Merhaba KScanlar nasılsınız?
bu konuda nerdeyse hiç bir yerde bahsedilmiyor.
Ahbap, afad çeşitli stkalar bir şekilde çadır destekleri sağladılar aldılar paralarla filan.
Daha önceki depremler ve şimdiki yaşadığımız depremlere bakarsak Peki konteyner kentlere yerleştirilenlerden verilen çadırlar toplanıyor mu toplanıyorsa ne yapılıyor.
Allah korusun başka bir felakette hazır bulunması için bir çalışma yapılıyor mu bu konuda yoksa o kadar çadır öyle böyle yok olup gidiyor mu?
Dırım dırım dırım dıss 🤪 #aynadakiajan #aynadakiajansoruyor
bu konuda nerdeyse hiç bir yerde bahsedilmiyor.
Ahbap, afad çeşitli stkalar bir şekilde çadır destekleri sağladılar aldılar paralarla filan.
Daha önceki depremler ve şimdiki yaşadığımız depremlere bakarsak Peki konteyner kentlere yerleştirilenlerden verilen çadırlar toplanıyor mu toplanıyorsa ne yapılıyor.
Allah korusun başka bir felakette hazır bulunması için bir çalışma yapılıyor mu bu konuda yoksa o kadar çadır öyle böyle yok olup gidiyor mu?
Dırım dırım dırım dıss 🤪 #aynadakiajan #aynadakiajansoruyor
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Maalesef en son paralı sattıklarını duymuştum ama geri toplanması konusunda bilgim yok bende merak ettim..
çadırları toplama sebepleri onların dayanıksız olması sağlam olanları yeniden depoluyorlar ancak bütün her şeyi toplayan afad mı yoksa sivil toplum kuruluşları kendileri mi toplayacak
bunu sormam lazım benim de merak ettim..
Çünkü buda önemli bir konu deprem ülkesindeyiz olası bir felakette çadır bulamadı kimse dolayısıyla bir çok çadır geçte olsa gönderildi bölgeye hali ile buralarda yaşayanlar evler yapılana kadar çadırda hepsi yaşamayacak alt yapısı kurulan konteyner kentlere yerleştirilecek.
Buda bir sürü çadırın boşalması demek afad, Kızılay çeşitli ülkelerden gelen çadırlar her birisin de markalar farklı farklı yazsada tüm çadırlar çadır kentlere kurulmuş değil gelişi güzel neresi uygunsa insanlar çadır kurmuş haldeler.
Can hıraş kolay toplanmadı bu kadar çadır olası bir felaket Allah korusun yine böyle sorunlar yaşamamak için umarım çöp olmuyor veya birilerine rant sağlamıyordur inşallah el altından satılıp.
Çünkü doğru olan onların toplanması onarılması ve başka durumlar için yenilerinin yanında depolanması gerekiyor.
deprem bölgesindeyim ben yani yaşadığım ilçede yıkım olmadı ama nurdağı ve islahiyeye gidiyorum en az haftada bir
orada bu durumu araştıracağım
Bende Adıyamandayım ilçede burada konteyner kent yeri hazırlanıyor ama çadır kent diyeceğimiz topluluk oluşmuş değil ilçede gelişi güzel her yerde çadırlar mevcut bir koordinasyon olmadığı için net yerin de bilgi alamıyorum o yüzden sormak istedim bilen varsa diye.
geçmiş olsun o zaman dostum sana
bende bilmiyorum araştırmam sormam lazım..
Afad kendisi topluyorsa bunu temizliğini bakımı yapar depolar belki ama onları saklama koşulları nasıl olacak oda ayrı bir muaama
doğru saklanmazsa kumaş bile bozulabilir
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!