Güncellemeler
+1 yıl
süper soru sormuşum
Güncellemeler
+1 yıl
bu arada ben istanbuldayım, İstanbul'da olup da başvuru yapanlar da buyursun özellikel
bizim site yönetimi başvuru yaptı da, ne kadar sürede çıkar acaba
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Baş vuru yapmadım
1 haftaya çıkar. Ama riskli çıksa bile yaptırım yok. 2012'de riskli çıkan binalarda yıkım kararı alınıp 60 gün içinde boşaltılıyordu.
9 şubatta başvurdular, bakalım ne zaman gelir sonuç
Deprem bölgesindeyiz. Sözde site yöneticimiz başvurmuş ama hala bizim siteye gelen giden yok. 6 şubattan beri evimize de adım attırmıyorlar.
Başvurmadım ev yeni ama depremden korkmuyorum gelirse de gelir
Yapacak bir şey yok o psikolojiye sokarsam kendimi sürekli her gece yatamam
Muhtemelen zaten belediye kayıtlarında vardır Çok uzun sürmez
Knk alınma ama profil resmin ve eski yorumlarını görünce fena cadaloz bir kıza benziyon 😂
sen gizliden yazdığın için korkak bir tipe benziyon gizli
sen de
her şey tiplemi senin karaktere odaklanmadığın burdan belli , al açtım ne yapcan
ben karaktere odaklı bir yorum yaptım. gizlenmek = korkak olmak
Alakası yok fake hesaba fake gibi davranırım
sen fake değilsin tabii. her şeyin yüzde yüz gerçek. adın da bordo bereli.
Bu sitede kaç kişi gerçek ismiyle ve profili ile hareket ediyor? anca samimi olduğum özelden tanıdığım kişilere söylerim.
Tek profil resmim bana ait
ha işte kardeş o zaman ne laga luga yaptın fake olana gizli yazarm diye. her yere mi gizli yazıyorsun. kendi dediğini kendine karşı yazıyorum, maşalla beni iyi savundun.
Her yerin gizli asıl sen laga luga kapçık hareket yapma , yüzünün ucu bile gözükmüyor profilinde sitenin sana verdiği çakma laptop kullanan cadaloz bir profil resmin var tamda yorumlarına göre yakışıyor
bu profil resmi taşıyanlar sende travma yaratmış. ya da bilmeden başka bir yerde mi ezdim seni de bu denli kin dolusun. öyle olmalı.
Ben seni başka yerde böcek gibi ezdim sonra kaçtın , seni havada ararken yerde bulayim geri çıldırtayim dedim.
uydur uydur yaz. kesin sen 28yaşnda bile değilsin. elin ergenleriyle dolu site. topluma zarar z kuşağı
Oğlum sen 27 yaşında olsan ne olacak uzun süredir yorumların istemeden olsa gözüme çarpıyor milete çok laga luga kapçık ağızlı cevaplar veriyon tam ergensin , 27 yaşında ergen egosu olan kibar olmayan kendini beğenmiş ergen kalmış tipsin önce kendine bak kendini düzelt, ne ekersen onu biçersin. Aklın daha 15-16 yaşında.
yine gizlendi bordo bereli korkak
Profilimi açmam için sebep yok , en başta fake hesapsın kendini bulunmaz hint kumaşı sanıyon heral :D
profilini gizlemen için sebebin vardır. belli ki ne halt olduğunu herkesin ya da belki bazılarnn bilmesini istemyorsun bordo bereli
Evet askeri personelim ben
tabii tabii
Tamam yazma yeter çenenle baş edemiyom senin , cevapta yazmıcam artık.
sus o zaman
Evet çoktan başvurduk karot alındı ağır hasarli sonucu çıktı yıkımı bekleniyor.
siz deprem böglesindesiniz galiba. taşınacak yer var mı
Hayır deprem bölgesinde değilim
Şu an yoğunluk var ama tahmini bir hafta sürer
Başvuru pek de ciddiye alınmıyor
nasıl yani
Çürük evlere bile es geçiyorlar.
Benim diğer eve çağırdım, gelip baktılar, problem yok dedi. Örnek bile almadılar
biz İstanbul'dayız ama buraya özen gösterirler diye düşünüyorum
Yokkk be ne özen göstermesi. Hangi bina yıkıldı?
Tüm binalar mı sağlam.
Bir tane binayı da uygun değil diye yıksınlar.
Ama yok...
yıkmak diye bir şey yok ki sadece baktryorsn ücretsiz. yïkma taşnma vs zorunluluğu yok işin ucunda.
Yavrum hasarlı veya depreme dayanıklı değilse bile, "Problem yok" diyorlar... Neyin kafasını yaşıyorsun
off neyse, size laf anlatmak yorucu. yeni uygulama başlatıldı diyoruz, ücretsiz baktırabilir herkes diyoruz, İstanbul diyoruz.
çevre şehircilik bakanlığına başvuru yap
Evet dün başvuru yaptık
hayır kiracı başvurabılıyor mu?
bizde direkt site yönetimi başvurdu ama muhtemelen ev sahibi başvurmalı kiracı yerine. onu bir araştrmak lazm
Ücret alıyorlar mı?
Ücretsiz diye biliyorum
ücretsiz galiba
Basvurmadim
Kaç yıllık bina
bizimki mi? 2016da yapıldı
Bakalım ne çıkacak sonuç
sizin ev peki?
Bizim ev eski ya :(
hangi semttesiniz
Pendik sen?
ataşhr. kuzey pendikse sağlamdıf
Bina sıkıntı işte. Ataşehir batı mı sizin
atatürk bizim. zemin sağlam bina yeni yine de rapor almak için başvuru yaptık. sen de başvurmalısın belediyeye
Bakalım babamlar ne yapcak