İmamoğlu'nun yeni yol haritasını belirlediği ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığına aday olacağını açıklayacağı iddia edildi.
Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

İmamoğlu'nun yeni yol haritasını belirlediği ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığına aday olacağını açıklayacağı iddia edildi.
Hayır vermem sebebi ne mi CHP beni kendi belediyesine almadı en yakınında ki adamı almadı eli kolu çalışan düzgün birini almadı bedensel engelliyim evet ama o kadar da kötü değilim felç değilim kendi gereğimi görebiliyorum
Taksiler, otobüsler de bir sürü olay oluyor adam tatile gidiyor şimdi mi geldi buraya da ilgileniyor ben ona oy falan vermem şu Sarıyer belediyesinin başkanı değişsin daha başka hiçbir şey istemiyorum
Torpil mi yakınında ki adamı almıyor gidiyor en uzak ilçe den adam alıp sokuyor nerede adalet 3 yıldan beri işe girmek istiyorum memur olarak sokmadı beni sen gül bakalım bir gün benim halime düşersen o zaman bu yorumun gelsin aklına hapis hayatı gibi bir hayat bu ♿ anlıyor musun? Yok neden tabi ki sen bir normal insansın benim halimde ol bir gün bende sana güleceğim
Evet en yakında ki adamı alması gerekiyor hani engelliler her zaman öndeydi işe alım konusunda ben torpille girmek istemiyorum hakkımı istiyorum engelli maaşı almıyorum annemin bakım maaşı da kesildi ee ben geliri nereden elde edeceğim evde şu an sadece babam çalışıyor 52 yaşında adam hergün merdiven çıkıyor boya yapıyor
Ve senin benim halim de olmana asla gülmezdim ben kötü bir insan değilim sadece kendi hakkım ile alnımın teri ile para kazanmak istiyorum gelirimi sağlamak istiyorum
Şimdi bak baştan bir yanlış anlaşılma var. En yakınındaki adam deyince torpil istiyormuş gibi bir algı oluşuyor. En yakın semtteki adam desen bu tepkiyi vermeyecektim. Engellilerle ilgili işe alım kanunlarını bilmiyorum o konuda bir şey diyemem. Engelli maaşları ve bakım maaşlarıyla ilgili suçlaman gereken kişi de belediye değil. Geçmiş olsun umarım her şey istediğin gibi olur. Engelli olmana gülmediğimi tekrarlıyorum. Yazımından kaynaklı olarak da 'yakınındaki kişi' yi torpil olarak anladım kusura bakma o konuda yanlış anlamışım. Özür dilerim.
İmamoğlu bu seçime girerse yine kazanır. Ciddin anlamda İBB ve Ankara belediyeleri iyi gidiyor. Ayrica diger bölgeler de de chp belediyelerinjn artacagi düşüncesindeyim. MHP den de destek gelebileceğini düşünüyorum.
@remzi1905 ne boslamasi Allah aşkına ya , koca şehir. Heryerime yetişemez ama yaptıkları ortada. Millet de seviyor onu. Akpclilerin yok yavvv vs demelerine bakma. Bak gör girerse kazanır + iç mecliste de üstün olur bunu da yazıyorum burayab
@denizlidenbiri dostum 2 ay gözükmedi İstanbul'da neredeyse 2 3 yerde vardı ama onun ıdşında yoktu gibi. Dürüst olalım orada çok kazandı. bende senin gibi imamoğlunun kazanmasını istiyorum ama inan bıçak sırtında özellikle kılıçdaroğlu bir an önce ayrılmalı parti başından. oda çok etki ediyor.
@remzi1905 ayrılmalı kesinlikle ama şunu soyliyim İmamoğlu kadar gözüken başka başkan yok. Bı Mansur bı bu. Belk ibuyuk şehri olmasının da faydası var evet ama inan diger belediye başkanlarichicnyok. benim şehrimin başkanını 1 defa bile görmedim. Sokağa inmedi adam hiç. Vali bile 5 yılda 1 defa imdi djdjdj
Düşünmeden oyumu veririm. herkes ne yaptı diyor, ben kendi semtim adına gıllardır trafiğini çektiğimiz saçma sapan bi yola 10 yıldır akp belediyesi el atmazken İmamoğlu 10 numara projeyle el attı duydu sesimizi, kendisinide gram sevmem ama işe gelince işini yapıyor.
Kesinlikle oy veririm. Şahit olduğum yüzlerce güzel proje yaptı ve bitirdi. Eskilerin 30 yıldır çözemediği sorunları çözüyor. Bundan dolayı çok korkuyorlar ve sürekli yanlış bilgi servis ediyorlar.
Mesela hangi proje sıfırdan başladı ve bitirdi böyle elle tutulur gözle görülür İstanbul’u rahatlatacak
Bak bu söyleyeceğimin ekran fotoğrafını al koy kenara eğer bu seçimde Ekrem İmamoğlu aday olsun ve İstanbul’da bu seçimi kazansın ben yurtdışında yaşıyorum bir daha da İstanbul’a gelmem bu kadar net konuşuyorum Ekrem imam oğluna ben biraz güveniyordum ama sağ olsun kendi eliyle kendi çabasıyla kendi kendini rezil rüsva etti hiç gerek yoktu cumhurbaşkanlığı meselesine hiç gerek yoktu Türkiye’nin 4.01 yanını gezip miting yapmasına İstanbul’un problemlerini en iyi şekilde halledecekti bir dönem daha görev alacaktı ondan sonra bu memleket onu başbakan da seçerdi cumhurbaşkanı da seçerdi ama bir İmamoğlu önüne altın tepsiyle sunulan fırsatı elinin tersiyle geri tepti bunu bak bok yorumları ekran fotoğrafı al koy kenara ben yine burada olacağım muhtemelen o zaman konuşuruz tekrar sen Haklıysan eyvallah
@Musasönmezoğlu o konuda haklısın mesela bak 2015 de üsküdarı sel bastı alt yapısı yapılmadığı için 4 yıl boyunca bir b*k yapmadılar 2015 dek iselde 32 kişi öldü akp döneminde. 2019 da yine sel olucna suçu adama attılar. sorna üsküdarın alt yapısını düzeltti tekrar yapmur yağdığında sel olmadı. adamın yaptıkları var hizmetleri yüksek. ama deidğin gibi cumhurbaşkanlığı işinde çok kaybetti. eğer hdp aday çıkarmazsa İstanbul seçimini alır.
Yurtdışında yaşıyoruz evet yaşıyoruz ama ben hemen hemen her ay İstanbul’a gelip gidiyorum İstanbul’un hali ortada sizin yandaş kanallarım bile haberlerini izliyorum hani şimdi bana tutar işte yok atv den seyrediyorsun dersinde ben halk TV’den Sözcü TV den seyrediyorum tamam ben bilmem ben
@Musasönmezoğlu 1996 dan beridir İstanbul'da yaşıyorum sana şunu diyeyim 2003 den beridir İstanbulun içine edende belli istanbulu beton yığnı yapanda belli. Göztepe fikirtepe mahalleisnde kentsel dönüşüm adı altında rant yapanda belli. Esenyurt kirzlı kayaşehir gibi yerler ise tam beton yığını. Bu yüzden İstanbulu bu hale getirenelre * nsene oy atmam.
Ben sadece şunu söylüyorum bu yazdıklarımızı koyun kenara eğer bu İmamoğlu bu seçim alsın ben de İstanbul’a da gelmem
@Musasönmezoğlu akpmi alsın kardeş? yien cemaatlere tarikatlara belediye paraları saçılsın mı? isparkı kullanarak yaptıkları yolsuzluklara devammı etsinler? %10 maliyeti olan bir şirket olan ispar batıyordu resmen. gelseler yine ensan vakfı gibi yerlere ibb kaynaklarını sunacaklar yine aynı şeyleri yapacaklar.
Benim fanatik olduğumu nereden biliyorsun ben kaç sezondur oy kullanıyorum hep değişik isimlere oy vermişimdir ben kişinin futbol takımı tutmuyorum neticede iş yapacak adama oy veriyorum ama Ekrem İmamoğlu eline verilmiş büyük bir fırsatı elinin tersiyle tepti siz bunu kendinizde görüyorsunuz ama dile getiremiyorsunuz bana böyle basit bütün metroların önünde boy boy fotoğrafı varmesin oradaki metroyu gidin kendiniz görün kaldırımları yok merdivenleri yok yürüyen merdiveni daha çalışmıyor ama televizyonlarda gün ve her gün bostancı metrosuna açtık bostancı metrosuna açtık nasıl bir metro açmak bu Bildiğin aşağı iniyorsunuz sığına mı iniyorsun nereye indiğin belli değil ki bu projeyi kendisi başlatıp bitirmiş gibi de lanse ediyor bu proje zaten son aşamasındaydı ben İstanbul’da yaşarken ortaya bir şey koyarsınız halkta bunu görür bu seçimi Ekrem imam oğlunun alması için şu arada kalan yedi ayda azıyla kuş tutması lazım İstanbul insanı perme perişan olmuş Trafiği bir dert suyu bir dert otobüsü bir dert belediyesi bir dert ekmeye bir dert ha diyeceksiniz ki daha bu dört senelik beş senelik mevzu olabilir size imkan sunumu siz onu en iyi şekilde kullanacaktınız kullanmadıysanız bir daha avucunuzun içini yalarsınız İstanbul konusunda öyle bir dünya yok İstanbul ak partiye bir dersmizde
elinde böyle bir hamle yaptı ama sonradan çok pişman oldu Akıl tutulmasıdır boyunca ilçe belediyesine alıp il belediyesine alamamak ama insanlar bir tepki olarak böyle bir şey yapmışlardı ama o tepki yapanların hepsi şu an tırmalayıp duruyor ya bir düşünsenize bir İstanbul belediye başkanının ne işi var tunceli’de mitingde hangi belediye başka ilde miting yapıyor Ekrem İmamoğlu’nun hesabı kitabı çok başkaydı ama o hesabı kitabı tutmadı Meral Akşenerle yaptıkları gizli görüşme basını servis edilmemiş olsaydı şu an Kılıçdaroğlu bile partinin başında olamayacaktı adam apar topar almaya da kalktı koştu geldi partiye yetişeyim diye yani bak bildiğiniz şeyleri de eleştirmesini de bilin ben ak partiyi de eleştiriyorum tayyip Erdoğan’ı da eleştiriyorum kendi bölgemdeki belediyeyi de eleştiriyorum yaşadığım ülkedeki yönetimi de eleştiriyorum yeri geldiğinde ama taktir ettiğim yanları da var
