Merhaba ben Hatay'da yaşıyorum. Gayrimenkul sektöründe çalışıyordum, depremde hem evimi hem işimi kaybettim. Ankara`dan bir bayanla görüştüm, iş ve ev konusunda yardım etmek istiyoruz dedi. 12 ay boyunca hem kira masraflarınızı, hem fatura ve gıda masraflarınızı üstleneceğiz dediler. Ankara`ya hiç gitmedim daha önce. Temelli olarak Ankara`ya gidip orada yeni bir hayat kurmak benim için zor olur mu? Ankara`ya taşınmalı mıyız?

Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Buyrun gelin gelen hiç kimse sokakta kalmadı insanın karnı nerede doyarsa memleketi orasıdır deprem sadece oraları yıkmadı içimizi yıktı yaktı geçti
Çok sağ olun gerçekten. Biraz tedirginlik var ilk defa geleceğim nasıl bir şehir hiç bilmiyorum. Umarım problem yaşamam ulaşımda vs. 🖤
Yaşamazsın emin ol Ankara güzeldir bende 2-3 yıl emlak vs işleri yapmıştım şu an gelen çok oldu biraz kalabalıklaştı ama olsun zor zaman ekmek hepimizin
Tabi alıştığın yerden biraz daha zor olur ama en kötü sen de 1 sene de alışırsın zaten Ankara öyle zor bir yer değil haa İstanbul İzmir gibi olsa bak çok zorlanırsın ama Ankara öyle olmaz
Bulunduğun yerde artık bir şey göremiyorsan Anlara yı denemelisin. Nede olsa kaderini kovalamalısın
maalesef ne Hatay ne ilçeleri (Erzin hariç) yok oldu..
O zaman bismillah diyeceksin hareket edeceksin. Allah tanda hep hayırlısını iste. Bazen kurtuluş olarak gördüğümüz şeyler bizim için kötü şeyler olabilir.
Hakkınızda hayırlısı olması dileğimle
Ankara'da ulaşımda filan pekte zorluk yaşamazsın. Tabi taşınacağım çevreye göre değişiyor
Bütün deprem zedeler Ankara ya geliyor yeni tanıştığım çoğu insan deprem bölgesinden gelmiş
Geçici olarak taşınılanilir. Hatta dönmeyecekseniz bile taşınılabilir.
gel gel
Geçmiş olsun
Çok sağ olun
Sizde sağolun Allah yardımcınız olsun