Merhabalar Herkese🌸

Kadına yönelik şiddetle ve zamanında kadınları aşağılayan söylemleriyle sıkça gündeme gelen İbrahim Tatlıses, İran'da eylem yapan kadınlara destek veren bir paylaşım yaptı.

Yazdıklarını samimi buluyor musunuz?
Merhabalar Herkese🌸

Kadına yönelik şiddetle ve zamanında kadınları aşağılayan söylemleriyle sıkça gündeme gelen İbrahim Tatlıses, İran'da eylem yapan kadınlara destek veren bir paylaşım yaptı.

Yazdıklarını samimi buluyor musunuz?
şu ibrahim tatlıses ve mehmet erbil kadar şeref yoksunu insanlar görmedim, kusura bakmayın ama herkes bunun nası bir insan olduğunu biliyo, ve dediği şeye bak inanılcak şey mi
İbrahim Tatlıses Zaten Çakalın Pus t Teki Torunu Yaşında ki Kızla Sevgili Olmuş bu nasıl Terbiyesizlik Ya Herifin aklı zaten Cinsellik de kaç yaşına geldi akıllanmıyor o ayağı mezarda Ne düşünülür ki Gündem de kalma amacı
Cevap
7Cevap
hiç samimi bulmuyorum.
Kürek yok mu? Atsınlar şu pisliği dışarı.
P*çin sesi iyi ama Bunun kadar karaktersizi yok.
Baktı ki buna tepki koyanlar var adını gündemde tutuyor bende diyeyim de adım gündemde olsun. Başka ne olsun
Kendisini hiç samimi bulmuyorum. Bir olay oldu ya sırf gündeme gelebilmek için o olay üzerinden prim kasmaya çalışıyorlar, hiç samimi değiller
Şu an ünlülerimizin yaptığı tek şey bu olay üzerinden prim kasmak maalesef
memlekette her gün en az bir kadın cinayeti oluyor şiddet taciz tecavüz neredeyse cezasız kimsenin sesi çıkmıyor İran ya da başka bir yer olunca tepki samimi değil herkes iki yüzlü zaten
Umrumda değil bu adam ya
hiç sevmem şu şerefsizi tatlım
Gündemde olmak için yapıyor. Samimi değil.
Ben onun samimiyetine
Evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?