@Musasönmezoğlu bostancı metrosu hakkında baya yanlışın var. metro durmuştu 1 yıldır atıl halde idi hiç çalışma olmadı başlatıldı bitirldi aynı şekilde çekmeköy sultanbeyli metrosuda 2 yıldır durmuştu oda yeniden başladı. birde İstanbula metro yapan tekbelediye başkanı imamoğlu. İstanbula yapılan diğer metroları ulaştırma bakanlığı yaptı bu yüzden başarılı
Abi nasıl yanlış biliyorum ben imeste çalışıyordum güzel kardeşim her gün gece gündüz orada çalışma vardı sadecemesin o bölgede tam otobanın alt geçidinin orada sıkıntılı bir yer denk gelmişti ondan dolayı orada iş uzadı ben beş yıl o bölgede gittim geldim arabayla gecesi gündüzü harfiyat kamyonları şunları bunları nasıl durmuştur nerede durmuştu
@Musasönmezoğlu Bostancı metrosu son aşamasındaydı dedi ve tamam fanatik olmadığını belli etti :D :D :D :D Ben bostancıda yaşıyorum Benim yakınlarımdaki bildiğim 4 durak için inşaat bile yoktu imamoğlu geldiğinde. Yalan söyleyeceksen bile bari biraz mantıklı söyle belki inanan olur :D :D :D
Neyse sizin eşiniz boz olsun bizimki karı olsun şurada altı ay daha sabredin yedi ay daha sabredin o zaman yine bu platformda sen konuşuruz ben hatırlatırım size
Göz görüyor kulak duyuyor bizim iftar atmamıza gerek yok senin Portakalım bile adama eleştirebiliyor senin parti içindeki insan bile senin adamın eleştiriyor siz nesiniz havuzunu çok merak ediyorum
@Musasönmezoğlu O kadar çok var ki. İstanbul en çok metro yapan şehir seçildi dünyada. Kendi başlattıklarının yanında geçmiş dönemde başlamış ama finans sıkıntısı yüzünden bitmiş projeleri de devam ettiriyor.
Kabataş-Mecidiyeköy-Mahmutbey Metro Hattı (Yıldız Mahmutbey arası),
Haliç Tramvay Hattı (Alibeyköy Cep Otogarı-Cibali arası),
İkitelli-Ataköy Metro Hattı (İkitelli-Bahariye arası),
Boğaziçi Üniversitesi/Hisarüstü-Aşiyan Füniküler Hattı,
Bostancı-Dudullu Metro Hattını hizmete açıldı.
Onlarcası da devam ediyor.
Halk ekmek fabrikaları artırıldı, büfeler yaygınlaştı, sel basmıyor ve bu en az 50 proje bitti demek. 5000 aileye süt dağıtımı, öğrenci yurtları, 0-6 yaş arası için kreşler, özel eğitim merkezleri, istihdam ofisleri. En basitinden Maltepe minibüs yolunu 30 yıldır çözemedi eski kafalar. İmamoğlu el attı ve müthiş bir çalışma yapılıyor şimdi.
Size tavsiyem yalanlara inanmayın. Nasıl İmamoğlu kazandığında şaibe var dediler, yalan attılar sonra daha da farklı kazandı, şaibe kendilerinde çıktı. İnanmayın her şey ispatlı.
Cevap
25Cevap
İstanbul'da yaşasaydım, evet oyumu verirdim.
İstanbul da yaşamıyorum. ama yaşasaydım oy verirdim.
Ben İstanbul'da yaşamıyorum İstanbul halkının vereceğini düşünüyorum ama karşısına çıkacak aday da önemli
Chp'den Kılıçdaroğlu ve Türk düşmanı Alman Yeşiller kafasındaki zihniyet gitmediği müddetçe oy falan vermem. Akp'ye basarım hiçbir şey yapamazsam
@Baleman Akp ye basarım derken Türk diyemeyiz Türkiyeli deriz diyen akp mi, Türk üm demeyi okullarda yasaklayan akp mi, içinde Türk ve bayrak geçen şiirleri müfredattan daha çıkaran akp mi, Haburda davul zurnayla terörist karşılayan, diyarbakırda Türk düşmanı olmasıyla ünlü Şivan perverle megrileyen, Terörist başına sayın öcalan diyip şehide kelle diyenlerin partisi akp mi. Verileri çarpıtarak Suriyeliler buranın vatandaşından daha iyi daha az suç işliyorlar diyen akp mi :D :D :D Çok Türkçüsün belli :D :D Sana milliyetçi hareket partisinin youtube kanalından bir videoyla veda ediyoruz :D :D https://www.youtube.com/watch?v=fuB3X7gViuI
@Tfngnl Şu sitede üç beş ay geçirmiş herhangi bir insan benim siyasi anlamda yaptığım bir sürü abuk subuk yorumdan birini görmüştür
Embesil Chpperestler, hala ona buna Akpli diyebilir.
Kemal Kılıçdaroğlu'nun 2015 seçimlerinden beri sürdürdüğü Akp'yi devireceğiz, muhalefeti blok yapacağız siyaseti çökmüştür, bu uğurda Chp'yi iyiden iyiye Avrupa Birligi solcusu kafasına çekmeye çalışmasının meşru hiçbir zemini de kalmamıştır.
