Andrew Tate'in islam hakındaki sözleri benim aylardır düşündüğüm şeylerdi. Erkek hakları ile alakalı söyledikleri ile gurur duydum?

https://www.indyturk.com/node/597871/ya%C5%9Fam/romanyada-hakim-kar%C5%9F%C4%B1s%C4%B1na-%C3%A7%C4%B1kan-andrew-tate-mahkemeye-kuran-getirdi#:~:text=29%20Aral%C4%B1k'ta%20Tate%2C%20ba%C5%9Fkent,%C4%B0%C5%9Fte%20bu%20y%C3%BCzden%20M%C3%BCsl%C3%BCman%20oldum. Öncelikle haber linki bu. Haberi yazan aşağılık, erkek düşmanı independent türkçe adlı kaynaktır. Ve haberin içeriğinde erkek haklarını savunan Andrew Tate için "kadın düşmanı" ibaresi kullanılması söz konusu. Bu cümleyi kuranın yazanın allah ellerini kırsın inşallah. İki dünyada yakanız bir araya gelemesin inşallah. Allah bin kere belanızı versin hepinizin. Adam erkeklerin sorunlarını dile getiriyor. Milyonlarca feminist arasında 1 tane erkek çıkıp erkek haklarını savunuyor ve köpek gibi saldırıyorsunuz utanmadan. Bu kadar acımasız, bu kadar azınlıklara düşmansınız kadınlar olarak. Bu cümleyi kaleme alan adi, aşağılık kadın müsveddesi Hafsa Lodi adlı o pudur. Bu kaşarın insanlık dışı, toksik östrojenle dolmuş bir beyne sahip olduğu ve acilen tedavi edilmesi gerektiği bir gerçektir.

Neyse stresimi atıp içimi döktüğüme göre habere geçelim.

Dün sabah Bükreş'teki adliye binasına kardeşi Tristan'a kelepçelenmiş halde giren 36 yaşındaki Tate, dini metni tutarken görüldü.

Andrew Tatein islam hakındaki sözleri benim aylardır düşündüğüm şeylerdi. Erkek hakları ile alakalı söyledikleri ile gurur duydum?

Tate, geçen yıl ekimde İslam'a geçtiğini açıklamıştı. Gettr'deki bir paylaşımında, "İşte bu yüzden Müslüman oldum. İyiliğe inanan ve kötülüğe karşı gerçek savaşı anlayan her Hıristiyan din değiştirmeli. 'Sabret, Bil ki Allah'ın vaadi GERÇEKTİR' Kuran 30:60" demişti.

Andrew Tatein islam hakındaki sözleri benim aylardır düşündüğüm şeylerdi. Erkek hakları ile alakalı söyledikleri ile gurur duydum?

Din değiştirmeden önce Ortodoks Hıristiyan olan Tate, 2017'den beri yaşadığı Romanya'daki kiliseye sürekli büyük miktarlarda para veriyordu.

Daha önce İslam'ı öven Tate, İslam'ın, "erkeklerin şu anda karşı karşıya olduğu pek çok sorunu çözdüğünü" ve "Müslümanların inançlarını savunacak ve dalga geçilmeyi kabul etmeyecek tek toplum olduğunu" söylemişti.

Tate, "Bugün dünyanın en iyi ülkelerinden bazıları birinci dünya Müslüman ülkeleridir. Katar'a gidip kucağınızda bir milyon dolarla sokak ortasında uyuyakalabilirsiniz, başınıza hiçbir şey gelmez" diye eklemişti.

Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?

Andrew Tate'in islam hakındaki sözleri benim aylardır düşündüğüm şeylerdi. Erkek hakları ile alakalı söyledikleri ile gurur duydum?