İlk tur Sinan Oğana veriricem, o kesin ama büyük ihtimalle 2. Tura kalmaz.
2. turda da RT ye verim belki diyordum ama Hüdapar'a yanaştılar. Sol görüşe yakın olsam da CHP den HDP yakın olduğu için kaçıyordum. AKP'le de hüdapar ve yeniden rafahla birlikte oldu. Yeniden refah partisinin 30 talebinde çok sıkıntı istekler var ve RT bu istekleri kabul etti.
Terör örgütleri arasından hangisi diye seçime zorlanıyor gibi geliyor☹️
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Hidapar tamam, 2018 de de birleşmişlerdi, noldu , Tayyip çat çat suriyeyi ırakı boşladım. Senin çaplı olup hdp yi örtbas etmek için Tayyip'e de hudapar diyerek chp yo masum göstermekten başka bir amacı yok. Tayyip hudaparin oyunu alır kim gelen oya hayır der, ama bildiğini okur. Sen kılıço ya bak özellik verecem diyor. Cunku adamın iradesi yok , kabiliyeti yok..
Köprüyü geçene kadar ayıya dayı diyeni sevmemem ben. Ayı ayıdır, benim sınırında budur dicek. Oyu alıp kendi bildiğini okucakmış. 😒İnanmıyorum. Teröre menfaat için yanşcak konuma düşmeyeydi. 20 yıldır başta. Her düştüğünde bir fetöye bir hizbullaha yanaşma olmaz.
Aynısı CHP içinde her parti içinde.
Hudaparin teror ile alakasi yok.
Oyle olsaydi coktan PKK HDP onlarla isbirligi yapardi.
Hizbullah ile pkk da bir birine düşman
HDP pkk nın, hüdapar da hizbullahın arkasında. İkiside terör örgütüne yandaş.
Düşmanım düşmanı dostumdur kafasıda ile yaramıyor, hizbullah tr ye de zarar veriyor. Zaten terör örgütününden asla bir hayır gelmez.
Huda Par'in Hizbullah teror orgutu ile alakasi yok.
Bu sadece pkk yi mesrulastirmak isteyen pkk sempatizanlarinin ve oy RTE nin oy kaybi yasamasini isteyenlerin uydurmasi
Chp ve Hdp medyalarinin gazete kupurlerine inaniyorsun sanirim.
Belki haberin yoktur Huda parin kapisina akin akin gidenler Millet ittifakiydi.
Sen gel oyunu Cumhur ittifakina ver. Algilara kapilma kardesim
Ay her akp sevmeyen CHP kaynaklı medyayı takip edip CHP ye oy vercek kafasında olmayın be. Gözünüz kör olmuş be. Algılar kapılan benmişim bide🤦♀️hüdaparın kendi ağzıyla teröriste terörist demiyor.
Hüdapar ve yeniden rafahla gelenekadar emin ol ki akp oy atacaktım.
Yaniliyorsun. Huda Par kendine ithaf edilen herseye bir bir cevap verdi. Acip youtubeden izleyebilirsin.
Ben bir de neye sasiriyorum biliyormusun. Oy icin %8 olan bir PKK teror orgutu partisine ses cikarmayanlar cikaramayanlar.
%0001 oy alan parti icin firtinalar kopariyor. Bunun nedeni ne olabilir sence.
Verdiği cevaplar beni tatmin etmedi. Ben her türlü isterse milyonda 1 oy alsın teröriste karşı olurum. Diğer insanların ne yaptığı beni ilgilendirmez. Pkk ya laf çıkarmayıp Hüdapar laf çıkaranların arkasında değilim.
Peki 👍
Bana erdoğam seçimden sonra yeniden refahla hüdaparı başından atar gibi geliyor o isteklere tamam diyceni pek düşünmüyorum seçim öncesi o kesimi kandırmaj için yapılan bi taktik bence
Bide figürlere bakmak gerek erdoğan yeri geldiğinde hüdaparıda yeniden refahıda kapatır gerekirse ama kılıçdaroğlu ne hdpye nede meral akşanere ya da diğer bi ortağına hayır diyemez
O yüzden millet ittifakına 7li olarak bütün bakmak gerek ama cumhur ittifakına 100 partide katılsa erdoğanda bitiyor her şey
Keşke Erdoğanı gerçekten her dediğini yaptıran. Kafasına göre her anlaşmayı yok sayan. Yüce bir lider olarak görebilsem ama değil bence. Hiç bir şekilde törere ya aşmanın bahanesi olamaz benim için. Müsamma gösterilemez. Bu konuma düşmekte kendi suçu, iyi yöntemedi. Hangi taraftan oy koparabilcrkse oraya gidiyor şimdi. Kişiliksizce giyor bu bana
Yüce bi lider demedim benim dediğim yüksek bi ego ve güç sahibi
Sol biri misin guldurme
Yaşantım öyle.
Bellii
🤷♀️🤦♀️😒
Chp.
HDP ye yani
Aynen
İnce ince
Oğan Oğan.
İkiside 2. Tura kalmaz.
İnciyle tayyip kalır
Güzel özetlemişsin
hdp ye verilmez aga
Hüdapar da hizbullah terör örgütünü savunuyor.
beni ilgilendirmiyor. klasik siyasetten anlamayan kişi savunması. banane onlardan?
Açık açık biz terör örğütü olarak görmüyoruz diyorlar. Yeniden rafahın istekleri de var ayrıca. Aaa kafam çok karışık. Büyük ihtimalle boş oy yatıcam. Terörün yanında olana kafama silah dayasalar oy atamam.
@Markosluii ince de olabilir aslında ama hdp den tehlikeli oolduklarını sanmam
aponun heykelini dikeceğiz diyenlere ver sen tamam uzatma
aponun heykelini dikeceğiz diyen adamları bana savunmamalısın
Boş oy diyom ya
İkisine de vermeye gönlüm el vermez
inceye ver gizli
İlk tur Sinan Oğana veriricem, bunda kesinim.
iyii verrr