İnsanlar zaten yıllardan beri bunalmıştı bundan, seçimi kazanmak şöyle dursun, muhalefete de ket vurdukları da kanıtlandığına göre bu Kanas CAnan, Oğuz Kaan, Eren Erdem gibi vasıfsız lümpen antikemalistlerle beraber Kemal'in oradan def olup gitmesi şart.
Şu ahir ömrümde islamcılarla aynı masaya bile oturmadım, ama bu şerefsizlere karşı ben bile Akp'ye oy atarım bir dahaki seçimde çünkü Akp'den bile beter bunlar
Adam çıkmış ''Yerel seçimlerde tarih yazacağız'' diye masal anlattırıyor Chp'nin içinde derebeyi kesilmiş çapsız parti sözcüsüne
@Tfngnl Bu arada bu İslamcının az biraz Türk takılan versiyonlarından bana ne? Bana siyasi bilgisi yok diyenler, üç beş tane ezber komutla çalışan NPC'den başka bir şey değiller
Başkanım geldiğinden beri ne sokaklar çöpsüz kaldı ne metrobüsler doğru düzgün çalıştı😂 bu kez oy yok
Siyaset aslında çok yönlü bir olaydır. Bir iki cümle yetersiz ve yanlış olur. Birincisi çöpleri ilçe belediyeleri toplar, İBB ile alakası yok. Çöp problemi Esenler, Sultanbeyli, Sancaktepe gibi AKP li belediyelerin oralarda hep problem. Metrobüsler her zaman düzgün çalışıyor ama bazı saatlerde çok kalabalık oluyor. Hat sınırlı olduğu için araç sayısını da artıramıyorlar. İmamoğlu nun döneminde hükümet İstanbul' un nüfusunu %25 artırdı. Vergi vermeyen ama hizmet alan %25 çok yüksek bir oran. Buna göre değerlendirirseniz daha doğru olur.
Bunun haricinde İmamoğlu döneminde İstanbul dünyanın en çok metro yolu yapan şehri seçildi. Üniversite öğrencilerine yurtlar, 0-6 için kreşler, 5000 üzerinde evlere süt dağıtımı, engelli yaşam merkezileri, halk ekmek fabrikaları, büfelerin artırılması daha çok sayıda faaliyet yapılıyor. 30 yıldır Maltepe münibüs yolu sorununu eski belediyeler gözardı etti, İmamoğlu gördü. Yağmur yağdığında karşı şeride geçemezdik, paçalarımıza kadar ıslanırdık. Münibüsler hızlı geçince rezil olurduk.
şu an İmamoğlu'ndan çok korkuyorlar ve bu sebeple medyaya yanlış ve asılsız bilgileri servis ediyorlar, duyan da inanıyor maalesef.
CHP kendi içindeki sorunları ivedi olarak çözümleri şart İstanbul'u istiyorlarsa ?
oy veren biri olarak başarılı olduğunu düşünmüyorum
Kılıçdar sebebiyle hiç oy veresim yok bunlara.
Askeriyede bir söz vardir, " Yaptiklarim yapacaklarimin teminatidir " şu ana kadar daha bir şey görmedik, verilen hakki iyi kullanamadigini gördük, yani şimdi imamoğluna nasil bir daha oy vereyim.
İstanbul da yaşayanlara sormalı bunu ben olsaydım verirdim.
Ben chpye bir gram oy vermem bu saatten sonra kemal kilicdaroglu sg olup gidicek gidip Tkpye vericem sadece ister kazansin ister kazanmasin chp sansini cok kullandi kemalle. Zaten beni sikleyen bir sey yok artik yurtdisindayim.
Ankara 'da yaşıyorum ancak Mansur'a vermeyeceğim. LDP aday çıkarırsa veririm çıkarmazsa Memleket partisinin adayına verebilirim veya zafer partisinin.
Hayir gerek yok ne yaptı gördük 4 senede kimseye de oy atmam tepki oylari ile geldi kendisi binalinin tirnagi etmez.
Oy vermem. Şu anki CHP hiç hoşuma gitmiyor.
Hayır diyenlerin adayını merak ettim haha
İstanbul'da olsam verirdim
Now bu artiste oy vermem sevmiyorum
İstanbul’da oldsydım oy verrirdim
Vericez başkana, bari istanbuldan yüzümüz gülsün
Hayır, sandığa gitme faslı bitti.
İstanbul'da yaşasam oy verirdim.
İstanbul'da yaşamıyorum
İstanbul'da olsam asla vermezdim.
İstanbul kimlere emanet hey hey
Avukatı mısın ne haltsın her karşı yorumun altına da yazmışın. Fanatikliğin bu kadarı. Milletın yorumundan sana ne. Bak işine. Zoruna gidiyorsa ilgilenme. Söle sana da bir tatil ayarlasın.
