Hayatta kalmak mı hayatta girmem mi bu eve...

Dış görünüş önemli değil, kalırım
Ölsem kalmam.
Beleş ise neden olmasın.
Hani nerede ev?
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Hayatta kalmak mı hayatta girmem mi bu eve...
Resme bakınca hiç güven vermiyor gibi ama bulunduğu zemin yokuş bir yol üzerinde buda tepelik dağ yakınlarında olduğunu gösterir ki bu tarz yerleşim zemini çok sağlam olur...
Taşıyıcı sistemi ahşap olan heterojen bir karma yapı gibi duruyor. Aslında ahşap deplasmanlara oldukça dayanıklı bir yapıdır, yalnız zamanla kurtlanma çürüme ve deforme olma riski de var. Bunun için belli aralıklarla bakımı olmalı. Ahşap evler kadar olmasa da usülüne iyi yapılmış kerpiç evlerinde 2 katı geçmemek kaydıyla deplasmana performansı fena değildir..
yalnız yığma taş evler için aynısını söyleyemem, deplasmana karşı oldukça dayanıksızdır.
dış görünüşü önemli değil diyenler ev tutmaya karar verdiklerinde yok mutfak küçük yok salon ışık görmüyo 40 tane bahane uyduranlar dış görünüş önemli değil demiş 😀😀🙃🙃
Ev öldüm bittim ben diye bağrıyor😂😂rapor alsa bile kalmam. gidici bu ev eski yapı evler böyleydi. hatta köy evine de benziyor. ama kalınmaz raporda almaz bu ev.
Cevap
11Cevap
Böyle evler deprem riskinin düşük olduğu alanlara yapılır! Deprem riskinin oldugubalama böyle bir ev kimse yapmaz ve yapmamalı da!
Meclis kararıyla fay hattının yerini değiştirip fay üzerine hava limanı yaptıranlar bu eve depreme dayanıklı raporu verirler şaşırmam ama ben bu evde ölsem de kalmam
yıkılsa ne olacak o ev anca toz toprak olur üstün bi silkeler kalkarsın
Yok kalmam bu bizim yikilmaya yüz tutmuş koy evine benziyor
Kalmam böcek vardır kokuyordur sevmedim temizliği de zor olur
Korku filmlerindeki cin musallatli evlere benzio 😅
Rapor umrumda değil, bazı şeyler rapor istemez.
Depreme dayanıklıysa iki boya attın mı tamamdır kalınır
Az hasar verilen evlere dahi atım atmıyorum şu an. Hayatta kalmam bu evde
Hani nerede ev'i işaretledim. Ama kalmam asıl cevabim.
dayanıklıysa kalırım, biraz süsledin mi güzel durur
Kalacağımı sanmıyorum 😃
Kalırım hayati mesele sonuçta
Bu evi bilmem ama bu tür evler sağlamdır.
gerçekten dayanıklıysa dışına içine falan bakmam
Yıkılmayacaksa içide güzelse kalınır
İçine girdiğim an çökee
Çöker
O anın şartlarına göre değişir
Böceklidir ve perilidir bu ev kalmam. D
Ölsem kalmam
Daha kötüsü dede kaldım
Kalmam
Kalmam.
Hayır almam
Kalmam