Gidelim Madagaskar'ı F16'lar ile bombalayalım, orduyu sokalım, mallarına el koyup Türkiye'ye getirelim. Bunu bu şekilde zayıf birkaç ülkeye yapsak ekonomimiz gelişirdi.
Doğru değil mi?

Gidelim Madagaskar'ı F16'lar ile bombalayalım, orduyu sokalım, mallarına el koyup Türkiye'ye getirelim. Bunu bu şekilde zayıf birkaç ülkeye yapsak ekonomimiz gelişirdi.
Doğru değil mi?

Tabi , BM Diğer Ülkelerin eli armut tutuyordu.
Değil Madagaskari, kafana göre şuradan Yunan sınırını geçip bir yeri işgal edemeyiz.
Kaldı ki işgalci bir ülke değiliz biz.
Misakı Milli Sınırlari her daim önemlidir
Madagaskarda Fantezi aramaya gerek yok
Yunanistan silahlı bir ülke ama.
Madasgaskar'ı bombalayalım! Onlar zayıf hiç direnemez.
O topraklardaki mallar bizim olsun!
Bak böyle kaç tane ordusuz ülke. Türkiye hepsine saldırmalı.
Ayrıca isid orada dicez..
O zaman batı ya da dogu bize kızmaz
Bu dediğini şu şartlar da Türkiye yapamaz.
Dünyanın Jandarması Amerika, diğer güçler Rusya Çin Ab buna musama göstermezler. Bu dediklerini Suriye Türkiye sinriinda PKK var diyerek IŞİD var sınırı temizliyorum diyerek girersin, ancak dünyanın öbür ucundaki ülke için sana bunu yaptirmazlar.
Ülkeye girmek işgal etmek kolay değil
- Askerin
- Sivil Savunma Psikilojik hareket
- Ekonomi
- Silah Gücün
- Uluslararası etkili Kamu gücü
- Kendi askerin dışında sivil örgütlerin
Hepsinde etkili ve söz sahibi olman lazım. Yoksa Abdnin Vietnam acısına döner fantezi aramaya gerek yok. Bizim işgala değil, ülke içinde ki ekonomik, askeri, tarımsal üretim, eğitim vb ülke içindeki öz kaynakların kalitesini uretimini arttırmamiz gerekir.
Cevap
10Cevap
tamam aşko sen önden git biz arkandan destek ekibi olarak geliriz
djwelkdkwd günün yorumu lan
😁😁😁😁
F16 ya ne gerek var çok yakar onlar şimdi. Bahattin , Kamil , Tezcan , Zeki ve Murat'ı gönderelim hallederler.
Doğru söylüyorsun ama biz işgal etmiyor edersek fethediyoruz... Arada büyük fark var ki zaten işgalci olsaydık halen Osmanlı ya da öncesinde Selçuklu devam ediyor olurdu.
Uluslar arası hukuk kuralları ve bm nin yaptırım gücünü de göz önüne koy noş konuşma nereye bombalıyosun? 🤣🤣🤣🤣
işid madagaskar'a kaçtı diyeceğiz ve bombardıman başlatacağız. Adayı 2 haftada dümdüz ederiz
Devletleri yönetenlerde ma ldı zaten bi akıllı biziz 😃😃😃😃
Mehterde çalsınlar mı 🤣
abla sen heralde uluslararası anlaşmalardan bihabersin
Işid madasgaskarda saklanıyor dicezz
Evet dünyadaki süpergüçler ortadan kaybolsa mantıklı aslında dediğin. d
Ne alaka? Çin'e, Amerika'ya "bizim bombalama sebebimiz işid orada saklanıyor" dicez o zaman onlar bizim ordumuzu imha etmez
Eger bunu demezsek tüm dünya bize yaptırım uygular cokeriz.
Akıllı olun isid orada dicezz
Kanka benim daha iyi bir planım var. Uçak gemisi satın alıp fırkateynlerle birlikte amerikaya yollayalım donanmayı, bir arkadaşa bakıp çıkıcaz diyelim, onlar " tabi efendim", dediklerinde su altı taarruz komandoları beyaz saraya hareket etsin, biden kaçarken akasya durağı usman aga kafasına odunla vursun başkanı esir alalım ülke bizim olsun, sonra aynısını rusyaya çine yaparız
Ahahah cehalete bak. Osman tek başına biden'e nasıl saldıracak? Zaten beyaz saraya saldırı yapamazsın ABD'nin elinde çok fazla silah var. Sen dalga mı geçiyorsun? ABD, Rusya, Çin çok güçlü.
Ben çok zayıf bir ülkeden bahsettim!
Osman aga tek saldırmıycak ki nuri babada yanında olucak
Nası yapcaz abla onu be
Terörist var dicez bombalıcaz
Birleşmiş milletler de sana ne yapardı bilmem
BM; Hiçbir ülke başkasının topragını işgal edemez
Amerika; ...
ABD işgal etmiyor yalnız teröristleri imha ediyor ilhak yok
aynen knk aynen suriye ırak afganistana demokrasi için girdi barış perisi Amerika
@TurkBilgesi Demokrasi getirdi demedim Irak ve Suriye politikası yanlıştı. Vahşi idi. Ama Afganistan'a müdahalesi gayet yerinde idi. Vahşi Taliban'la mücadele etti. Bu kahramanca...
değil halkı katletti
@TurkBilgesi Afgan halkına hiçbir zarar verilmedi. Vahşi Taliban katledildi.
Kaldı ki ABD işgali sonlandırırken, Türkiye Afganistan'ı işgal etmeye hazırlanıyordu. Çok muhalefet oldu ve son anda vazgeçildi. Oraya huzur getirebilir miydik? Olanaksız.
Victoria 3 mü oynuyoruz lan burada müptezel
Her sey bu kadar basit değil
Cehalet
Madagaskarı yok edelim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?