Bence Cumhur İttifakının değirmenine su taşıyor ve bu adam bana hiçbir şekilde inandırıcı gelmiyor.
30.03.2023 Perşembe 20.43
Cumhur İttifakı
Millet İttifakı
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Bence Cumhur İttifakının değirmenine su taşıyor ve bu adam bana hiçbir şekilde inandırıcı gelmiyor.
30.03.2023 Perşembe 20.43
Cumhur ittifakinin işine yarar millet ittifakinin oyunu böler çünkü
Kesinlikle katılıyorum gizli ittifak
Rica ederim
Cumhur ittifakı
🙂sağol✌🏻
Rica ediyorum
Cevap
6Cevap
Karışık bir durum. Galiba Millet ittifakının 🤔
Oy böleceği için Cumhur ittifakına yarar
Bakalım göreceğiz kardeşim
şu cumhur ittifakına yarıyor diyenlerin bir tane mantıklı açıklaması yok
Peki yaramıyor diyenlerin nasıl bir açıklaması var adam oy vermekten başka bir şey yapmıyor ki
bana şu işin bir matematiğini gösterir misin? çünkü kime sorsam bunu gösteremedi de? mesela ne olacak ilk turda, kim ne kadar oy alacak ve ikinci turda nasıl kazanacak?
Kardeşim işin matematiğini gerek yok istatistik yapmaya da gerek yok Muharrem İnce mecburen oy verecek p tabanının bir kısmı Muharrem ince'ye verecek bir kısmı Kemal Kılıçdaroğlu'na verecek anlatabildim mi eğer Muharrem İnce olmasaydı Kemal Kılıçdaroğlu'nun eşi daha kolay olurdu
abi daha muharrem ince'ye oy kaptıran adam nasıl erdoğan'ı yenecek? daha adayın kendisine güvenmiyorsunuz. aday bile kendine güvenmiyor, gençler elimden geleni yapacağım diyor :D ben ilk turda muharrem'e sonra tabiki erdoğan karşısında kalırsa kemal kılıçdaroğluna vereceğim. Siz istiyorsunuz ki ilk turda bitsin iş. Biteceği ne malum? Belki adam gidip bir gaf yapacak ve ilk turda erdoğan kazanacak yedek aday da olmadığı için. Şu muhalefet iyice kafası çalışmayan adamlarla doldu.
Kardeşim ben sana şunu söyleyeyim ben koyu bir CHP'ye satarak da oraya da Kemal Kılıçdaroğlu taraftarı değilim kazanacaksa Muharrem İnce kazansın yeter ki Recep Tayyip Erdoğan şu ülkeden gitsin ye Muharrem İnce kazansın ya Kemal Kılıçdaroğlu kazansın ben Muharrem ince'ye düşman değilim hatta bununla ilgili geçen evde bir tartışma oldu ben dedim ki adamın demokratik herkes aday olabilir belli bir imza sayısını topladıktan sonra dedim bir şey diyemezsiniz dedim babam da Kemal Kılıçdaroğlu'nun destekliyor neredeyse kavga edecektik yani ben karşı değilim
eğer zaten muhalefet bu kafayla giderse seçimi kaybeder. muharrem ince seçmenlerinden oy isteyeceksin ikinci turda. sen o adamların kalbini kırarsan, asıl hedefin erdoğan olduğunu unutursan seçimi kaybedersin.
Yok kardeşim zaten ben şuna katılmıyorum hani �imdi bazı kesimler çıkıyor diyor ki işte Muharrem İnce hain şöyle böyle niye hain olsun adam adam demokratik hakkını kullanıyor yani aday olmak gibi bir hakkı var yani Kemal Kılıçdaroğlu kazanacak ya da sadece Recep Tayyip Erdoğan kazanacak diye başkası aday olmayacak mı demokrasi böyle bir şey ona bakarsan zamanında Ahmet Davutoğlu Ali babacanda AK Parti'nin içindeydi yani o yüzden insanlar bazı şeyleri düşünmeden konuşuyor ben de katılıyorum ama işte insanların bir çoğu maalesef öyle düşünüyor.
Bir de senden bir ricam olacak
İnstagram kullanmamakla doğru bir karar mı veriyorum? ↗
Zahmet olmazsa bu soruya bekliyorum bir de ankete oy verirsen sevinirim.
👌
Erdoğan artık gitmeli diye açıklama yaptı bugün yani muhalefeti destekliyor bizim işimize yarar.
Oy böler diyenler çok oluyor
Valla bunları işlerini hiç anlamıyorum ben.
İki tarafında işine yarayabilir hiç belli olmaz
Kesinlikle 6'lı masada yer almalı.
Bu konulardan hiç anlamam.
CHP zihniyeti kaybeder inşaallah.
Saçma sapan konuşup durma Adnan Oktar'ı destekleyen Fatih Erbakan mı Müslüman
Kardeşim işine bak
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar