Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Deprem için Toplanma alanlarını Rezidans yapan bir Devletin Park yapacağına ve bunun altında hiç bir şey olmayacağına aklınız kesiyor mu?
Sahil Şeridi Araplara çoktan satıldı. Osmanlı yadigarı Hidiv Kasrı nasıl Araplara satıldı ise o da öylece satıldı
Tamamen betonsuz yeşil bir alan olacak ise bunu desteklerim. Oraya buraya yandasa ekmek kapisi olsun diye ticari mekanlar olusturulup beton dökülecek ise tasvip etmem. Istanbullu insanlar olarak beton dökme siyasetinden, rantindan bıkıp, usandık. %100 yeşil bir alan düzenlemesi olsun.
Beşli çeteye sim hazırlama girişimi millet bahçesi sadece aldatma.. Oraya büyük gök delenler dikilip Araplara satacaklar yazın bir tarafa.
E yok artıkk her zaman beni şaşırtacak bişi buluyorlar. Yahu sırf adında Atatürk geçiyo diye yapmıyorlarsa bişi bilmiyorum. Olmamalı tabi ki
Cevap
29Cevap
Bi kaç kez gündeme getirmişti Erdoğan. O isterse olur..
Bencede
İnsanlara daha etkin hizmet bir şey sunacak olsa eyvallah ama millet bahçesi nedir ya ben daha hiçbir yerdee kullanıldıklanıldıklarını görmedim dedeler gidiyo mu yoooo boşu boşuna israf bırak atıl kalsın daha iyi
Ekonomik kriz var ülkede, bence gereksiz yani o kadar para ile dar gelirli insanlara yardım yapılsa daha makbule geçer. Oraya fidan ekseler, ileride en azından oksijen ihtiyacımızı karşılayan yeşil alan olur.
Eğer central park gibi olacaksa kabulüm ama öyle olmayacağını bildiğim için kesinlikle hayır diyorum çünkü bu ülkede milletin ve ülkenin yararına hiç bir şey yapılmıyor.
Her yer millet bahçesi oldu içine de suri paki afka yerleştirdiler biz gezemiyoruz. Çok mu lazımdı? 🤷🏻♀️
Bu kış yeni hava alanına uçaklar inemedi eski hava alanına indi, orayı battala çıkarmak ülke yararına değildir.
En azından AVM, Rezidans fetişi bitmiş buna da şükür :)
Havalimanı olarak kullanılırken mükemmel bir konuma sahipti. Yeni havalimanı şehrin dışında.
Keşke yurtiçi uçuşlarına açık devam edebilseydi.
Çok mu lazımdı millet bahçesi millete bir sorsaydı isteyen var mı yok mu kendileri ne isterlerse ona göre hüküm veriyorlar yazık cidden
Ay şaka gibi yorumlar yaa gezide güya 2 afaç sevdalısı olanlar şimdi burada millet bahçesine karşı çıkıyor avm filan yapışsaydı ne gerek var yeşillik olsun derlerdi...
Anlamadığın havalimanı her hangi bir savaş durumunda gerekli olabilir. Millet bahçesini ne yapacağız oturup çay mı içelim yürüyüş mü yapalım bombaların altında
Millet bahçesi yapacağına TMO aç ya da market aç indirimli ürün sat ki herkes faydalansın.
işimiz gücümüz yok ama şu var yeşil alan bazı şehirlere şart
Atatürk'e ait hiçbir şey kalmıyor ki her şey değiştiriyor.
Ukrayna da gördük. Her an bir savaş olasılığına karşı yedek şekilde durmalı.
Atatürk Havaalanı arazisi kadar dev orman olmasını isterdim. İçerisinde en az 100 bin fidan olmalı.
Bence hiç bozmasınlar istanbulun nüfüsu çok hızlı artıyor 2 havalimanı yetmeyecek 15 sene sonra.
Bence acill havalimanı olarak kalmalı
Yani acil durumlarda ucaklar inebilmeli
Boşuna para harcayıp dursan millet ekmek zor bulacak bunlar para sacacak yer arıyor
park bahce yapilmasina asla itiraz etmem hatta harcanicak para bile onemli degil ama oranin kullanimini birine peskes cekeceklerse onun adi dupeduz fantçılıktır.
Bizin ülkenin sacmalik seviyesi her gecen gün arsa cikiyor saka gibi projeler ama güldürmüyor 🤦🏻♀️
Ancak ve ancak bir vatan haininin , Türk ve Türkiye düşmanının yapacağı bir iş 100 milyarlık yatırım yapılmış bir yeri çevirmek.
Atatürk ismini her yerden silmeye çalışıyorlar. Allah belalarını versin desem yorumum kaldırılacak. O yüzden demiyorum.
Ne millet bahçesiymiş arkadaş
hava alanı olarak geri açsınlar
bence yine hava limanı olarak kalmalıydı...
neden heryer millet bahçesi oluyor
Yesil alan olmasi kadar güzel birsey olamaz..
Sinir hastası olucam şu ülkede
İyide neden yani sebep
Çok saçma bisey bu bnce
Selam,
Bence hiç gerek yoktu.
sirf adi ataturk diye boyle birsey yapiyor o sahis bu derece zavalli silemezsin onu anitkabiri yaksanda tarihi silemezsin. YASASIN ATATURK YASASIN OZGURLUK
Sadece bir kısmı olacak, diğer kısımlar kargo uçakları için kullanılıyor. Bence olmalı artık şehir içinde kaldı.
evet millet bahçesi lazım bize doğru !!!
amaç nekadar Atatürk adı varsa kaldırmak
Halka faydası var mı
Saçmalık değişik planlar dönüyor altında ama neyse
Hayır olmamalı
Katar şeyhi almış
Olmamalı
Bence AVM olsun çünkü pek yok.
Allah balalarini kaldırsın
Bence iyi olur ya halka açık alan işte
Deprem olunca iyi olur sağ kalırsak oda😂
Hayır bence olmamalı
Evet doğru