adamsın neden basıyorsun siyasi bilginizi gösterin benimki hafif kalıyor biraz yaşım küçük tam bilmiyorum eski olayları sizden biraz daha yüzeysel biliyorum
Hiç uğraşamam, aynen ateistlere dini anlatmak gibi , umrumda değil cehenneme gitsinler. Çünkü ben onlara anlatırken hakaret ediyorlar , yalan söylüyorlar. Kimsenin ne kalbini nede beynini değiştiremezsin. Kimseye de hakaret ettirip onun günahına giremem.
Başörtü yasağı olduğu zaman anap koalisyonu vardı o koalisyon şu an cumhur ittifakında o eskiden dediğin donemlerdr chp basta degildi chp en son 50 sene önce iktidar oldu önce bi arastir oyle konuş
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Reis-i Palpatine'e vereceğim tabii ki. Tam bir dünya lideri kendisi.
Kilicdarogluna, mülteciler gitsin istediğim için, çok planlı ve vaatleri var, İstanbul sözleşmesi geri gelsin istiyorum, halk hakkını alsın istiyorum
Kemal Kılıçdaroğlu hepiniz bir gün anlayacaksınız
neden
Muhammed yakutu dinle mantıklı bir şekilde sessiz sakin, sonra düşün
Adalet ve kalkınma partisi+ Recep Tayyip Erdoğan
adamsın neden basıyorsun siyasi bilginizi gösterin benimki hafif kalıyor biraz yaşım küçük tam bilmiyorum eski olayları sizden biraz daha yüzeysel biliyorum
Hiç uğraşamam, aynen ateistlere dini anlatmak gibi , umrumda değil cehenneme gitsinler. Çünkü ben onlara anlatırken hakaret ediyorlar , yalan söylüyorlar. Kimsenin ne kalbini nede beynini değiştiremezsin. Kimseye de hakaret ettirip onun günahına giremem.
abdullah güle basıcam
kemal chp
neden
ülke bu bataktan çıksın diye
Başörtü yasağı olduğu zaman anap koalisyonu vardı o koalisyon şu an cumhur ittifakında o eskiden dediğin donemlerdr chp basta degildi chp en son 50 sene önce iktidar oldu önce bi arastir oyle konuş
Ve Türk tarihinde ülke asla bu bataklık olmamisti bu derece bir bataklik savas sonrasinda bile yoktu
Akp olmayacagi kesin
20 yıldır yaşıyoruz zaten aliskiniz
Karabulut gibi çöktüler ülkenin üstüne ama göndereceğiz az kaldı
Kemalll
neden
Sarede o insan
kemale