin seçimlerde oy çaldığının mahkeme tarafından alınmış kararla kanıtlanmış haberi ;
https://www.hurriyet.com.tr/gundem/29209460.asp
Cevap
16Cevap
dibe doğru gitmek nasıl olur iyice araştır ; mesela yunanistana bak, başbakan başbakanlık uçakları arızalı olduğu için ve para olmadığı için onları yaptıramadı seyahate de askeri uçakla gidiyor. ülke dibe vurdu derken bunu kadın cinayetleri ile doğrulayamazsın objektif olmak değil yaptığın.
Umarım akp geri çekilir'de 3 lü koalisyon yaparsınızda başada keMAL'ı koyarsınız o zaman ben bu türkiyenin halini görürüm.
Bu ülkeye akp kadar güçlü bir parti gelmedi.
Ayakkabı kutusu diyorsunuzda, peki 47 milyon dolar kim hortumlattı? gölcük depremdeki 17 bin kişi öldüğünde oraya yardım paraları toplandığında, o paraları kim yedi? Yahu biraz çuvaldızı kendinize batırın. Birde bu ülkeye gelmiş geçmiş en iyi parti akpdir. Yaptığı hatalar var mı? var ama hiç kimse 4/4 lük değil
1- ' Askeri ' ücret değil yanlış yazmışsınız ' Asgari ' Ücret olacak doğru yazımı
2- Ak partinin hataları olabilir , ama kimse başarısız olduğunu söyleyemez.
Şimdi
herkes
herkesin gerçek yüzünü görüyor
Hdp barajı geçsin diye Hdp partisine oy veren Atatürkçüleri de
.
bunu sonra fark ettim bende
haklısınız herkez mükemel deyildir ama bizim burdaki konumuz sahtekarlık olup olmadığı siz de dediniz asgari yerine askeri yazmışım
Bu saydıkların geçmişte olmuyomuydu sanki. sadece o zamanlar teknoloji ve haberleşme internet bugünki kadar yaygın değildi her şeyi öğrenemiyoduk asgari maaş önceden daha düşüktü. Devletin hareket edecek hali yoktu hastaaaneler pislik içindeydi ilaç alamıyodun tüp alamıyodun vs vs diye anlatıelar büyüklerimiz sende araştır biraz eski türkiyeyi şimdi rahatız tabi sıkıntı yok konuşuyoz
Eskiden. mhp ye oy verdim donegin salagin biri simdi chp ye verdim høduk cikti dansoz insanniyorum akp nin caldigina bundan sonra oyum akp ye kim nederse desin erken secim olur ins
sizin terihiniz bir şey diyemem
Gerçekten insanlar çok nankör yazık size AKP kadar başınıza taş düşsün aslında görcksiniz ebenizinkini tersten ama sizde at gözlüğü olduğu için farketmez yani akşam akşam işine bak yorma beni
muhtemelen akp ye oy verbiniz internete olayları araştırlamısınız
tartışmak istemiyorum seninle anlayacak cinsten deilsiniz
bu şekilde düşünmenizin sebebi nedir öğrenebilirmiyim
o kadar oy çalmalarına ve devlet imkanlarını sonuna kadar kullanıp cumhurbaşkanının eş başkan gibi dolanmasına rağmen %40 da kaldılar bu sefer. artık imkanları ellerinden alındı.%20 yi geçemezler
sen ne kadar biliyorsun öyle guru paçavrası. Biz boru muyuz burada, KS gibi marjinal bir yerde bile %50 oy alıyor ankette, fazla uzak değil bu sitede bile oy oranı %50 diyorum, aynı partiden mi bahsediyoruz %20 alacak dediğin, bence fazla hayal kuruyorsunuz, saçmalamanız nirvana yaptı bu aralar
@cokoko al bunu sabah akşam tok karnına dinle, anladığın zaman bana bir arkadaşınla haber gönder ;) https://www.youtube.com/watch?v=w6v6yYMJVc8
bizar geç kalmışlar bu tasarım için
Delilleri ile ortada her şey ama körelmiş bir zihniyet var görmüyor, görmemezlikten geliyor ki bunların hepsi dindar geçiniyor. Bu haksızlık karşısında susmanın elbet bir ateşi dokunacaktır.
sizin gibi düşünüyorum
Az kaldı artık.
17000 oy saadet partisinden akp ye aktarılmış diye gördüm bugün sosyal medyada ama kesin bir bilgim yok... Çaldırsaydık çalarlardı...
sosyel medyada gördüğünüz haber de doğru bence sizin ne düşündüğünüzü bilmiyorum
Insanlarin dini yanlarindan faydalaniyorlar dedim ama oy caldiklari gercegini de inkar etmiyorum.
ya bir sitrin gidin yaa hdp değil derdiniz hala AKP ye taktınız bukadarmı yaktı canınızı yani pes
Çamur atacak yer aramayin
o kadar chpli mhplilerin arasinda calmayi basariyorlarsa baska bisey demem.
Kuruntu yapmayın sizde
bunlar gündeme gelmiş ve yaşanmış olaylar
Siz görmediğiniz heralde doğuda hdpnin yaktığı pusulalari
bunu her kez yapardı sağten peki ya artan kadın cinayetleri atatürkün kaldırdığı imam hatip okullarının geri getirilmesi bunu bir düşünün derim
Imam hatipin geri getirilmesi doğru karar
bence herkez kendi dinine göre yaşamalı amam hatip in getirilmesi ırkçılık bence kız öğrencilerin okulda kapanması bence bu bile ırkçılık ve atamızın kararına karşı çıkmak
imam hatip
Senin ne olduğun belli cevap yazma
ne olduğumu düşündüğünüzü sorabilirmiyim eyer hıristiyan olduğumu düşünüyorsanız doğru bildiniz ve herkez dinini kedi içinde yaşamalı kuranikerimde bu şekilde buyurur
Hırsız çalmasını iyi bilir :)
bende bu şekilde düşünüyorum
bence çok doğru yönetiyor. Böyle devam etmeli
Akp oy calsaydı %60 olurdu
bilgisayarlar var yanlış veri gönderiliyo olabilir
@belirginbirisim düşmüşmü
Düşünmüyorum eminim :-D
Bağzı değil, bazı.
C dedim
sizin düşünceniz saygı duyuyorum
Teşekkürler :*
A ve B.
bence doru tespit
1 ve 2. durumun özeti
bir bitmediniz.
Delilleri ile ortada her şey bu kadar insanın kandırılması hiç iyi deyil bence artık kış uykusundan kalkmalı bu millet
Sadece oy mu
evet hırsızlar zaten
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar