Açıklaması şöyle;
"2. tura ben kalırsam %65 ile cumhurbaşkanı olurum. Erdoğan ve Kılıçdaroğlu kalırsa korkarım ki Erdoğan seçimi alır."
Sizce kendisi kalsa kazanabilir mi? :D

Açıklaması şöyle;
"2. tura ben kalırsam %65 ile cumhurbaşkanı olurum. Erdoğan ve Kılıçdaroğlu kalırsa korkarım ki Erdoğan seçimi alır."
Sizce kendisi kalsa kazanabilir mi? :D

bence 2. tura hic birşekilde kalamaz bildiğim kadarıyla en yüksek 2 aday kalıyor hangisini elicek kemal beyimi tayyip beyimi. realistik değil 2. tura kemal bey kalırsa kendisi hangi cepheye gececeğini düsşünmeli ki aslında belli de. ben belli olmaz diyorum bakarsınız soylediği cümlenin terside olabilir. o zaten bence muhrarrem beyin meselesi olmamalı (ki olmus cümleden anladıgım kadarıyla korkarım ki kısmı ozellikle) bi parti liderisin amacın secimi kazanmak yani yüzde 50+1 bu. bu olmadı maks oy. hani elendikten sonra ahmet olmus mehmet olmus bence rekabeti zedeliyor hos gelmiyor.
CHP Muharrem İnce'yi önce seçimde genel başkan yapsa idi, bugün kimin kiminle ittifak yaptığından ziyade Muharrem İnce'nin vaatlerini tartışıyor olurduk. Muharrem İnce bu ülke de muhalefeti çok iyi yapacak biri. İktidara gelir mi onu bilemem. Ama dinlediğim konuların birçoğunda yaptığı eleştiriler yerinde ve haklı. Çözümünüz ne sorusu sorulduğunda birileri gibi "yapacağız göreceksiniz" demiyor, "para buluruz", "ekonomi bizim işimiz" gibi ucu açık söylemler ile kandırmıyor. Net olarak, tarımdaki açığı dile getiriyor, enflasyondaki açığı ve bunların nasıl giderebilecek şekilde önerilerde bulunuyor. "Biz gelirsek bu hamleleri yaparız ki bu olmasın" diyebiliyor. Ülkenin en büyük sorunu muhalefetti. Bu sene muhalefet biraz ses çıkardı son 3 ayda çıkan yasalar, yapılanlar ortada.
Not: Kimsenin sevicisi değilim, yorum yaparken şu partili bu partili diye yorum yapmayın. 30 yaşında bir birey olarak ortada olanı söylüyorum. Tabi ki herkesin görüşüne ve yorumuna saygı duyuyorum.
Bazı kişiler kabul etmese de Muharrem İnce'nin haklı olduğu noktalar var.
● Kılıçdaroğlu'nun son dönemdeki ılımlı ve daha ciddi imajı kendisi için olumlu olsa da Anadolu'da iyi bir imajı yok yani o bölgelerde vaatler yerine kafasındaki profile göre oy veren insan oldukça fazla bu yüzden Kılıçdaroğlu'nun şansı olabilecek diğer adaylara göre daha az.
● Kılıçdaroğlu yıllardır CHP'de olduğundan ve zamanında birçok yanlış söylemi olduğundan seçim arefesinde yıpratılma şansı çok daha yüksek bir aday yani birisi çıkıp eski konuşmalarından birisini ortaya atsa ve bunun tartışması bile geçse bu durumu kurtaramayacak bir imajı olacak.
Bu ve bunun gibi sebeplerden dolayı kendisinin aday olması en başından hatalı bir karardı oysa kendisi yerine Mansur veya Ekrem gibi 2 adayı da sahaya sürebilirdi sonuçta vaatleri arasında Başkanlık sisteminin kaldırılıp parlementer sisteme geçilmesi var yani seçilen kişi sembolik birizi olacaktı bu nedenle ihtimali en yüksek aday olmalıydı.
