Mehmet Akif Ersoy: Şeriat istiyor musunuz
Hüda Par Genel Başkanı Zekeriya Yapıcı:
Sadece istemiyoruz, getireceğiz.

Mehmet Akif Ersoy: Şeriat istiyor musunuz
Hüda Par Genel Başkanı Zekeriya Yapıcı:
Sadece istemiyoruz, getireceğiz.

6'lı masanın altında HDP yi arayan Akp'nin şapkasından Hizbullah terör örgütünün siyasi uzantısı Hüda Par çıktı😀Birde demiyor mu malum şahıs ülkesine sevdalı kim olursa olsun ittifak kuracagiz diye gelde çıldırma 🙄 Bakalım milliyetçi (!) küçük ortak bu işe ne diyecek
Cevap
3Cevap
Akp bir Türk partisi değil bir işgal kuvveti bunun farkına bunlar olduğunda varacak çok mk çocuğu var
Normalde Tayyipe oy verecektim ama artık Kılıçdaroğluna vericem, yapacak bir şey yok
CHP neden hdp ile kol kola yıllarca bunu neden sorgulamadınız?
Cahil o zaman Osman ocalani TRT ye neden cikarttiniz , Erdoğan apoya neden sayın dedi , haburda davul zurna ile neden PKK karsiladiniz? Şehide neden kelle dediniz , vatansız git başka yerde konuş vatan hainisiniz hepiniz yargilanacaksiniz.
Hadiyin ordan hoca efendinize sıginin eeey sevgili ülkene dön diye agliyordunuz şimdi mi vatan Perver oldunuz siz , ülkeye milyonlarca militan doldurunuz Arap doldurunuz vatan toprağını sattınız hâlâ vatan perverim diyorlar Allah'ım ya ben CHP'li falan değilim HDP ki hiç değilim ben türküm ama siz değilsiniz.
Kaybediyor ya ne yapacağını şaşırdı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?