Görünen köy kılavuz istemese de bunlar bazı şeyleri illa görmek zorunda hissediyor kendilerini. İlla aç kalacaklar ya da ev sahipleri orantısız kira artışı ya da doların fırlamasi... go bi seyleri. Yani o iğne onlara da batacak illa. Hayir son pişmanlık da fayda vermez ki.
Çomarın biri seçim öncesi sokak röportajında diyor ki , reis uğruna ölüme gideriz. Dün de başka bi sokak röportajında diyor ki biz bilemedik.
Siz bu konuda ne diyorsunuz?
Çomarın biri seçim öncesi sokak röportajında diyor ki , reis uğruna ölüme gideriz. Dün de başka bi sokak röportajında diyor ki biz bilemedik.
Siz bu konuda ne diyorsunuz?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Her seçim sonrası aynı terane. Adam pişmanım dese bile gidip veriyor ve kazanıyorlar. Çünkü meclisteki muhalefet partileri rezil bir halde
muhalet küreselcilerin kontrolunfr
Küresel dediğin şey nedir tam olarak?
profilimdeki zalim
biyografim oku
Bill gatesin aşılarını muhalefet mi dayattı yoksa hükumet mi?
hükümet maalesef onuda eleştiriyorum ama chpdeki özgür özelde aşı istiyor
Bro hepsi aşı istiyor. Em sağcısı da en solcusu da. Bunlarin sahipleri bir. Eski sağlık bakanı son derece aşıya karşı çıkarken şimdiki tam bir aşı sevdalısı dsö hayrani
inşallah istifa eder
O söylediğin şey gelişmiş ülkelerde olur. Burası ortadogu çöplüğü.
üzücü
Akp oy verdiğime hiç pişman değilim iykide vermişim cho oy versek hepimizi öldürdünüz büyük ihtimalle cormar kelimesinide birastır bence
CHP gelse dolar 30 40 lira mı olacaktı. Etin kilosu 400 500 olacakti , evler 3 5 milyon olacaktı. Doktorlar yurt dışına kaçacakti de mi
Ne başörtüsüyle derdiniz biti ne dinle yönetimi ele gecirseniz bütün sağcıları keser yerdiniz
Dinle mi😄😄 bro sen nerde yaşıyorsun. Her hafta ayet sallayan egemen bağış.
Biz din eksenli değiliz diyen Tayyip
Lgbt hak tanıyan AKP
Esrar toz işleri AKP.
Dolarlar paspas barajlarında
128 milyon dolar ortada yok
Ayasofya dediler. Onu tekrar kilise yapan AKP.
Filistin bombalanirken gemi gemi sevkiyat yapan AKP
Hatta bu dönemde tff sponsor oldu 2026 ya kadar.
Salda gölüne kepçeyle giren akp
Su dediklerini azıcık arastır aynılarını diğer partilerde yapıyordur
1 Örnek vereyim chp belediyelerdeki rüsvet olayları
2 chp lgbt destek veriyor hatırlatırım
Ayasofya suğanda hem cami hemde müze olarak kullanılıyor
Cumhurbaşkanımı karar veriyor militakımın sponsoruna salda gölü ne alaka ayırca
Rüşvet deme. Bana. Sedat Peker itin popona soktu. Rüşvet olaylarında. Birj de yok yalan diyemedi.
Lgbt ye hak tanıyan AKP. O güzel kardeşim modelist vardi. Açıklarsam kim bizlerle yattı kalktı hükumet karışır dedi. Kimse de açıkla demedi.
Akşama. kadar ey İsrail de. Git İsrail malı kolayla antlaşma imzala. İsrail askerleri burdsn giden tutku marka iclikleri giyiyor beyim.
Salda golü dünya sahip çıkarken ayakkabı ile girmesi bile yasakken kepçe ile girildi.
İmar affını çıkararak milleti öldürdüler. Halen kalkıp bana savunma.
