Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından lisans alan çeşitli kurumlar, belediyeler tarafından binalara deprem testi yapılıyor. Binada yapılan incelemeler sonrasında depreme dayanıklı olup olmadığı ve varsa binadaki eksiklikler belirleniyor.
Evleriniz için bina deprem testi yaptırdınız mı?

Yaptırmadım, ama yaptırmayı düşünüyorum
Yaptırdım
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Yaptırmadım
Yaptırmadım ama yaptıracağım fakat büyük ihtimalle çevre ve şehircilik bakanlığına değil özel bir kuruma yaptıracağım.
Yaptırmadım, yaptırmayı da düşünmüyorum.
Bina sağladığı sadece karot alınarak anlaşılmaz.
bizim ev koyde teste gerek yok her yer yarik. yinede kat attilar cati falan ciktilar. ya yeni ev alin dedim ya da yikip sifirdan bir kat yapmak mantikliyken sirf bos bos parayi hic ettiler yav. bu buyuklerde akil denen bir sey yok para bende olsa...
TOKİ konutlarında yaşıyoruz bu binalar ne kadar güvenli bilmiyoruz sağlam yapılmış diyorlar ama muhtemelen depremde yıkılan bir çok bina için de aynı şey söyleniyordu ama hepsi yerle bir oldu
Bizde TOKİ'de oturuyoruz ayakta duracak tek bina toki diyolar ama hiçte inandırıcı değil inşallah bir sorun olmaz
Evet maalesef
Bu olan deprem şehirleri arasındamısınız etkilendinizmi
Hayır değilim ama ülkenin her yeri zaten deprem bölgesi bu olaydan sonra Allah'tan başka hiçbir şeye güvenim kalmadı
Yaptırmadım ama bizim evi yapan adam sağlam demişti inşallah öyledir
Yapan herkes sağlam diyor zaten. Demezse kim alacak? Kim kalacak?
Hayır da bizim bina da şüpheli valla yıkılır diyemem tabi de Allah muhafaza
Bizim daire 2 defa şiddetli sarsıldı yaparız büyük ihtimal.
Binalar dikilmeden once yapi denetim zaten dnetliyor burada ilk mutehit sonra yapi denetim suclu
Benim yaptırdıgım binalar ayakta duruyor. NEDEN? Elin gavuruna yaptırdım çünkü :)
Bize yaptırdı dediler ama ben çağıracağım.
Gerek yok reyiz