Bende buna hak veriyorum arkadaşlar tabi istisnalar mevcut her olaydaki gibi ama son zamanlarda yaşanan olaylar göz ardı edilemez boyutta İYİ çok büyük darbe aldı bence
İyi parti içine ajanlarını yerleştirdi Mhp zamanında şimdi asıl 5 li çete hizbullahçılarla masaya oturduğu için kaybedeceği oylara baksın. Mhp de kim heleki başındaki bahçeliyse. Türkeşin kemikleri sızlıyor
@Beraderame 5 li cete yalanınız sıktı artık. HUDA PAR Hizbullah baglantisi yok. Bölücü degiller de üstelik. İYİ parti MHP kökenliydi zaten. Ajanlar koymasina gerek yok. Milliyetciyim diyenin HDP ile ayni masada olmasi abes olurdu. Bu yuzden İYI partiden kopuslar olmasi ve oylarının dusmesi dogal. Kaldiki mv adayligi konusunda Meral Aksenere kizginlik var. Pespese istifalar geliyor. Bu bile IYI partinin oylarini düsürüyor. Bu oylar buyuk ihtimal MHP ve Ak partiye kayacaktir.
Baraj altın da kalacak 5 6 civarı ama ittifakdan dolayi yinevvekil çıkarabilecek gözle görünen itiraf ortağı Hizbullah siyasi örgütü hudapardan dolayi ciddi oy kaybı var ortakları ile oy oranı en fazla 35 olur
milliyetçi ülkücüler asla hdpinin istediğini yapan özerlik tanıyan, pkk desteklediği için kayyum atanan belediyeleri hdpye verecek, bir kuklaya oy vermez iyi parti oyları keskin şekilde düşecek. oylar tekrar yuvaya dönecek mhpye yani.
İyi partinin İçlerine yerleşen bir kaç ajan kayabilir onlar zaten baştan dönekti. Siz hdp yle oturunca sorun yok cumhur ittifakı oturunca terörist. İnsanları uyutamazsınız
Yüzde 6 garanti oyu var Erdoğanın yüzde 42 kesin oyu var yüzde 3 de yeniden refah alsa yüzde 1 de büyük birlik yüzde 0.50 de huda alsa seçim en kötü senaryoya rağmen Erdoğan da
Gerçek şu 42 yok ne kondada hatta optimarda bile yok Ki optimar anket falan değildir Eski mhp liyim neden kendimizi anlatamıyoruz bilmen ama akp nefretimi keşke anlatabilsem
MHP'nin oy oranı %5 - %6,5 civarında anketler kamuoyu araştırmaları bu potansiyele sahip olduğunu gösteriyor. Mhp bugün AKP'nin Yedek lastiği konumunda Mhp umarım barajı geçemez ve milletvekili çıkaramaz.
@Mattias34 32 yaşındayım ömrümün yarısından çoğu ocaklarda geçti. Olcay Kılavuzdan Devlet Bahçeliye Harun Öztürk'e hepsiyle oturup kalkmışlığım var kurultaylara katılıp aktif görev almışlığım var bana mı MHP yi öğretiyorsun?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
44Cevap
Son malum partilerin katılımı ile oy kaybedecekleri ve katkılarının çok düşük noktada kalacağı düşüncesindeyim...
Bence çok olmaz
https://www.youtube.com/embed/nfs8NYg7yQMIyi partinin oyları tekrar MHP ye kayacak.
%11 oy bekliyorum.
Iyi parti CHP nin dolayli yoldan HDP nin kuklasi oldu Şu an .
MHP tabanli olanlar bu konudan cok sikayetci.
Bir oy iyi partiye bir oy sinan oğan a
Akp nefretim hem ırki hem sosyolojik
O bunalıma dönmem
@Kadınlarınsucu Elbette. Tercihine saygi duyuyorum.
Bende buna hak veriyorum arkadaşlar tabi istisnalar mevcut her olaydaki gibi ama son zamanlarda yaşanan olaylar göz ardı edilemez boyutta İYİ çok büyük darbe aldı bence
Ah be Meral Momy
@Maışmak 👍👍
İyi parti içine ajanlarını yerleştirdi Mhp zamanında şimdi asıl 5 li çete hizbullahçılarla masaya oturduğu için kaybedeceği oylara baksın. Mhp de kim heleki başındaki bahçeliyse. Türkeşin kemikleri sızlıyor
@Beraderame 5 li cete yalanınız sıktı artık.
HUDA PAR Hizbullah baglantisi yok. Bölücü degiller de üstelik.
İYİ parti MHP kökenliydi zaten. Ajanlar koymasina gerek yok. Milliyetciyim diyenin HDP ile ayni masada olmasi abes olurdu. Bu yuzden İYI partiden kopuslar olmasi ve oylarının dusmesi dogal.
Kaldiki mv adayligi konusunda Meral Aksenere kizginlik var. Pespese istifalar geliyor. Bu bile IYI partinin oylarini düsürüyor.
Bu oylar buyuk ihtimal MHP ve Ak partiye kayacaktir.
En doğru yorum
@Mattias34 Saol kardes
Nefret suçuna saygı duyulmaz
Sinan ateş ve diğer olaylardan sonra %7 alamaz alırsa görürüz.
@Kadınlarınsucu chpkk ya veya fettoşlara verme de
@Kbellle Sinan Ateş olayi ile MHP ile nasil bir bağ kurdun yazarmisin.
