AKP'lilerin eskiden fetö terör örgütünün en büyük destekçileriyken, hatta başkaları bu haine laf söylediğimizde hapis yatmayı göze alırken şimdi düşman kesilmeleri, daha da kötüsü önceki şeyleri de yapanlar kendileri değilmiş gibi yapmalarına alıştık. Ama canımı sıkan, 7 Haziran seçimlerinde sırf Tayyip Erdoğan Hdp'nin barajı geçmesine sinirlendi diye bu çomar sürüsünün de sanki Hdp'nin böyle büyümesi bizzat kendi eseri değilmiş gibi Hdp/PKK karşıtı tavır alması hakkında ne düşünüyorsunuz?
Not: Söylemeden geçemeyeceğim, Mhp'liyim. Aslında bunun hiçbir önemi yok, ama şimdi çomarlar damlayıp "sen önce keMAL kılıçdaroğlunun yaptıklarına bak tamam mı ;((( seçimlerde görürsünüz ;((((" diyeceği için belirtmek zorunda kalıyorum.
Dostum bizim sülalenin çoğu, annem dahil Mhp'lidir. Bende Mhp'ye oy veriyordum ama bazı şeylerin etkisinde kalıp Akp'ye oy verdim. Aslında halk dilinde söylenilen gibi (tayyipçi) değilim. Yani hastası değilim ama bazı şeyleri de diğerleri düşünemiyor diye gidip ona oy verdim. Bugün yine bomba patlayınca, tekrar Mhp'ye vereceğim artık bıktık dedim. Gerçekten sinirden adamın eli, ayağı titriyor. Bunlar hdp'yi büyüttü zaten. Ben Akp'ye oy vermeme rağmen (bazı konularda daha iyisi olmadığı için) her zaman söylerim. Eskiden olsa bunların kafasını keserlerdi. Şimdi rahat rahat terör estiriyorlar. Gerçekten insan artık bunalıma giriyor. Ben chp'yi de, hdp'yi de, onları sevenleri de sevmem. Ama Mhp'nin biraz kendisini toparlaması lazım, böyle giderse iyice parçalanacak. Meral'i görüyorsun parçalamak için nasılda can atıyor. Daha dikkatli olunması gerekir.
Bunlar andımızı el birliğiyle kaldıranlar değil miydi? Hepsi hafızamızda. herkesin yerini biliyoruz. Aponun cezaevi konuşmalarını YouTube dan dinleyebilirsiniz. Erdoğan kimdir bahçeli kimdir kilicdaroglu kimdir hangi taraftadir ağzıyla itiraf ediyor kansız it
şimdi bu akplilere ne anlatsan boş tayyip ülkeyi satıyo akp ülkenin içine ediyo bu şehitlerin ölümünde akp yi seçenlerinde suçu var şimdi akp liler Atatürk düşmanı yarın tayyip dese Atatürk bu ülkenin başına gelmiş en büyük nimet dünya lideridir dese tüm ak lar Atatürkçü olur
yanar döner bunlar. halk da biliyor. oy verenler de ama başka şansları yok. bunlar da geldikleri gibi gidecekler de bakalım ne götürecekler, geriye ne kalacak önemli olan o. bu dünyadan kimler geldi geçti Erdoğan'a varıncaya kadar. hem bilemeyiz her şeyde vardır bir hayır.
Yani ne istiyoruz? Tekrar söylemi yapsınlar destekmi olsunlar bazıları gibi kankamı? Zamanında kötü diyorduk zaten evet öyleydi şimdi öyleydi diye yinemi öyle olsun?
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Sadece eskiden bunları yapanlar onlar değilmiş gibi çok konuşmasınlar, kafalarına göre herkesi kürtçü, kendilerini de milliyetçi ilan etmesinler
Kafalarına göre tabiki ilan etmesinler zaten böyle bir durumda pek yok bak MHP yi ya da seçmenini kimse Kürtçü ilan eden varmı? Yani sorunlu değilde normal bir insansa yapmaz zaten böyle birşey CHP konusu doğru HDP ile yakınlaşma söz konusu buda doğru yani.
Çok alaka iktidarı eleştirmen bir hatadır. MHP AKP nin yedek vekil destek lazım olduğu zaman destek veren devreye giren yan sanayii partisidir. MHP liyim deyip AKP yi eleştirmen çok yanlış
Gençler bırakın bu siyaset ayaklarınıkimse bize ekmek vermiyo hdp mhp chp akp vs hepsi aynı hepsi kendi cebini doldurma peşinde kamera önünde hepsi anırıyo kamera arkasında birbirlerine gülüşüyolar
Söylediklerinin hepsinin cevabı var ama uzun uzun vakit ayıramayacağım bende Akp li değilim ama her kim olursa olsun hdp pkk ve ülkeyi bölmeye çalışanlar topluluğudur her parti için gel ama hdp için gelme
seçimden önce dostluk mesajı verdiler sonra oylarını artırdılar ve seçimden sonra ne mi yaptılar teröristlere sakso attılar ama bunu kamuoyunun önünde yaptılar şimdi soruyorum sana sadece akpliler mi
En İyi Cevaplar