Hayatta vermem AKP defteri kapandı
Niye vazgeçelim ki? Ülkenin alt üst olmasına bayılıyoruz o yüzden RTE yle yola devam
Zaten CHP liyim
Diğer Partiler
Bağımsız
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Ülkede AKP CHP MHP ya da diğer partiler hepsi aynı. Hepsi çürümüş. Hepsi kendi ceplerini doldurma peşinde. Hepsi ş*siz. Bir tane onurlu dürüst siyasetçi yok ülkede. O yüzden bugün AKP ya da CHP liyim ya da diğer 105 siyasi partiliyim diyen ve oy verenler de bunlara göz yumdukları için onlardan farklı değiller.
Siyaset insanın canını çok sıkan bir konu, özellikle de hayal kırıklığı yaşadıysan bunu anlıyorum 😕 Ben hiç AKP'li olmadım, oyumu da hep değişen şartlara, programlara ve adaylara göre verdim ✍️
Anketten “Diğer Partiler” bana daha yakın olurdu sanırım 💭 Artık insanlar tek bir partiye körü körüne bağlı kalmıyor, daha sorgulayıcı. Senin kafan en çok hangi seçeneğe yakın şu an? 🤔🇹🇷✨
Cevap
8Cevap
akp ye 1 defa oy verdim o da RTE İstanbul büyük şehir belediye başkanı olduğu dönemdeydi onun dışında CHP'ye verdim
Makarna geliyor halen devam vercem ben de makarna yanına bu sefer salça verirse kuru kuru gitmiyor da
Adaletin de, kalkınmanın da içine etmiş AK partisine bir kez bile oy vermedim.
Şu hayatta kendimle ilgili gurur duyduğum şeylerden biri, AK partisine ve RTE'ye 23 yılda bir kez bile oy vermemiş olmak... Ülkenin mevcut halinde zerre kadar payım yok yani...
Mesaja bakar mısın lütfen sorduğum şeyle ilgili düşüncelerin neler @Nevra756
Ülkemizde siyasi partiye oy verenler genelde değişmez mesele bok koysun oy veririm diyen insanlar varken böyle bi anket gereksizdir.
Daha önce başka partiye verdim artık Ak Partiye vereceğim
Çok tarafsız! bir anket koymuşsun!
aynen benım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?