Ece Üner'in buna bi sorusu vardı.. Sizin yüzünüzden seçim kaybedilirse sokağa çıkamam demişsiniz diyor.. Muharrem de evet dedim diyor. Sizi sokağa çıkamayacak kadar zor durumda bırakacak böyle bir riski almaya güdüleyen nedir diyor. Kaç para aldın bunun için sorusunun böyle kıvrak şekilde sorulması karşısında saygı ile eğiliyorum. 🙏
Cevap
147Cevap
Bu adam da amma iddialı konuşuyor gadası
Haklı değil
her yerde yazıyorum, farz edelim ki kazandı!!! parlamenter sisteme geçeceğim dedi! partisi barajı geçemedi!!! topal ördek olmayacak mı?
kendi ağzı ile itiraf etti ki doğru 100.000 imzayı ilk gün toplardık ama o zaman da akp yardım etti diyeceklerdi demedi mi? dedi, zaten herkes tarafından biliniyor o imzalar oyları bölmek adına troller tarafından atıldı
(sayın İnce ile Yalova da yaşarken belli hukukumuz vardı ama o Vekil ince ile şu an ki Vekil ince arasında dağlar var)
meclis çoğunluğun olmadığı sürece topal ördek olacaksın bırak inadı
Şu cümlelerin bile Erdoğan'ın ne kadar işine yaradığının farkında değil. Halkın umudunun yok edilmesi seçimin kaderini değiştirebilecek bir şey, 2. Tura Muharrem İnce'nin kalamayacağı da kesin. Böyle şeyler söyleyerek Erdoğan'ın ekmeğine yağ sürmekten başka halta yaramıyor.
Kesinlikle haklısın
Tamamen objektif olarak yorum yapıyorum
Muhalefet partileri nasıl bir kafa yaşıyor bilmiyorum ama hepsi Tayyip Erdoğan'ı çantada keklik gibi görüyor, Kılıçdaroğlu Ekmeleddin İhsanoğlu hatasını yine yaptı ve parti kimliğinden uzak Hdpye yakın isimleri milletvekili adayı gösterdi. CHP seçmeni bundan rahatsız, aynı şekilde İyi Parti'nin ağır isimleri bir bir istifa ediyor sebebi ise yine HDP ile olan yakınlaşmaya sessiz kalınması bence oyunu CHP ve Ak Partiye vermek istemeyen seçmen Muharrem İnceye oy verecektir.
Cidden Memleket Partisi iyi ki kurulmuş diyorum bir tarafta şeriatçı Hüdapar diğer tarafta terörist HDP 80 milyon seçmeni bu ikisinden birini tercih etmeye zorluyorlardı.
Yerme gayretinde ki arkadaslar hesap yapabiliyor musunuz? M. İnce kesinlikle hakli bu konuda. 2. Turda tum Chp M. Inceyi desteklemeyecek mi? Ata ittifaki da M. Ince yi destekleyecektir. Yine hic istemeselerde Hdp bile M. Ince yi destekleyecektir. 65 den bile fazla alabilir M. İnce. 2 tane dayatma aday arasinda kalmak zorunda degilsiniz. 20 yildir denk gelmedigimiz bir 3. Secenek var bunu iyi düşünün. Kilicdaroglu simdiye kadar ki secimlerin hicbirini İnce yuzunden kaybetmedi. Bizzat kendisi yuzunden kaybetti.
Aba altından sopa mı gösteriyorsun hayırdır. Malum şahsın elinde oyuncak olmuş birde gelmiş öyle olmazsa böyle olur böyle olmazsa şöyle olur diyor. Konuş Muharrem konuş secime kadar bir damla oyun vardı onu da kaybedeceksin. Sende gizli ortağında gidecek tarih olacak az kaldı
Bu adama bu özgüveni arabada gaz pedal dinleyen ergenler mi veriyo acaba. Severdim inceyi 2018 de oy da verdim. Kılıçdaroğlu senin senelerce genel başkanlığını yaptı bu tarz konuşmalar ona karşı yakışmıyor. İşçi partisi milletvekili de CHP'den seçilerek sonra işçi partisine geçti ve bir kez olsun Kılıçdaroğlu ve CHP hakkında kötü söz konuşmadı. Yeri gelince tuvaletlerini temizledim diyordu. Biraz ahde vefa olması gerek insanda.
Gel bakalim muharrem diye aşagiladi ve onu ve yakinindaki isimleri partiden uzaklaştirdi. Daha bide neyin vefasi?
Bak mesela Davutoğlu babacan onlarda Erdoğana attı bence buda yanlış. Atmamalari gerekiyordu. Çünkü o kadar beraber yediler içtiler. Siyasetin bu kismini sevmiyorum ben beraber bi yola baş koymuş insanların evet yolu ayrılabilir. EyvAlah. Görüşleri ters düşebilir eyvAllah. Ama daha sonrasında kalkıp bu şekilde olmaları bana yanlış geliyor
Erdoğan onlara bu kadar kötü davranmamiştir. Onlari sifirdan alip bakan yapti biryerlere getirdi. Sonra bunlar ayrilip düşman oldu rakip oldu atip tutuyorlar. Çok büyük nankörlük.
Ama muharreme hak veriyorum. Gel bakalim muharrem diye aşagilamamaliydi cumhurbaşkani adayi yapiyorsun adami ama ilk başta sen saygisizlik ediyorsun. Sonra adam güçlenince panik olup onu ve yakinindaki isimleri partiden dişliyorsun milletvekili listesine almiyorsun gönderoyorsun.
Adam napsin?
Peki Muharrem incenin yaptıkları. Ortadan kayboluslari. Bunlarda yanlış. Saatlerce televizyona çıkmaması. Sen bi partiyi temsil ediyorsun orada. Bi kesime hitap ediyorsun o şekilde ortadan kaybolmak nedir. Yenilmiş olabilirsin fark atılmış olabilirsin her şey olabilir ama kalkıp ortadan kaybolmak saçma. Ben Kılıçdaroğlu'nun elini yüzünü yikamiyorum. Neye dayanarak yüzde 65 oy alıyor. Sence ikinci tura kalsa bu oyu alabilecek mi? Alamayacak. Alamayacağını için atıp tutuyor. Vefadan kastım oydu aslında. Seçmen belli kimin nereye oy verdiği belli ittifak oyları belli. Alacağı oyu bütün anketler yüzde 4 gösteriyor. Bu açıklama saçma zaten Kılıçdaroğlu CHP'nin taban oyunu alıyor. Nasıl onu geçeceksin de ikinci tura kalacak?
Atiyo o konuda haklisin, o da böyle kendi reklamini yapiyo yine rezil olacak
Ya abi saçmalamasın hayali evrende geziyor herhalde arkadş yüzdelik dilim denilen bi gerçek var anca imza toplamayla uğraşsın bu saatten sonra, kılıçdaroğluna sırf karşıdaki kazanmasın diye oy verecek binlerce insan var. Neyin tatavasını yapıyor bu..
Ak Parti'nin 1 numaralı adamı. Sosyal medyada çıkardığı alımlarla gençleri baya etkiledi. 18-25 yaş arası kitle zaten akp ye oy vermeyecekti. Oyları bölmek, seçimi Erdoğan'a kazandırmak için aday olmuş bir şahıstır kendileri. İkinci tura kalamayacağını oda çok iyi biliyor ve bu şahısa oy verenlere geçmiş olsun diyorum.
İnce hayranları şimdi adamı yerden yere vuruyor bu ülke için en ideal insan incedir diyenler deli diyor siyaset işte böyle dönek bir şey. Çok komik geliyor bana işte bu tip şeyler samimiyetten uzak, ay çiçeği misali güneşe göre konum almak en azından eskiden insanların bir çizgisi varmış duruşu varmış şimdi ne seçmende duruş kalmış ne seçilende...
Kesinlikle haklı umhuriyet Halk partisi iyi parti bunların hepsi Muharrem ince'ye verecek kalırsa Daha sonrasında uharrem ince'yi orada görüp aha bu adam ikinci tura kaldı ben 1 turda AK Parti'ye vermiştim ama bu adam varsa bunu vereyim diyen kişiler de olacak ❗
Kesinlikle parti sohbeti yapmasını sevmem. Ama benim ülkemi benim dinimi eleştiren ve dış ülkelere şikayet eden şahsiyetleri kesinlikle ülkemin basinda görmek istemem. Başa geldiklerinde onu yıkacağız bunu yıkacağız vaadleriyle geliyor hepsi. Hangi adayın adam akıllı ülkenin menfaati doğrultusunda bir vaadi var lütfen bı bakın? her şey ihayi sihayi hastaneleri havalimanlarini onu bunu yıkacağız diye geliyor. Yazık Allah fırsat vermesin oylelerine
O adam padişahlığı benim ülkemi diğer Ülker arasinda dokunulmaz bir ülke yapacaksa neden hoşuna gitmiyor. Ülken eskiden başkalarının önünde eğilip bukuluyordu. Borç üstüne borç alıp tahıl ambarlarini kaç yıllığına onlara veriyordu. Başka ülkeden biri geldiğinde genelevlere götürüp yağcılık yapıyorlardı. Şimdi ise Korkudan titreyen ülkeleri görüyorum bu beni gerçekten onure ediyor.
