Depremden dolayı Hatay dan geldik buraya. Akşamları saz çalıyorum abimde türkü okuyor. Binanın yalıtım sistemi çok zayıf. Hatayda komşularımız rahatsız olmazlardı. Burada henüz yeniyiz, komşular rahatsız olup tepki gösterir mi bize?

Depremden dolayı Hatay dan geldik buraya. Akşamları saz çalıyorum abimde türkü okuyor. Binanın yalıtım sistemi çok zayıf. Hatayda komşularımız rahatsız olmazlardı. Burada henüz yeniyiz, komşular rahatsız olup tepki gösterir mi bize?

Tepki gösterebilirler. Depremzede olmanız insanları rahatsız edebileceğiniz anlamına gelmez. İş güç peşinde ailesini geçindirme derdinde olan insanlar vardır. Sabah erken kalkmak zorunda olanlar.. Karşılıklı saygı iyidir.
Cevap
1Cevap
Evet rahatsız olabilirler. Çoğu kişi çalışıyor ve onlar için en önemli şey uyku. Bunu sabah yapmayı tercih edebilirsiniz. Ne bileyim sabah 12 akşam 6 saatlerinde pek çok kişi işte oluyor
Bence problem yok hoşlarına bile gidebilir o değilde neden hep Ankara'ya geldiniz kötü niyetle sormuyorum ama bizim sitedeki tüm dairelere hataylilar yerleşti ama hoş geldiniz 😻
Olabilir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?