Havaalanlarında her ürünün bu denli yüksek fiyatta olması sizce neyden kaynaklı? Dükkan kiraları mı acaba bu kadar etkileyen?

https://twitter.com/ZAMajans/status/1640063326246797316?t=HsxsNUPJPHrNE4KFWHlR_w&s=19
Havaalanlarında her ürünün bu denli yüksek fiyatta olması sizce neyden kaynaklı? Dükkan kiraları mı acaba bu kadar etkileyen?

https://twitter.com/ZAMajans/status/1640063326246797316?t=HsxsNUPJPHrNE4KFWHlR_w&s=19
Simit çay hesabı yapanlar nerde? Ama doğru ya havalimanı açılışında bir kez bile ordan uçağa binemeyeceği bildiği halde delirmişçesine alkışlayan kesim asgari ucretli kesimdi ve bunların orada ki 145 liralık simitle yakından uzaktan alakası yoktu dimi. Neyse normal çay simit hesabına devam 😄
O hesabı yapanlara dokunmaz bu mebla jfhfhfh hatta yer mi orasıni bilemem
Dis hatlarda bekliyordum uçagim 15 gibi kalkicakti ve ben sadece sabah kahvaltisiyla duruyordum. Aciktim restorant'da yemek yemeye gidiyim dedim bir tabak makarna yedim 500 kusurat bir seyler odedim. Tamam dollara çevirince ya da Euro'ya çevirince fazla bir sey olmuyor ama oeki diger insanlar napsin? Kendi halkimiz aç mi kalsin? Turk insanini dusunmuyorlar...
Havalimanına gelenler gidenler genellikle zengin ve güçlü yabancılar. Türk vatandaşı havalimanına giderken evinde poğaça yapar götürür. Gayet makul ve akıllıca. Gerçekten bazı insanlar tam bi felaket tellalı ve bu sırada onlar adına en çok ibretli bulduğum ayrıntı, konuyu zeka fakiri şeklinde analiz ettiklerini sanmaları.
Havaalanı etrafında başka herhangi bir alternatifiniz olmadığı için kapitalizm diyor ki eğer olur da acıkırsan ya da susarsan uçağa 1000 lira verdiğin gibi kaşarlı sinte 145, çaya 50, suya da 40 lira vereceksin canım benim kdkdkd
Tabii ne sandınnn 😂
Cevap
4Cevap
Maalesef çok pahalı ama artık şaşırmıyoruz bile bu fiyatlara. simit bile almak yemek lüks oldu artık
Bence çok ucuz. Simitin 500 TL olması gerekiyor diyeceğim ama o zaman da anlamayacak milletimiz. Çünkü havalimanına bile gidemiyor çoğu.
simitin içinde altın falan var da haberimiz mi yok. Gereksiz uçuk fiyatlar.
Kiraları aşırı yüksek ve bazı yerlerde kar payından da veriyorsun o yüzden yüksek fiyatlar. Havalimanından bir şey tüketmek zorunda değil kimse marketten 1 paket kuruyemiş alınabilir açlığı bastırmak için.
Hülya Avşarın dediği gibi gerekirse artık simit yiyemeyeceğiz
Tam tersini dedim yani artık yiyemeyeceğiz
Geçen sabihada bir suya 25 tl verdim. Mübarek suyu zahmetsiz şekilde 25 tl ye satan bunu da 145 e satar.
bize pahalı geliyor evet ama yurtdışından gelen insan 1 cent verip alamasın diye böyle yapılıyor sanırsam. kur farkı sebebi gibi geliyor bana
Uçmuş bunlar bir kg k a ş a r alırsanız yakarsınız o paraya tonla kaşarlı simit 🤣🤷
Yani pahalılık filan diyoruz ama bu kadar da olmaz.
Açlıktan ölmeyi beklemek çok daha cazip geliyor 🥰
Yiyene afiyet olsun
ney -
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?