Haksız diyemem ama yine de kendim ve ülkenin geleceği için daha iyimser bakmaya çalışıyorum bu olaya. Evet bu adam muhalefeti çok iyi yapıyor ve eminim çokta iyi yapardı KK kendi adaylığını açıklayana kadar sıcak bakmıyordum ama şimdi elimizde ki bu kabullenip karşısında kim varsa adayım o mantığıyla hareket ediyorum böyle hareket etmek ve düşünmek zorundayım. Zaman bize ne gösterecek bilmiyorum çok sancılı ve zor olacak ama umarım geleceğimiz uzun vadede daha iyi olacak.
Bakıyorumda Chp li kesimin hepsi Muharrem inceye yardırıyor. Kovmasaydınız partiden, Kılıçtaroğlı gibi bir adamı orada olacağına, Muharrem ince olsaydı. Konya'ya ülke diyen, İstiklal marşını bile bilmeyen, Atatürk'ün p.. ç leri diyen bir partiden medet uman, biri Atatürk'ün partisinin başında.. Bence bu partiye sırf Atatürk'ün partisi diye oy veren %25 koyun sürüsü var.
Muharrem İnce 2. Tura kalırsa %70 bile alır.
İnceye oy vermek isteyipte sırf kılıçdaroğlu kazanır diye korktuğu için Erdoğana oy veren sürüyle insan var.
Muharrem İncenin şansı Kılıçdaroğlundan kat kat fazla.
İnsanlar ülke battığı halde bu seçimi kaybetmekten boşuna korkmuyor. Millet ittifakı çöp adayıda güçsüz çünkü maalesef.
2. Tura İnce kalırsa kesin kurtulacağız bu çileden
2. Tura Kılıçdaroğlu kalırsa işimiz zor ama kurtulalım diye dua edeceğiz artık
Kaç gündür bu soruyu görüyorum yazayım bıktım daha karşıma çıkmasın. Bu adamın alacağı oy yüzde 3 4 tür. Oda dans etti diye aklı yetmeyen çocuklar oy vercek bu adama günahımı vermem hiçte sevmem kendisini. CHP ye ihanaet eden birisi.
Bu adam aşırı hayal dünyasında yaşıyor ya, tamamen oy bölmek için piyasada gibi bir şey aklı olan oyunu buna vermez gerçekçiliği yok
Bu adamın etrafında bir tane akıllı yok mu? Bu kadar yüksekten uçma demiyorlar mı buna? O bünye iki rezaleti kaldıramaz bence ama kendi bilir.
Adam malum partinin ajanı. Sosyal medyadaki ve yputube üzerindeki videolarına bakarsanız anlaşılıyor… bu söylemi yapması son derece normal. Kimi desteklemesini bekliyoruz ki başka 🤷🏻♂️
Sen daha 100bin imzayı 3gunde topladın ama ama Cumhurbaşkanı ben olucam diyorsun öyle mi 😀 bu söylemlerin en çok kimin işine yarıyor acaba onu düşünmek lazım...
bu secimde İncenin kazanacagini dusunmuyorum ikinci tur olursa Erdogan ve Kilicdaroglu kalir Kilicdaroglu kazanir ama diger secimde İnce baskan olabilir
Şu bir gerçek ki Kılıçdaroğlu yıllardır deniyor ama hepte başarısız seçimlerde.
Büyük ihtimal yine aynı olacak korkulan senaryo kaldığı yerden devam.
%4-5 oyu var 2. Tur hayali kuruyor. Oyları bölmekten başka bir etkisi olmayacak bunu bile bile aday olması matematiksel olarak iktidara çalıştığını gösteriyor
İkiside Atatürk maskesi arkasına saklanan sahte Atatürk'çü bunlardan ülkeye fayda gelmez seçim kaybeden artık bir daha seçime girmesin yeter artık bıktık bu tiplerden
Bu asalağın amacı da o zaten. Geçen ki kazandığı seçimi altın tepsiyle iade ettiği gibi bunda da pay sahibi olacak. Büyük bir tuzak var ancak farkında değil. Tuzağın parçası olduğundan haberi yok.