Baraj altın da kalacak 5 6 civarı ama ittifakdan dolayi yinevvekil çıkarabilecek gözle görünen itiraf ortağı Hizbullah siyasi örgütü hudapardan dolayi ciddi oy kaybı var ortakları ile oy oranı en fazla 35 olur
Hayallerin öyle ama ama gerçekler öyle değil. Reis. %55 ile işi bitrir
Zor
şu kadar
milliyetçi ülkücüler asla hdpinin istediğini yapan özerlik tanıyan, pkk desteklediği için kayyum atanan belediyeleri hdpye verecek, bir kuklaya oy vermez iyi parti oyları keskin şekilde düşecek. oylar tekrar yuvaya dönecek mhpye yani.
İyi partinin İçlerine yerleşen bir kaç ajan kayabilir onlar zaten baştan dönekti. Siz hdp yle oturunca sorun yok cumhur ittifakı oturunca terörist. İnsanları uyutamazsınız
Aynen
@Beraderame iyi partideki ajanlar fettoşlar
Yüzde 6 garanti oyu var Erdoğanın yüzde 42 kesin oyu var yüzde 3 de yeniden refah alsa yüzde 1 de büyük birlik yüzde 0.50 de huda alsa seçim en kötü senaryoya rağmen Erdoğan da
Gerçek şu 42 yok ne kondada hatta optimarda bile yok
Ki optimar anket falan değildir
Eski mhp liyim neden kendimizi anlatamıyoruz bilmen ama akp nefretimi keşke anlatabilsem
MHP %10 altına dğşmez
Oyu o kasar düştü ki barajı bile geçemez mhp bu sene alacağı oy max %6 oda iyimser bi tahmin bence %4 alacak
Benim fikrim.
Sayın Devlet Bahçeli
Bu saatten sonra anca "Etkisiz Eleman" olur.
Chpkkk nın KKsı mı? Fettoşun Aplası mı etkili eleman olur? DB kıchindan kan alır haberin olmaz
MHP'nin oy oranı %5 - %6,5 civarında anketler kamuoyu araştırmaları bu potansiyele sahip olduğunu gösteriyor. Mhp bugün AKP'nin Yedek lastiği konumunda Mhp umarım barajı geçemez ve milletvekili çıkaramaz.
Şirinler piskolojisi başarısız
MHP nin Türkiye secmeninde %8.5 sabit oyu var. Bu bazen 7 olur bazen 10 olur. Akp zaten istemiyor yanında ama koltuk sayısı ise yariyor
MHP nin %10 kemik oyu var. Akp de istiyor bunu
MHP nin sayısından ülkedeki canım miktarını saptaya biliriz.
Sensin o foseptik
3-4 falan. Anca o da. Çoktan bitti milliyetçi hareket.
Sen bittin
@Mattias34 Anlamadım?
N@h bitti. MHP olmasa kıçnd@n kan alırlar
@Mattias34 32 yaşındayım ömrümün yarısından çoğu ocaklarda geçti. Olcay Kılavuzdan Devlet Bahçeliye Harun Öztürk'e hepsiyle oturup kalkmışlığım var kurultaylara katılıp aktif görev almışlığım var bana mı MHP yi öğretiyorsun?
%10 u blok halinde taşıyor. Mesela ip teoe yönetimi kk dese bile taban kk ya vermeyecek.
Çok da etkisi olmaz aslında da yılların siyasetçisi işte
Erdoğan mecbur kalmasa yanına diğer partileri yanına almaz hala ortak arıyor?
%5 olur hemen hemen çünkü cok kan kaybı yaşadı mhp
omrumde gordugum en karaktersız seref yoksunu kısıdır sozlerı varlıgı umurumda degıl aldıgı nefes bu evrene zarar
Yuzde 2 oy alicak ne kadar mhpli tanidigim varsa hicbiri atmiycak.
Benim ne kadar milliyetçi çevrem var mhp ye atacak mhp nin oyu 9 var 15 mayısta yaz
@Asmdldldşxöxşs sanki bizim yok gorelim o kadar rahatim ki bu secim mhp acisindan tas catlasa yuzde 5 alir sende kendini avut.
15 mayısta yaz dedim şimdi mi dedim?
Bahceli'nin artık politik yaşamdan ayrılması gerekiyor. Partisine zarar veriyor.
MHP iyi Parti'nin dibe çöküşü üç maymun oynayışı ile %9 a yakın oy katkısı sunacaktır
Sanmam, artık o kadar oy potansiyeli olmaz.
Recep Tayyip Erdoğan Hatayda depremzede çocuklara oyuncak fırlatıyor işte videosu
Yüzde 6-7 olabilir, o da iyimser tahmin.
çok olmaz diye düşünüyorum.
MHP %7-8'in altına inmez hiçbir zaman
baraj altı kalacak saray bekçisi
Seçimden sonra görevi bitecek, yok olup gidecek.
MHP nin ana seçmeni akp ye kaymış durumda.
%7-8 gibi sanırım
İllaki az olsa da olur
Yüzde 5 oy oranı ya var ya yok bunun artik
Çok katkısı olur bence
İyi oy getircek
Yuzde 7
10 15 arası olur fazlası olmaz
%5 diyorum
yüzde 5 ya da 6 civarı olacaktır bence
düşük olur bence
Max yüzde 4
En az %10