Meral Akşener, 5 erkeğin ve milyonların yüreğini hop ettirdi. Masadan kaltı, oturdu. Kadınlar daha cesur hamleler yapmıyor mu? Sizce daha çok kadın sesi olmalı mı siyasette?

Meral Akşener, 5 erkeğin ve milyonların yüreğini hop ettirdi. Masadan kaltı, oturdu. Kadınlar daha cesur hamleler yapmıyor mu? Sizce daha çok kadın sesi olmalı mı siyasette?

Tabi ki kadınların siyasette daha çok olması gerekir. Bu konuda meclisteki bir parti dışında çalışma yapan yok. Meral Akşener örneği bence doğru değil. Meral hanım her ne kadar kadın olsa bile 90'lı yılların ataerkil geleneğinden gelme biri ve partisinde bile kendi dışında bilindik bir kadın siyasetçisi yok. Meclisten örnek vereceksek bence bu örnek Pervin Buldan olmalı. Kadın siyasetinin ve mücadelesinin sayılı örneklerinden gösterilebilir. Siyasi görüşü her ne kadar eleştirilse de güçlü kadınlafın siyasetteki en önemli örneklerinden biri. Zaten partisi dışındaki diğer partilerde kadın siyasetçiye örnek vermek zor. CHP de yine kadın siyasetçiler var ama erkek siyasetçilere nazaran azınlıkta kalıyorlar. Hdp de ise siyasetçilerin yarısı kadınlardan oluşuyor. Bence tüm partiler bu şekilde çalışma yapmalı.
Hangi kadın hayallerini, çocuklarını ve biricik kocasını bırakıp siyasete adanmak ister ki? Siyaset kendi adıma düşünüyorum da çok sert ve sıkıcı bi konu ve hiç benlik değil. Mühim olan cinsiyet değil karakter ve yetenek. Muhabir olmak bile bi kadın için çok yorucu.
Cevap
29Cevap
Evet kadınlar bence de siyasette ve bir çok alanda bence ön planda ve daha çok yer alması gerektiğini düşünüyorum ben
Merali seviyordum ama geçen gün "neden kongre önünde yorgun gözüküyordunuz" diye soru sordular foxta. İki saat eveledi geveledi. Delikanlı gibi "moralim bozuktu evet gülmüyordum, arkadaşlarla tartıştık içerde" falan gibi eveledi geveledi.
Şaşırdım mı? Hayır. Siyaset dediğin şey ikiyüzlülük değil mi? Yalan değil mi? 20 gün önceki şeyini şimdi "ben öyle bir şey söylemedim" demek değil mi?
bunun gibi yapmacik karilar olmasinda yeter. her haraketi yapmacik flas tv oyuncusu. genc erkek ve kadinlar yer almali artik. siyaset yaslilardan kurtulsun
Meral Akşener çaresizlikten destek verdi Kılıçdarığluna Erdoğanın gitmesi için normalde Erdoğanın aday olmanası lazım yasalara göre adam yasa dinlemiyor 😂
Sanki bir şey becerebildi de 😀 evet kadınlar siyasette yer alsın ama yapabilicek olan yer alsın
Evet düşünüyorum daha fazla kadın görelim de bi Tansu Çiller atlattı bu ülke. Yani liyakat liyakat liyakat
Siyaset hop kalkıp hop oturulcak yer degildir kalktiysan soğumadan otumurcaksin şimdi herkes neyle tehdit edildide geri döndü diyor
Bir insan yeterince başarılı ise yer alsın ama erkeklerin genel anlamda daha başarılı olduğu bir gerçek
bunu benim düşünmem bir şey ifade etmez siyasette bulunmak isteyen kadınların düşünmesi lazım
Bu kadın sagci ataerkil gelenekten gelme biri sera kadigile bakın derim.
Siyasetin taa mk. Siyasetten nefret ediyorum.
Kadınların becerebileceği bir meslek değil. 100 milyondan 1 tane kadın çıktı öyle hesap et.
Biz erkek ve kadın olmadan önce insanız siyasetin bilimin ve bütün her şeyin kadını erkeği olmaz
Evet mecliste kadınları daha fazla görmek isteriz Politika da daha fazla söz hakkına sahip olmalılar
Kadınların siysete katılmalarına karşı değilim bunun cinsiyeti olmaz ama meral akşeneri hiç sevmiyorum çok iki yüzlü geliyor, kılıçdaroğlu bile daha sempatik😂
Benim için kadın erkek fark etmez. Adam gibi siyasetini yapsın bana yeter.
Boşanma davalarında ki kadınların davranışlarını gozledigim de istemezdim
Evet. Daha çok siyasetçi kadın görmek istiyorum
Hayır düşünmüyorum, Meral Akşenerde erkek gibi kadın zaten.
Kadınmış erkekmiş bakmamak lazım. Kim hangi alanda başarılıydı o alana yönelmeli
Tabikide evet kendisinide beğeniyorum içlerinde en düzgün konuşan siyasetci
Cumhurbaşkanı dahil, birçok bakanın ve bakanlığa bağlı çalışanların, kadın olmasını isterdim.
Tabiki avilen kadın cumhurbaşkanı seçilmeli bi kadın eli değmeli artık ülkeye.
Evet düşünüyorum olması gerekir tabiki ama doğru olmak gerekirse gençlerin de olması gerekir.
Kesinlikle olmalı kadınların siyasette daha etkin olması demokrasi ve adaleti daha çok temin edecektir düşüncesindeyim
siyasetin, mesleğin cinsiyeti olmaz. çok saçma bir soru
Ben ihtiyarların cinsiyet ayrımsız siyasette olmaması gerektiğini düşünüyorum. Yapışıyorlar ölene kadar o koltuğa.
Almasın abi kimse almasın siyaset bitsin bence 😃 hepsi yalancı çünkü
Evet ama sadece yerli milli kadın ların. Türkiye İslam düşmanı hain lerin degil
Tabi süslü Pakize hiçbir yerden kusur kalmayın
Olmalılar artık ülkeyi bir kadın yönetmeli artık
Evet kesinlikle olmalı
Fark etmez bana
Evet
Elbette
Evet ama meral gibi dönemlerden değil
Kadınlar duygusal düşündükleri için istemiyorum
Hayır
Cesur hamleler 😅😅