Muharrem sende satılmışsın şu zor günler de tıpkı rtenin yaptığı gibi habire muhalefete saldırıp duruyorsun adamsan ülkeyi düşünüyorsan adaylığını çek ve muhalefeti destekle ama senin derdin ülke değil senin derdin saraydan gelen talimatlar!!
İnce 2. tura kalamaz. Ancak ilk turda Erdoğan'ın kaybetmesine engel olur. Halamın da taştaşları olsaydı amcam olurdu.
İşi ikinci tura bırakmamak lazım. Ayrıca şu Muharrem’den artık iyice tiksindim
boyu devrilsin ince gibi.
tayyibe çalıştığı zateb belli başından beri
hadi ordan diyorum 2. tura falan geçemeyecek
bunun zaten amacı kemalı kazandırmak deyıl herkes bılıyorkı kazanamayacak oyları bölecek kıme yarar bölünce Taybet🤣
Boş hayaller kurmasınlar reisle yola devam Olacak hemde büyük bir farkla ☝️ meydanlar ortada rakipler belli
Ben incenin dediklerine katılıyorum, çünkü ne kadar Türk düşmanı varsa Millet ittifakına aldılar.
M. incenin sagdan oy almasi kilicdaroglundan daha ihtimal ama ikisi de secimdeyken kim kazanir bilemem keske sadece biri ciksaydi
İnanın şu seçimde kime oy vereceğim konusunda çok kararsızım ve korkuyorum. Ülkede üstümüzdeki baskı çok zor.
deli la bu adam cukde akil var bunda yok. ya da maşa diye akli yok. malum maşalarda da akil yok
Kismen hakli. tuhaftir ki 2. tura kilicdaroglu degil ince kalsa daha cok oy alir kilicdaroglunun alacagindan. fakat ikinci tura kalmasi da imkansiz.
Millet ve kendisi istemedikçe Tayyip Erdoğan gitmez. Bu adam dış politika da bizi rezil rüsva eder. Tayyip Erdoğan candır. Onunla devam
Bu da oyları bölmeye kararlı olduğunu gösteriyor. Geçmiş 21 yılda AKP'yi Deniz BAYKAL iktidar yaptı, gelecekte de bu yapmaya kararlı.
Haklı. Tayyip ve kılıçdaroğlu düzeyinde kişilere oy verenler buna kesinlikle verir.
Hakli bence çoğu chpli dahi kılıçdaroğlunun adaylığını istemedi
İnşallah tel turda siler süpürür erdoğanda şunların elinde kalmayız
alacağı oy yüzde 5 ile 8 arası
seçim ikinci tura kalırsa bu yüzden :)
ama kazanması imkansız
Küçük atta, civcivler yesin Muharrem, millet te meraklı zaten sana oy vermeye.
Valla bilmiyorum ama bu kazanamaz diye düşünüyorum. Yine malûm kişi kazanacak bence
Muhtemelen seçim yaklaşırken yine Erdoğan kazanacak düşünceleri artıyordur.
ya sence haklı olabilir mi bu nasıl bir akıl tutulmasıdır lanet olsun bu adama
İlk dediği zor abartılı alsa da. İkinci dediği mantıklı
Reis sen bu işi tiktoktaki ergenlere benzettin galiba
Geçen seçimde de bu benzer ifadeleri vardı öyle olmadı, umut fakirin ekmeği
Adaylik icin 100bin imzayi 2 gune toparlayamayanlarin hikayelerine bak. Bu tiplerin başkan olacagini dusunsene bi..
K. k oy vermeyeceğim için umarım ince olur olmazsa da üzülmeyecem.
Ülkenin %60 CHP'ye ateist teşkilatı olarak bakıyor bay kemal sayesinde ama Muharrem İnce çok daha samimi bu konuda bence 2. tura kalması bizim için daha iyi
Yeni yetmelerden oy isteyen mi konuşuyor anca babayı alır
Erodgana calisan bir insandan ne beklersin algı operasyonu bunlar
İkinci tura kalması imkansız bunun koltuk için yırtınıyor.
nebatiden sonra en çok boş yapan da bu oldu
Bu kardeşim da kendini nimetten sayıyor hain gizli AKP'li
Haklı değil yöne güzelim başarısını harcamaktan meşgul boş konuşuyor
Doğru karar Kılıçdaroğlu aday olmakla hata yaptı diğer isimler bekliyordu CHP ye oy verenler?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?