Niye akp yapınca rusvet chp yapınca değilmi simdi lgbt kim destekliyor destekliyor chp
ruhsatı parsı olanda alır İmar afını chp meclise sundu hatırlatırım ayırıca chp belediyenin kestiği ağaclarıda biliyoruz
İsrail ticari anlaşmaların devlet müdahale edrese yaptırımların hesabını kim verecek
Ülkedeki dindarlara karsılık zorbalıklara neden ses cıkarmıyor chp
Lan bana CHP deme. Onu chpye soyle ben onun mal kemali ironi olsun diye pp yapmisim😄😄 chp nin kötü olması sizi aklamaz
Hangi partiliysen ona göre hareket edeyim 😂😂 bosu boşuna beni yoruyorsun
Benim yanlisimi değil sana sorduğum yanlışları konuş. İktidar olan senin desteklediğin parti. Babam yönetmiyor ülkeyi. Tayyip demedi mi herseyin sorumlusu benim. Firat nehrinde ölen balık da benim mesulüm demedi mi
Chp geldiğinde ne değişecektiki
Dolar 30 lira olacaktı 😎
Chp başa gelse CHP ye oy verenlere 2. Akp şoku gelecekti o zaman sizin fikrinizi merak ediyorum aq
Ve en iyi örnekde İmamoğlu ulan Türkiye'nin en büyük şehrini almış hala iş yapmıyor
Küfrün sana hediyemdir. Burada kendi fikrini bile üslubuyla dile getiremeyen bi zahmet yorum da yapmasın.
Aq a mı takıldın beyin yoksunu seni sen devam et böyle Chp ye vermeye ak parti gitmeyecek Recep beye tapacaksiniz
İşine bak. İki kelime bir araya getiremeyen zavallı. Siz tapmaya bakın. Biz sizi izler halimize şükrederiz
Hahahahah git makarna ye fukara seni
Bunlara inat hiç Akp vermediğim halde bu oy da Akp vereceğim sörf bu pişman olanlar yüzünden daha beter olsunlar
Helal🤩🤩
Şaka lan vermem ama Akp ye üye oldum bana iş verirse neden oy vetmeytyim
Seni gidi köftehor. Tam bir siyasal islamci anlayışına sahipsin
Akp iş vermiyor ki benden oy istesin 🤠 kaç kere aradılar gel sandıkta seçimde. Bekle gönüllü diye diğer kişiler para ile sandıkta bekletir adam bunlar beni 4-5 kere aradı sevimde sandıkta. Bekle diye beni birde gör şurda iş var katalım diye arasalar ya
Onlar da kizaracak yüz yok. 23 yılin 13 yılını akplilere gerçekleri anlatmak ile geçti. Sonra gördüm ki bunlar anlamıyor. 10 yıldır engelliyor geçiyorum
Sana erken emeklilik vermek lazım. Erken yipranmissin😄
Yav sorma o kadar çok arkadaşımı sildim ki. Para için ideolojisini değiştirip gidip AKP'li oldular
Öyle insanlar kalkıp dünya siyaseti ile de ilgilenmez mi? Bitiyorum. Filistin olduk alooo. Azınlık olduk.
Profilinde ki adama git anlat derdinş pirom pirom aynen
Profildeki adam da bastakinin aynisi🤩 ironi amacli koymuşum. Şu surata baksana meymenet var mi. Mutfakta soğan edebiyati yapana ülke mi verilir. Ama siz zamanjnda kuru fasulye dükkanını bile isletemeyen adama verdiniz. Satilmadik yer kalmadı. Ama iyi günlerimiz daha beter günler var sırada
boş ver hacı artk yapcak bişi kalmadı
Tarih kitaplarına bakınız. Hepsi bu cümle ile kendi sonlarını hazirladi. Yahu intihar eden edene. Ama sarayda hurma ağaçları üşümesin diye alttan ısıtma var. El vicdan
Kanka ben 2017 de bıraktım artık
Sen bıraksan onlar bırakmaz. Aklı başında biri 5 yılda bir gider oy kullanır. Bu 5 yıl içinde de analiz yapar. Sınava son bir ders kapa ders çalışmaya benzemez. Ülke kobay ülke belirlendi. Dünya sıralamasında , şu kuyusu açtığımız ülkelerin bile altındayız. Vesselam
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!