14 Mayıs’ta yeni bir dönemi beraber başlatacağız. Millet İttifakının platformu olan Türkiye Gönüllüleri’ne katılarak sandıklarda sorumluluk üstlenin.@gonulluTR https://t.co/9zTn0fFo0P pic.twitter.com/v6ZF0ywDvk
— Ekrem İmamoğlu (@ekrem_imamoglu) March 19, 2023
Cumhurbaşkanı ve milletvekili seçimleri için sandık güvenliğinin önemini vurgulayarak, Türkiye Gönüllüleri’ne katılarak sandıklarda sorumluluk üstlenin dedi. Siz sandık görevlisi olacak mısınız?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Hayır olmayı düşünmüyorum
İmamoğlu önce şehrindeki metroların kapısı nasıl açılıyor onu öğrensin. Gerçi tatil ona yakışıyordu, ama ben seçmedim, seçen düşünsün.
İsterdim aslında. Bir de depremde ölüm kaydı olmayanlarla ilgili de gerekli çalışma yapılsa keşke. Ya ölülerden de oy alırlarsa?
Bildiğim kadarıyla pazar günleri kargo firmaları çalışmıyorlar. Bu durumda pazartesi günü elinize geçecektir.
Görüşüm yanlış soruya gitmiş. Nasıl oldu bu anlamadım
Hayır, yıllar önce heves etmiştim ama şimdi ol deseler olmam. Uğraşmaya değmez...
ekrem bey önce 2019 İstanbul seçimlerinin hikayesini bir anlatsın öncesi o anı ve sonrasını nasıl göreve geldiğini kazandığını ondan sonra bu seçimi konuşsun
Gidecektim Kılıçdaroğlunu görünce vazgeçtim.
Hayır olmayı düşünmüyorum
Olacağım
Pubg oynayalım mesaj atın ya
Düşünüyorum
Umrumda değil vala
İşine baksın algıcı
Olmak isterdim