Malum İstanbul depremi kapıda hepimiz korkuyoruz. Trakyada bir köyden arsa almıştık, oraya prefabrik villa yapıp taşınmayı düşünüyoruz. 20 senemi İstanbul'da geçirdim köy yaşamı bunaltıcı olur mu? Kaosun ortasında büyüdük sonuçta. Yeni köylü olmak çok zor gelecek gibi
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Köy hayatı gerçekten zorlayıcı olabiliyor
Tabii bahsi geçen "köy" gerçekten bir köy ise gıda tedariği biraz zorlayıcı olabilir malum ufak bakkallarda aradığınız her ürüne erişim sağlayamazsın
Alet edavat bulmakta da zorluk çekebilirsin
Bu dediğim zorluklar merkeze inip alman gerekenler yani
Kış ayları gerçekten insanı bezdirir dizlere kadar kar yağmış ve o karların arasında odun kırmaya çalışmak düşündüğümüzde oldukça huzur verici gibi gelse de insanı oldukça yıprattığı bir gerçek
Yazın, kışın, ilk bahar, son bahar fark etmeksizin hiç bir zaman boş kalmazsın köyde iş bitmez her an her yerde birşeyler yapılması gerekir hiç bir zaman boş kalmazsın bana kalırsa en güzel yanlarından birisi budur
Her mevsim farklı lezzetlidir her çeşit meyve doğada bulunabilir başlarda tatları biraz garip gelse de (yabani meyveler örneğin elma) sonradan gerçek tadının o olduğunu fark edersin yaza doğru kırlarda ki bitkilerin kokusunu 4 kıtadan şairler toplansa anlatmaya çalışsa anlatılmaz hele ki o kırlarda minicik çileklerin lezzeti.. sanırım bu dünyadaki en tatlı şey o olabilir.
Yavaş yavaş bitkileri tanımaya başlarsın ilk defa gördüğün bitkileri köküyle söküp köydekilere sorarsın son baharda yağan yağmurlar her yerde mantarların çıkmasına vesile olur toplanırsın üş beş kişi gidersiniz gezine gezine toplarsınız.
Bi bakmışsın git gide alışıvermişsin telefonu vs. Hiç birşeyi aklına bile getirmezsin denesen bile sıkılırsın artık git gide vücudunun dirileştiğini gençleştiğini hissedersin böyledir işte köy hayatı çevrendeki insanlar seni bir kez benimsediğinde her şey tıkır tıkır işlemeye başlar. Mutluluklar dilerim <300 Yorumla
En İyi Cevaplar
Valla Akçay da villam var. Teyzem başımın etini yedi sat İstanbul dan 4 daire al hayatın kurtulsun. Yahu diyorum evimi satmam. Israr ısrar. Şimdi haklısın diyorlar. Benim sokağıma gaz gelmedi. Evim dubleks bahçeli garajlı zaten kendimiz yaptık. Sağlamlığı ortada. Pelet ile kat kaloriferi yaptım. Kapalı terasım var. Akçay güzel küçük resmi kurumlarda beklemek yok. Trakya da iydir. 5 1 evde tek yaşıyorum. Kız arkadaşım da ikna oldu sonunda. Deprem etkili oldu. Cumartesi geliyor. Kısa zamanda evlenicez de. Miss gibi. Kimseye ihtiyacım yok. Öyle gezme tozma sevmem. Evde zaman geçiririm. Ev kusuyum. Hatunum olur en iyi arkadaşım. Sizde taşının pişman asla olmazsınız. Bende İst da kaldım yaramaz.
