Gündem Türkiye neden Kuveyt'i işgal etmiyor? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Türkiye neden petrol zengini körfez ülkelerini işgal etmiyor? Petrol sayesinde zengin oluruz!F16'lar Körfezi bombalayabilir Türkiye neden Kuveyt'i işgal etmiyor? Cevapla İş Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Gündem konusunda 26,6b cevap paylaştı. Çünkü daha önemli meseleleri var 0 0 Yorumla
Paranoyak-Maan Takip Et Master Yaş: 33 , eic 88% +1 yıl Gündem konusunda 351 cevap paylaştı. Senin ülkenin sınırlarının dört bir tarafında zaten savaş var, öyle bodoslama bir yere dalmak kolay mı? Zaten seni o karışıklığa çekmeye çalışıyorlar. 1 0 Yorumla
Menethil Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 88% +1 yıl Sen oralara girersen Rusya ya da ABD de bize girer napıyorsun sen diye. İçimizden geçerler. 1 0 Yorumla
Chıld_Of_GOD Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 93% +1 yıl Gündem konusunda 1,8b cevap paylaştı. Saddam etmişti. Sonu belli. ABD izin vermez. Atatürk'ün yurtta sulh cihanda sulh ilkesine aykırı. 0 5 Yorumla zenginimben +1 yıl Hitlerden nası saklandınız? Yorumla Chıld_Of_GOD +1 yıl @zenginimben göç etmiş atalarım. Önce Selanik, ordan Trakya. Bir kısmı da ulaşabilen Hazar golü çevresine gitmiş Aşkenaz Yahudileri. Yorumla zenginimben +1 yıl Herkes hata yapar, biricik führerim benim Yorumla Chıld_Of_GOD +1 yıl @zenginimben Yahudileri sana ne zararı oldu? Senin kendi halinde bir Yahudi vatandaş ile ne sorunun olabilir. Depremde Maraş 'a geldim ben de. Çok iyi ilişkiler kurduk. Kimseye zararımız olmadı Can kurtarmaktan başka bişey yapmadık. Yorumla zenginimben +1 yıl diyosuun. Tamam artık seviyorum sizleri, bebeklerim benim. Aa sabun bitmiş Yorumla
sıkıldımgerigeldim Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 97% +1 yıl Kolay değil iki günde silerler bizi 😂 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Bizler işgalci değil barış getirenleriz ! 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Çin de öyle diyor Rusya da ABD de.Bizde öyle deyip işgal edelim Yorumla
TurkBilgesi Takip Et Xper 5 Yaş: 23 +1 yıl Osmanlı kafası var bu hatunda nikah basılır 0 1 Yorumla Soran +1 yıl 😁😆 Yorumla
kralkobrax21 Takip Et Master Yaş: 49 , eic 52% +1 yıl Gündem konusunda 3,5b cevap paylaştı. Çok komik... 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Çünkü daha önemli meseleleri var
Senin ülkenin sınırlarının dört bir tarafında zaten savaş var, öyle bodoslama bir yere dalmak kolay mı? Zaten seni o karışıklığa çekmeye çalışıyorlar.
Sen oralara girersen Rusya ya da ABD de bize girer napıyorsun sen diye. İçimizden geçerler.
Saddam etmişti. Sonu belli. ABD izin vermez. Atatürk'ün yurtta sulh cihanda sulh ilkesine aykırı.
Hitlerden nası saklandınız?
@zenginimben göç etmiş atalarım. Önce Selanik, ordan Trakya. Bir kısmı da ulaşabilen Hazar golü çevresine gitmiş Aşkenaz Yahudileri.
Herkes hata yapar, biricik führerim benim
@zenginimben Yahudileri sana ne zararı oldu? Senin kendi halinde bir Yahudi vatandaş ile ne sorunun olabilir. Depremde Maraş 'a geldim ben de. Çok iyi ilişkiler kurduk. Kimseye zararımız olmadı Can kurtarmaktan başka bişey yapmadık.
diyosuun. Tamam artık seviyorum sizleri, bebeklerim benim. Aa sabun bitmiş
Kolay değil iki günde silerler bizi 😂
Bizler işgalci değil barış getirenleriz !
Çin de öyle diyor Rusya da ABD de.
Bizde öyle deyip işgal edelim
gir abd de bize girsin 😂
Osmanlı kafası var bu hatunda nikah basılır
😁😆
Çok komik...