Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, “Et fiyatlarında Avrupa ile aynı seviyedeyiz, bir sıkıntı yok” dedi.
Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, “Et fiyatlarında Avrupa ile aynı seviyedeyiz, bir sıkıntı yok” dedi.
Bir anda ete 40 lira zam geldi antepte deprem sonrası öylece bir zam yani ben alıyorum ama üç çocuk okutan birisi nasıl alır bilmem hele asgari ücretle yaşıyorsa daha da zor
Eğer biz büyük başta ısrar edersek daha cok et sıkıntısı çekeriz. Bizim coğrafyamız kucuk basa uygun. Bizim aslında et konusunda önce doğru beşinciliğe gecmemiz lazim
Halkta bunu yiyorsa halkta sorun derim adamların bi suçu yok herşeyi şeytana yüklemeyelim 😄
Ot yesinler makarna yesinler oy versinler
Teşekkürler 🙏
Pişireceğim kadar alıyorum yarım kilo kadar. Eskiden 2 3 kilo alır dolaba koyardık şimdi nerdeee
Cevap
8Cevap
Milletle dalga geçmeyi çok seviyor bunlar
Maalesef artık dalga geçiyorlar sadece
Şükür hiç alamayana göre iyiyiz sağlıkla ağız tadı ile paylaşarak rabbim yemeyi nasip etsin yeter kimseyi kokusuyla bırakmasın sadece🙏🙇
Şu dolar Türk lirası karşılığı muhabbetini hala yutan varsa bence sorunumuz et fiyatları değil
Et fiyatları Avrupa seviyesinde, gelirler afrika...
Ben İstediğim zaman alabiliyorum da, mesele asgari ücretlinin ne kadar alabildiği esasında.
Peki maaşlarda zvrupanin ne seviyesindeyiz onu da hesaplamis mi? Bize pakdemirli degil pakzihinli yoneticiler lazim
Tabi canım Almanya'da en düşük emekli 3500 Euro alıyor (70.000TL) alıyor bizde de 5500 tl.. Musa denen herif için Mısır'a kan, kurbağa tadiran Kızıldeniz yaran Allah neredemerak ediyorum bunca yalancı var iken.
%20 yağlı kıyma 15.2 dolar tr de abdde 14.2 dolar günlük kazanç 240 dolar abd de bizde bir asgari ücret günlük ile 1 kg alınıyor
Et fiyatlarından hiç memnun değiliz kim ne derse desin kiminle nereyle kıyas yaparsa yapsın.
Bakana söyle söylemeli avrupayla aynı asgari ucretimi alıyoruz demeli bunu et üreten biri olarak söylüyorum insalar ete hasret kalıyor ben yiyebiliyorum ama cidden çocuklu aileler için çok zor canımsın şimdi mille süt ineklerini bile kestiricek süt fiyatı 2 katliycak en fazla 6 ay burdan bakana soyleyim kafasını çalıştırsin azz🙄🙄🙄
Bu millete bu cevap müstahak Avrupa bizi kıskanıyor ya önemli olan o gerisi mühim değil
Yalan söylüyor, Avrupadan daha pahalı fiyata et alıyorun ve üstelik gelirimiz onlarla kıyaslanmayacak şekilde düşük olduğu halde...
Secmenlerine bir sirsun
Eski haber olmasın? şu an bakan o değil de
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?