Mümkünse yazma bana
Gelelim şu tatil mevzusunaaaaaa. İmamoğlu tatile gitti istanbulu sel bastı dendiğinde imamoğlu göreve geleli 2 ay olmuştu. Ondan önceki 35 yıl boyunca İstanbul aggabe zihniyetindeydi. Her yağmurda selden ölenler oluyordu. Aggabe zihniyeti ve aggabenin başında olup tatillerini kardeşi esadla yapan şahıs kendi kabahatini örtmek için imamoğlu tatil yaptı istanbulu sel bastı iftirasıyla gezmeye başladılar. İşin ilginç tarafı imamoğlu geldiğinden beri selde ölen kimse olmadı. Yüzlerce derenin ıslahının yapılması ve altyapıların düzenlenmesi bunda etkili oldu. Tatil diyince benim aklıma hep bu sahne geliyor :D :D www.google.com/search
@Tfngnl 🤣🤣gelelim mi. Sen şu an 3. cü kişisin sana demedım onu, sazanlarda indirim var herhalde bugün. Ulan başkası yapsa, karşı olduğunuz yapsa laf eder ağzınıza geleni dersiniz adamınız yapınca sesiniz çıkmıyor 2@y olmuş bilmem ne. Göreve geldiysen gelmişindir 3-5 gün 1 hafta değil 2 ay dıyosun. Ne saçmalıyosun. Kendını kandırırsın anca bunlarla. Sene dolmadan 2 kere tatile gitti sel mel olduysa halkın yanında olcaksın 2 gün snra gelip de mal mal dinleyip snra da cevap vermıceksin. HDP li kayyum atanan vekıllerin yanına gidip ordan tatile gitmişti. Sıfatından, konuşmasından samimiyetsiz akan sözde belediye başkanı. 35 mi 🤣🤣yok 158 yıl. git. Snn yaşın 2000 öncesini kurtarıyo mu lâ 🤣tabi canım kesin yağmurdsn ölenler olmuştur. Sel dedin hadi yağmurdsn ölmek ne :)) abartının daniskası. İmamoğlundan önceki sel yağmur da ölenler olmuş yanlış, iş zaafiyeti var belediye nin suçu. Da İmamoğlu selde tatile gidebilir ölenler, zarar görenler
normal 🤣🤣u kdr belli etme fanatik, partizan, mal olduğunu. Sel diyosun be slak. yağışlarda sellerde altyapı olmadığı yerlerde ölümde olabiliyor ister urfa olsun ister maraş ister büyükşehir. Hükümetler belediyeler üstüne düşenı yapacak can mal kaybı yaşatmayacak zararı en az seviyede tutacak. Aggabe neymiş bilmiyorum 🤣yine hangi saçma tabiriniz ise. şu an ne zihniyetinde İstanbul ona hangi adı koyuyoruz hadi o dediğin şahıs kimse onla bunla tatil yaptı birincisi az önce 2 ay oldu tatil yaptı sel oldu dedin. İkincisi coğu tv kanalında çıktı tatil haberleri ailesiyle gezdi palandöken falan yalan mı. Nesi iftira. Sel iftira mı 🤣laf sokmak için ne diyeceğini bilmeyen, çorba eden. İftira sizin gibilerin işi olmuş HDP nin peşine giderken tatile giderken rahattı selde insanların yanına giderken suratı düşüktü. Noldu ekrem bey başkanlık nerde. O ekrem efendi tatil hakkım yokmu diye yüzsüz acıklama yapmadımı. Koca İstanbul başkanı hemen tatile çıkar başka bir başkan, tunceli belediye başkanı cıkmışmı.
Senın olaylara yaklaşımın 🤣🤣illa ölmesi lazımdı yani suçlu olması için bu saçmalıkları yazarken çok düşündün mü ya da utanmadın mı yüzlerce 🤣kesin oldu onlar ıslah falan . Vay be imamoğlu yaptı
Yaptı da ölümler azaldı.
Zararlar önemli değil ölümler olmadı Bravo ona doktor ekrem imamoğlu
Zaten 2 cümleyle demedın mi şu kadarcık aklıma tatil diyince bu geliyor diyip de denizde ki iki devlet başkanını koymak.
Gidip soraydın, soraydın niye girdiniz lâ siz denıze tatile 🤣siz düşman değil misiniz :))
Benımde aklıma ekrem imamoğlu tatillerınden berı palandöken tatilleri geliyor. Göreve gelip hemen tatile koşan belediye başkani geliyor kapiş
Hadi naş imdi sazan, partizan
Akıl mantık yok sende o yüzden açıklamak vakit kaybı ama yine de deneyeyim. Herhangi bir insan 2 ayda herhangi bir şehrin altyapısın düzeltemez. 30 yıldan fazla o şehri yönetip çıkp açıkça da BİZ İSTANBULA İHANET ETTİK diyen bir zihniyet 30 yıl boyunca altyapıya yatırım yapmadıysa bunu suçlusu 2 aylık başkan değildir. İstanbul 90 lardan beri şu anki iktidarın kurucularının ve yandaşlarının yönetimindeydi. Benim yaşım yeter ama bunun için yaşının yermesine gerek yok açıp bakabilirsin geçmiş belediye başkanlarına :D :D Diğer konu 'sel' yağmur sonrası oluşuyor bu çok basit bir bilgi aslında azıcık kendini zorlasan anlayabilirsin :D Üçüncüsü tanımadığın insanlara hakaret etmek karakterini ya da karaktersizliğini belli eder. :D :D 4. sü yine söyleyeyim tatil diyince aklıma hep o sahne geliyor :D :D :D www.google.com/search
Hocam genelde İmamoğlu' na karşı duran fanatikler çok sinirli, asabi ve farklı düşünceleri duyunca hemen kabalaşan tipler oluyor nedense. Aslında somut konularla konuşarak fikir alışverişi yapabiliriz. Ben genelde havada kalan kaba sözlerle değil, konuya göre ispatlayıcı yorum yapmayı severim mesela. Beğenmediğin bir konu varsa düzgün şekilde anlat, inceleyip sana bilgi vereyim.
