Aileni ve sana inananları al ve safak sökmeden Şehri teket"Dedi
Hz Lut ve inananlar sabah erkenden Şehri terkettiler.
ALLAH, SODOM VE GOMORO"LGBT"HALKINI HELAK ETTİ.
Aynen kanka kesinlikle LGBT için gönderilmiştir. Hatta o zamanlar Mekke ve Medine meydanlarında sloganlar atarak özgürlük istemişlerdir. Bunun içinde Allaha şirk koşmuşlardır. Bu sebeple lanetlenmişlerdir ve bu zamanımıza kadar insanlar onları hep hor görmüşlerdir.
Ne diyorsun? Hz Lut Peygamber ile Hz Muhammed dönemi arasında binlerce yıl var?
İsmine bakılırsa peygamberde olabilir ama
Kendi karısı bile ona düşman oldu.. Arkasından iş çevirdi.. Kendi halkı, evine gelen iki erkek misafirini elde etmek için , toplu şekilde evinin kapısına dayandı.. Onları bize ver diyerek.. O da dedi ki , bakın kızlarım var.. Onlar sizin için daha hayırlıdır.. ki burada çok ince bir nokta var.. Normal şartlarda, kızlarımla evlenin kastıyla demedi bunu.. Kapıya dayanan kalabalık, eve girdiklerini gördükleri , insan kılığındaki iki meleği , onları bize ver diyerek , onlarla livata şeklinde ( eşcinsel ilişki ) zina yapmak için istediler.. kızlarım var onlar sizin için daha hayırlıdır demekle , aslında kızlarını onlara benzer şartlarda vermeyi teklif etmiş oldu bir nevi.. Normal şartlarda zinanın her türlüsü yasaklanmış olmasına rağmen.. Sırf o livata fiili olacağına , kızlarımı vermem bile çok daha evladır demiş oldu.. Livata o derece kötü bir fiil Allah katında.. tabi bu kastettiğim ayrıntıyı anlayana..
... ki sonunda artık kadınları terk edip , erkekler olarak birbirlerine yönelen bu kavimler, Hz Lut as ın karısı da dahil olmak üzere helak edildiler.. ki Hz Lut as. kendi karısının.. ( peygamber karısı bu kadın.. ama demek ki iman etmemiş veya münafıkmış ) arkasından kavmine laf taşıdığını , ve evlerine iki tane çok yakışıklı erkek suretinde iki meleğin geldiğini , tabi ki kendisi de Lut as. da bunu bilmeden , eve iki tane istediğiniz tarzda erkek geldi anlamında, duman tarzı bir işaret vererek , kalabalığın eve toplanmasına sebep oldu.. Lut as öyle çok utandı ki bu durumdan.. Beni misafirlerime utandırıyorsunuz bu talebinizle dedi.. ama dinlemek istemediler falan falan..
Livataya izin vereceğine, kapıya gelen adamların, onun kızlarıyla zina yapmalarına göz yumacak hale gelmişti.. o derece çirkin bir fiildi çünkü bu yapmak istedikleri şey..
Bunlar islami kaynaklarda geçer..
Ben Lgtb bireylere düşman olarak yazmıyorum bunları.. Bizim problemimiz insan olarak bireylerle değil , bu bireylerin , livata fiilini "mübah" görmeleri meselesiyledir..
Bazı insanlar ve görüşler nasıl Lgtb yi destekliyorsa, tam tersine buna karşı çıkanlar da olacaktır. Bu açıdan , bu durumdaki bireylerin de , bizim de bu hakkımız olduğunu anlamalarını bekliyorum..
Asıl mesele, ben bunu yapıyorum demekle , bu yaptığım normal ve mübah , doğru bir şeydir , gayet doğaldır demek arasındaki farktır işte..
biliyorum
Cevap
4Cevap
Hz. Lut 'ün Hz. Ibarhim as. ın yeğeni olduğunu bilmiyordum. Geri kalanı hayatını mucadelesini biliyorum
Sodom Gomoroyu bilmiyordum sadece lut kavmi diye öğrenmiştim sağ ol
Şimdi neden peygamber gelmiyor? İhtiyacımız yok mu?
124 bin Peygamber geldi, Kutsal kitapların en son versiyonu Kur'anda geldi. Artık, ahir zamana yakın, sadece Hz Mehdi ve Hz isa gelecek.
Artık yemezler desene🤣
Birader oradaki halk eşcinselliği tercihen de yaşıyordu. Ve bence normal insanlara yayanlar da doğuştan eşcinsel olanlar.
@UDixon way m*l Ben meşru mu kılar dedim. Git bir daha yorumuma salça olma. Gay değilim mk.
@UDixon Sanki ben bunu savunuyorum gibi yorum yapmış. Soruyu soran da zaten bilinçli değil. Her neyse boş ver.
Yapmışsın. Ben sadece bunu yayanlar da doğuştan eşcinsellerdir diye belirttim. Bir şey demedim sorusuna zaten.
Evet biliyorum olayı.
dinlere inanırken biliyordum
yani hala biliyorum tabi ama dinler falan geçti artık benden
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?