İşte bağış mi yapilir bir sürü zengin zaten vermiş. Dua etsen yeterdi vs vs
Sizin düşünceniz ne bu konuda.
İşte bağış mi yapilir bir sürü zengin zaten vermiş. Dua etsen yeterdi vs vs
Sizin düşünceniz ne bu konuda.
Arkadaslarin enayiymiş kanka. O insanlar ne halde ne durumda olduğunu kimse bilmiyor herkes boş konuşuyor kaç şehir kaç can var orada. En ufacık bir yardıma bile herkesin ihtiyacı var. Bence sen en iyisini yapmışsın her şey zenginlerin parasıyla cozulseydi şu an her şey çok farklı olurdu arkadasinlarin biraz şey yani
Ben her ayı zar zor getiren biri olarak banka hesabıma girdim. Önüme direkt afad bağış sayfası çıktı. Hiç tereddüt etmeden gücüm yettiği kadar bağış yaptım. Benim yaptığım bagış benim durumuma göre zenginlerin 2 trilyonu 5 trilyonu gibi sayılır. Çok da cimri olmamak lazım. Afad a güvendiğim için. Güvenmeseydim göndermezdim. İşte kimin gücü neye yetiyorsa duaysa dua paraysa para.. Bunların hiç biri azımsanacak küçümsenecek şeyler değil. Boşuna dememişler kiminin parası kiminin duası. Zaten ikisi de dua sayılır. Artık kimin duası kabul olur o bilinmez. Fazla da cimri olmamak lazım. O yaptığım bağıştan sonraki ay maaşımı aldığımda dört katı para elimde kaldı. Bu da belki onun bereketidir. Ben inançlı bir insanım. Tek duam ve ümidim verilen bağışların gereken yerlere en faydalı şekilde ulaşmasıdır. 🤲🤲🤲
Cevap
5Cevap
Salla yaa boş ver ben neredeyse bir araba parası gönderdim yüzlerce de mesaj attım isteyen dalga geçsin isteyen alkış tutsun umrumda değil
Bu işler gizli kaldığı zaman güzel neden arkadaşlarına anlattın ki?
Konusu açıldı gelip de aaa bağış yaptım demedim. Dediler ki deprem oldu herkes yardım etti bende işte dedim ki evet bende elimden geldiğince yardım ettim ordan devam etti olay
Sen bağış yapttinmi yaptın para senin paran çıkan senden çıktı onlara giren ne merak ediyorum boş ver boşa gitse bile sevabın senin sevabın zordaki insanlara bağışladin için rahat olsun
içinden gelerek yaptıysan gerisi boş. hoş güvenilirliği samimiyeti kalmadı ama bunada şükür. sen genede dkkat et
Arkadaşların Afad’a bağış yaptığın için değil bağış yaptığın için dalga gecmis
Neden
Okursan eğer
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?