Yok ben öğrenmeyeceğim, konuşmayacağım, sadece babğırıp çağıracağım bir de sanane sen avukatı mısın gibi laflar edeceğim, sallayıp duracağım diyorsan zaten konuşmaya ve bilgi almaya kapalısın demektir. bir şey yapamam o konuda
@Baleman ben türkiye de yaşıyorum bana dedın herhalde 🤣ha sen yaşıyonmu yaşıyorsan hangi kafayla düşünüp yazıyon bilemiyorum olur snn demene göre inanmıcam sana göre yüzde 20 lik kısımda ki taraflı sol kesime inanak. somut eleştiri varsa :)) sebep İBB calişanı misin. Yönetim dr Akp li de var başkaları da vardır başkan sorun, konu burada. Bana yansıyan görunen iyi yeterli başkan olmadığı. Snn bana bişey ispatlauacağını, söleyeceğini sanmıyorum.
Bak üstteki tatili kabul etmış 😀baksan sol kanallar bile sölemşştir.
Uğraşmak istemiyorum
Mümkünse yazma tekrar sölüyorum
Sevmiyorum, beğenmiyorum oldu mu
Mecbur da değilim
Senin açından suçlu olmaları için ölüm de yetmiyor o nasıl olacak partizan sazan :D :D www.hurriyet.com.tr/.../istanbulda-sel-felaketi-31-olu-12441217
@Tfngnl sen de mi akıl mantık var 🤣🤣🤣lan ü kala. Laflarına bak sonra konuş
Bide hakaret edıyon.
Hocam dediklerinde hiçbir somut açıklama yok. ne olursa olsun sevmiyorum, gıcık kapıyorum gibi laflar zaten gerçeği değil kafandaki hayal ürününü önyargı ile yansıttığını gösteriyor. O zaman yapacak bir şey yok. Ama somut şekilde düzgün ifade ile beğenmediğin bir ya da birkaç konuyu anlatırsan doğruluk payına bakabilirim dediğim gibi.
Şöyle yapalım madem akıl mantık yarıştıracağız. Buradan yapmayalım. Baktım şimdi ÖSYM nin ilk sınavı 20 Ağustosta. Tamamen akıl mantık üzerine ALES girelim sınava beni geç sınavda kendim ve çevremdeki en az 50 kişiyi senin istediğin partiye oy vermeye ikna edeyim. :D :D Ben seni geçersem sen benim istediğim partiye oy verirsin. Ne dersin?
@Tfngnl Çok doğru, ben en merkezi yerde minibüs yolunda karşıya geçemezdim yağmur yağınca. tatile gitmek herkesin hakkı. darbe kalkışması sırasında Erdoğan Marmaris' de tatildeydi. Arada 2-3 hafta hiç televizyona çıkmaz, kaybolur. Ailesi ile tatile gider. Ama bunu kimse konuşmaz. Çünkü tatil meselesi eleştiremedikleri insanda cımbızla birşeyler bulma çabası
Yazdıkların o kadar karışık ki anlamakta zorlanıyorum. Tatile gitmek her insanın hakkıdır. Bu ayıp bir şey değil. İkincisi İstanbul' da sel olmuyor artık, o eski belediyeler dönemindeydi. İstanbul da yaşayan biri olarak söyleyim, yağmurda en merkezi yerde bile karşıya geçemezdim caddeden. her yer düzeltti yeni belediye. Darbe kalkışmasında ülke elden gidiyordu, Erdoğan Marmaris' de 1 aydır tatildeydi. Yine arada kayboluyor 2-3 hafta ortada görünmüyor, tatile gidiyor ailesi ile. İmamoğlu çok düzgün çalıştığı için hükümete yakın medya eleştirecek konu bulamıyor ve sürekli tatil meselesi gibi saçma sapan şeyi servis ediyorlar. İşini de yapıyor tatiline de gidiyor hem de herkes gibi. Ama erdoğan dan daha az tatil yapıyor
Hocam eleştirmek için tatil meselesine kadar düştülerse demek ki İmamoğlu iyi iş yapıyor demektir. Hırsızlık yaptı, belediyenin paralarını peşkeş çekti, bu projeye para harcadı ama bitiremedi diyemiyorlar, her devlet yöneticisi gibi o da tatil yapınca bu haberi servis ediyorlar. Darbe kalkışması sırasında erdoğan da 1 aydır tatildeydi. Ama bunu yazan olmuyor. Arada yine 2-3 hafta gözden kayboluyor ve hep tatile gidiyor ailesi ile. mesela oğlu Ahmet Burak tan 20 senedir kayıp, sürekli tatilde. Ama bu kadar somut örneği bile anlamaz bunlar. 2 kere eze eze yendi, yine yenecek
@Tfngnl asıl senın gibilerle uğraşmak vakit kaybı deneme rezıl edıyon kendını 🤣sana gülerek yazıyom çok da sıkıcı da. Be sa lak hala boş yapıyon. 2 ayda düzeltsin diyen hepsini herşeyini İstanbul un bitirdin diyen kim lafları çevirip haklı çıkmaya çalışma oturur plan yaparsın ne olması lazım harekete geçersin. Kalkıp tatile gitmezsin snra sel olup gelmezsin sel olmasa belki birkaç gün daha gelmicekti koştu, laf yedi hemen geldi kafasına da bareti takıp suçlu gibi dinledi 2 aydan sonra ne yaptı kaç yıl geçti altyapı da, ulaşımda başka konularda ne oldu. Kokan dereler falan da mı yok. her şey 4 4 lük? Emin ol o karşı olduğun 30-35 yıl önceki belediye bile bu adamın geldiğinde, geldikten sonra ki şuana kadar bu kadar kötü, önemsiz davranmamıştır, ukala olsn ona buna sallayan halka artistlenen belediyesinden önce partisini için savaşan. Belediye başkanı olmamiştır
Öyle demişse ihanet ettık diye hatadır. Diyeceğini de sanmam hele 30 yıl için. Altyapıys yatırım yapmadı 😀hiç. Snn kafanda sorun var belliki, baya partizansın. 2 aylık adamın suçu mu dedik 30 yıl 20 yıllık olaylar.
