Ülkenin her yerinde Abdullah Öcalan serbest birakilsin protestolari ve yürüyüsleri basladi ve bunlar Polis korumasi ve polis esliginde yapiliyor.
Kantindeki yemek fiyatlarini protesto eden Üniversite ögrencileri dayak yerken, Geziye bunlar terörist deyip ögrencileri döverken gercek teröristler sokak ortasinda terör basi serbest kalsin diye rahat rahat protesto ediyorlar.
Erdogan ile PKK acaba anlasti mi? DEM İstanbul 'da aday cikarmasina karsilik, PKKya özgürlük mü verildi?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
DEM Parti, milyonlarca seçmene sahip bir siyasi parti. Desteklemem fakat böyle bir partinin siyasi amaçlar içerisinde olup çeşitli görüşmeler yapması siyasetin doğasına uygun. AK Parti ve Sayın Recep Tayyip Erdoğan, siyasi zeka açısından Atatürk de dahil hepsinden daha yüksek bir kabiliyete sahip. Böyle bir deha, diğer partileri de kendi partisinin çıkarları için kullanabilir. Saygı duymak lazım.
Kafalar yine 10 numara.
Sizi yıllarca yenen adamı küçümsüyor musunuz? Öyleyse kendinizi daha çok küçümseyin.
Kazanmasinin nedeni ahlak ve demokrat disi ülkedeki durum. Ülkede serbest medya ve siyasetcilerde tartisma kültürü olsa Erdogan baraji gecemez.
Son 20 senede bir tarafsiz gazetecinin karsisina gecmemis siyasi dehaniz Erdogan.
Haa sen ülkedeki duruma siyasi dehalik diyorsan, kendindeki ahlak ve demokrasi anlayasini sorgulaman gerek.
Zamanında adamı hapse attı Kemalistler. Müslümanlara zulmedildi ama yine de Recep Tayyip Erdoğan çıkıp zulmü yerle bir etti. O zamanlar da mı medya vardı elinde?
Son 20 sene bize hapis kararinin dogru oldugunu gösterdi.
Darbeci zihniyetten misiniz? Halkın iradesi sizi yendi. Sayın Erdoğan bu halkın ta kendisi.
Milli Iradeye en son darbe 2019'da yapildi, secimi kazanan Imamoglunun secimini iptal ederek. Bu secimide AKPnin tüm ahlaksizliklarina ve hilelerine ragmen kazanmisti.
Tayyip Erdogana zamaninda taninan demokratik haklari, kendi iktidari altinda muhalefete tanimamistir.
Tayyip Erdogan halkin kendisi degildir. Tayyip Erdogan medyayi kontroll ederek cahileri kandiran ve demokrasi düsmani bir sahistir.
2019 seçiminin iptali doğru bir karar değildi. Sayın Erdoğan'ın dehasına yakışmadı ve seçmen de cezayı keserek güçlü bir şekilde CHP'ye seçimi kazandırdı.
Sayın Erdoğan'dan önce askeriyenin ve onun etki alanında bir iktidar profili söz konusuydu. Kürtçe yasağı, Kürt kültürüne ve tarihine yönelik baskılar, dindarlara yapılan zulümler ki ikna odaları bunlardan birisi, Araplara ve Arapçaya yönelik baskılar vardı. Sayın Erdoğan'ın gelişiyle yasaklar kalktı. Son dönemlerde ülke iyi yönetilmese de Sayın Erdoğan'ın bu konuda hakkını yememek gerekir.
Sayın Erdoğan'ın medyayı kontrol edip birtakım siyasi oyunlar kurduğu bir gerçek ama bunu yapmasının siyasetin doğasıyla ilgisi var. Ayrıca sizin cahil dediklerininiz feraseti, on tane üniversite bitirmiş sözde aydınlarınızı katlar. Her şey okumakla, kuru bilgiyle olmuyor. İrfan da gerekir. Anadolu halkının bilgisi az kimi konularda ama irfanı yerinde. Yerinde ki halka tepeden bakan zihniyeti iktidar yapıyor. Yanlış anlamayın çünkü lafım şu anki CHP'ye değil. Sayın Kılıçdaroğlu gayet de demokratik bir dönüşüm yaptı CHP'de ve 2019 seçimlerinde büyük başarı elde etti. 2023'te de kıl payı kaçırdı Sayın Kılıçdaroğlu Cumhurbaşkanlığını. Keza Sayın İmamoğlu ve Sayın Yavaş da halkın içinden gelen bir yapıda ve bunlar da Sayın Erdoğan'ı aratmaz yönetim başarısında.
Haa devletede darbe yapmistir bu ara. Ne Anayasa tanimistir nede Anayasamahkemesinin kararlarini.
Deha degil, dikatörlük kardesim.
Dikta arayan alkolle arası iyi olan birisine baksın.
Ayyas Selime laf attirmam.
O padişahtı, diktatör olamaz bu sebeple.
Onlar anlaşmalı dövüş yapıyorlar zaten. Ne kadar düşmanızda dese birlikteler
dem ne demek
Böyle pust **bne gibi bir sey demek.
burada millete laf atiyorsun, ülkedeki siyasi partileri bile bilmiyorsun ya...
Zaman demek
dem ne demek laf atmak mı
Kürtçede zaman demek
@karakartal251334 internete bakıp arama geçmişimi garip şeylerle doldurmak ve sonradan silmek istemediğimden burada soruyorum :D
parti kısaltması givi duruyor
Parti kisaltmasi kurtcede anlamı bu
bu arada beşiktaş kudur kanka :D
AK parti istediğini yapacak ve kazanacak burada loser siz olacaksınız ve tırnaklarınızı yiyip ekrana tekme atacaksınız
Yaşın küçük galiba
@karakartal251334 22 yaşındayım emzikli bebek değilim
Tamam reis iyi geceler