Onların elindeydi de hep mi çalışmadan, hak etmeden aldılar müfit gürtunalar erdoğan vs ler. CHP ler seçilebilir kazanaydı. 30 yıl onlar şaha kaldıraydı. 😀5 yılda düzelttiği kaç tane önemli icraat vsr neler yaptı, 3--5 sorun cözse cözmüştür ekrem 10-15 yıl sonra da uçuracak dmi snn zihniyetin basiretsiz adam. Tatilci zihniyet.
Hainlerin peşine düşen, Kılıçdaroğlu ve İngiliz kuklası.
Snn yaşın hiç yeter gibi değil:)) kafada sa sorun var bakmakla olaydı her şey olay kafada bitiyor bakıp da işine geleni görmek var:))) mal ortada doğru söyleyeni kovarlar. Zaten eski İstanbul belediye zamanları varken bu götürüyodu İstanbul u dmi:)) şimdi pırıl prıl hiç koku da yoktu.
Yapma ya sel yağmur sonrası mı oluşuyor iyki söledin bilmiyorduk sivri zeka 😀🤣sen zorladın da benım anlamadığımı ya da bunu kullanıp laf soktuğunu sandın zaval komıkseni 🤣🤣 azcık sende kendını zorla ne dediğimi oku düşün.
@Baleman Yenip yenmemesi umurumda değil açıkçası. Benim uyuz olduğum tatil yapmayı geçtim, devlet bütçesinden kendisine ve ailesine yazlık saray yaptıran bir adamın lafını etmeyip KANUNİ olarak hakkı olan bir tatile giden adama hakaret etmeye çalışmaları. Bunun bir hak olması da onlar için çok önemli değil :D :D :D
@Tfngnl ahh sn alındın ağladınmı :))) peki sen neden yapıyon o dediğini. Çocuk. Hakaret nerdeydi. Çok komıksın ve boşsun biliyor musun. Hah o karakter olayında sen kendını belli ediyorsun sen benim de aklıma ekrem'in tatilleri geliyor ve gelecek 🤣🤣istanbul sel içinde iken tatilde olup sonradan uçup gelmesi suçlu sıfatıyla dinlemesi yardımcılarını, halkı
Sana diyorum burada canım zekilik yarıştırmayalım gel tarafsız bir akıl mantık sınavına diye geliyor musun gelmiyor musun: D :D Gördüğüme göre 30 yıl yönettiklerini azıcık araştırıp fark etmişsin onu toparlamaya çalışman bittikten sonra bunu da toparla :D :D :D https://www.youtube.com/watch?v=ORhZqO20SnQ
@Tfngnl yetmıyor mu dedim 🤣🤣aklından zorun var. Snn kafana göre ne tür afet olursa. Hükümetler belediyeler suçlu. Sel sularına kapıldılar belediye suçlu kapılmayanlar da belediyelere bravo bravo Akp li belediye CHP li belediye.
Ben mi partizan sazan 🤣🤣🤣🤔ulan ne komıksin. Kendini tanıtma bana tanıtma
Ben sana diyorum onları sen bana mı 🤣🤣
Kimin nerenin kuklası olduğuyla ilgili olarak
www.google.com/search
Kimin hainlerin peşine düştüğüne ilişkin de bir kaç kayıt göndereyim :D :D
www.cumhuriyet.com.tr/.../erdoganin-hikmetyar-ile-fotografinin-hikayesi-ortaya-cikti-1847579
www.sozcu.com.tr/.../
https://www.dailymotion.com/video/x8g2k07
https://www.youtube.com/watch?v=Nfaqdy0DDqg
@Tfngnl yarıştırcaz mı dedim 🤣🤣sen baştan kaybettin bu sözlerinle. Bu kafayla sen bi yere varaman sınav kazanmakla adam olunmaz yaz kafana ODTÜ ve girip , girip de bitiren adam olamamış insanlar var kişiliği olmayan. Bi bka yaramayan. Öyle bir isteğim yok ki :)) bana ne bilader ikna etme. Boşsun boş. Gireceksen gir göster kendini sen adam olmadıktan snra, kafa olmadıktan snra istersen yüz sınava gir kazan hepsini.
Ne derim aptalsın derim 🤣boşsun derim kafan bu kdr derim
@Tfngnl basbaya umrunda 🤣o zaman ne diye 30 yıl önce şunlar vardı çalişmadılar diyosun 🤣ne dediğini neden dediğini bilmeyen. Sen bu kafayla sınavlara girip kazanacam diyosun benım öyle sınavs girme istediğim de, gereğim de yok biri bişry dedi diye yapmam da kendini başkalarıyls karıştırma kimsenin malı iti değilim partizan.
Lafı değiştirme konu o olaydı, yanliş bişey olaydı ederim sölerim konu ve soru burada ekrem imamoğlu başkanlığı
Ona bakarsan o da hakkı hakkı olmasa dahi suç olmayan bişry yaptı çıkıp o da öyle dese napcan.
Ne kanuni Hak'dan bahsediyon be kanunda seçilen başkan 2 ay içinde tatil yapmalı mı diyor. Hakaret nerde. Eleştiri var. Lan adam valiye it diyor hakaret olmuyor basit diye geciştiriyor (basit demek normal gibi)
Millet eleştirince hakaret oluyor bi sus hele yalayıcı.
He hak hak 🤣🤣önce kendı hakkı milletin tatil hakkını savun, her kim belediyesinde calışanımı atmışsa, tatiline engelse suç, haksızlık
Senın gıbıyle uğraşıyom vaktime yazık 🤣🤣admaın tembelliğne bahaneler buluyor utanmadan.
Kim calışırsa eyvallah calışmazsa suçludur yanlişdır hiç yalamaya, partizanlığs gerek yok
Doğruya doğru eğriye eğri
Gitsin HDP nin dibine.
Tatillere
Yanlış etiket yapmış birde:))
Sayende iyi güldüm ama:))))
Bunun gibilerin böyle videolar bulup kaydedip sonradan karşılarındskilerine anında atmalarına sa bayılıyorum 😀🤣
Peki süperzeka ordaki, aradaki 2 cümlesinde diyor ya İstanbul un kıymeti bilemedik falan ne demek istedi neden dedi, neye karşı dedi anladıysan harbi harbi söle bakayım.
Hiç sanmıyorum ya anladığını 🤣işine geleni, anlamak istediğini anladın sn
@Tfngnl kactım ha 🤣🤣🤣senın gibilerden mi kaçacam. Tam da tahmin ettiğim kafa, cevabın. İstemeyince kaçmak olur.
Önce kendi zeka seviyene bak. Senınle aynı sınava gireceğime dakikalarıma yazık boş insan seni
Double-double ukala seni🤣🤣
Valla koçum konumuz hiçbiri konumuz ve soru ekrem imamoğlu idi.
Sen kişiselleştirdin.
Yemedi sen yaptın yenmıcek bişey yok senın gıbı asalaklarla uğraşamam tahriklerine de gelmem zeki ve mantıklı olmak ve sen 🤣🤣🤣2 saatir yazdıklarından belli
Bunun için sınava gerek yok aslanım
Zeka konusu acık değildi.
Evet belli kukla partisi teröristlerin kuklası İngilizlerin kuklası Kılıçdaroğlu ve ekrem imamoğlu
Kredi de almadılar zaten dingillerddn 🤣
Senın gıbı zihniyetlerin ne mal olduğu, işine geleni anladığı bariz. Yıllardır böyle bu. Çapulcu lafını çapulculara dediği halde bütün hepsinin üstüne alınması, pislik yapmayan olay cıkarmayanların da bize çapulcu dendi diyip ağlaması gibi zihniyet ve hareketleriniz var tıpkı o ilk videodaki gibi.
🤣zavallısınız kendinizi böyle üstün görmeye çalışyonux haklı gibi.
Ayrıca bu siyasilerin işine, ayrıca beni kendınle karıştırma , tarafsızca konuşuyorum.
Ekremi sevmem başka sol zihniyet parti başkanı calışırsa aferım
Hadi naş git biraz daha büyü
Kinayeli mecazlı sözler işine gelmeyen şahıs, 🤣yaladıkların, ekrem imamoğlu lar aynı lafları edince de kafan calışsın emi. Onlar da 10 yıl sonra derse hala durursa durabilrse tabi İstanbul başında İstanbul un kıymetini bilemedik tüh daha güzel bakacaktık böyle oldu. (Bunu derken terler, samimiyetsizlik akar yine. Kem küm yapar). Sonra da karşı tarafa sallar
O zamana kadar da kokmayan yeri kalırsa tabi geç kaldın yaz hemen saldır🤣videolar nerde. Hakaret nerde double-double ü kala.
@Tfngnl hafta sonu sınava gir bütün snn gibi zihniyetliler için ve benim için emi🤣🤣hadi sütünü iç kolay gelsin.
Mektup yazmayı unutma
Kk belediyeleri de kaybedip istifa edecek
Kazanır
Evet
Evet vereceğim
Şuanlık kararsızım.
Tribünlere oynayan biri.
Olduuu
Tabiki HAYIR
İlk de vermiştim de şimdi vermem.
Aaa çoğu kişi vermem demiş şaşırdım
Vermem vermedim de doğru düzgün hizmet yok.
Berkez pisman oldu emin ol
apklılar vçok
bence kaybetti ya zaten boşversin
bir daha asla kimseye oy kullanmıycam :)
Hayır
Evetttttt
Hayır
Hayır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?