04 Yorumla- +1 yıl
Dayıya sen daha çok reklam yaptın sanki 🤣
- +1 yıl
Reklam değil böyle bir evi İstanbul'da almak imkansız. Ama bu tür bölgelerde kolay. Şimdi hele bu evlerin değeri arttı bile. Evdeki ses sistemim bugün kluplerde yok. Sesi sonuna kadar açıp Pink Floyd dinliyorum. Komşuları da rahatsız etmeden. Arabamı garajda yıkıyorum. İstanbul Muş pehhh. Yemişim İstanbul'u
- +1 yıl
Sakın satma aman diyim. Büyükşehir de bir bk yok
Gündem konusunda 499 cevap paylaştı. Sakin bir hayat ilgi çekici olabilir. Nitekim artık köyler Kemal Sunal filmlerinde gördüğümüz gibi değil. En uzak köyler ilçe merkezine arabayla yarım saat mesafede. İnternet desen dağın başında yalnız yaşayan evlerde bile var artık. Alışmakta zorlanacağınızı sanmıyorum.
00 Yorumla
Zor olmaz alışırsınız. Köy hayatı daha samimidir. İnsani ilişkiler daha insanidir. Hem köylü, hem şehirli biri olarak söylüyorum. Şehirden daha çok seveceksiniz köy hayatını.
Bahçe işlerine de giriştin mi dadından yinmez.😇00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
61
Cevap
63Cevap
- Gündem konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılKaderinde göçük altında kalmak varsa bu bir işe yaramaz gadası
10 Yorumla - Gündem konusunda 26,7b cevap paylaştı.
u +1 yılBence alışırsınız yakın zamanda
20 Yorumla cok zor degil aslinda internet telefon bagimlisi degilsen. zihninin bedeninin biraz rahatlamasi icin guzel bir firsat olabilir bu karar.
17 Yorumla
Soran+1 yılİnternet çekiyor köyün nüfusu 1.300 civarı tekel bayi bile varr
Soran+1 yılİstanbul'da olmuyor ama istanbulsuz da olmuyor 😪
Soran+1 yılAmcam yaptı valla. Keçileriyle yaşıyor konteyner evde. Çok da mutlu ama o doğduğundan beri köyde
- +1 yıl
Kız marsa gitmiyor
Gizli Üye(25-29)+1 yılİnsanoğlu her şeye alışır emin olun. Biz de İstanbul'dayız oturduğumuz ev hiç sağlam değil kırık dökük. Biz de taşınmayı düşünüyoruz. Toki çıkarsa inşallah taşınmayız onu bekliyoruz
33 Yorumla
Soran+1 yılBizim bina 88 de yapılmış çok kötü durumda
Cevap sahibi+1 yılBizimki 78'de. :/ İmkan varsa taşinilmali baska yapacak bir sey yok
Zorlanmak hayati tehlikede yaşamaktan daha iyidir. Sonsuza dek zorlanmazsın ya da ömrünün geri kalanını orada geçirmezsin. Geçici çözüm olarak görebilirsin eğer oradaki hayata adapte olamazsan. Pozitif bak, olumlu olur inşallah.
20 Yorumla
+1 yılkaderden kaçılmaz ölüm her yerde bulur insanı bu bir gerçek sadece tedbir alacaksınız takdir Allahın dır.
62 Yorumla
Soran+1 yılTedbir için gdiyoruz zaten..
Gizli Üye(36-45)+1 yılAlışırsınız sorun olmaz. Aracın olması lazım yoksa ulaşımın zorluğu yoracaktır. Ayrıca doğayla toprakla uğraşmayı seviyorsan sorun yaşamazsın.
Baharda yabani otları biçmek gibi şehirde alışkın olmadığın yapman gerekenler var alışırsın.
Prefabrik değil çelik konstrüksiyon yaptır. Daha sağlam daha uzun ömürlü daha kullanışlı. Yalıtımı çok daha iyi00 YorumlaBence kendini oraya gidince bulacaksın. Hayatı sakin ve minimal yaşamak lazım
30 Yorumla
+1 yılBence çok güzel olur bic sıkıcı olmaz İnternet desen telefon desen aynı market desen aynı bence harika olur
10 YorumlaKöy güzeldir temizdir.
İstanbuldan kurtul. Rezalet yaşamı
20 YorumlaKöy hayatı zordur ama seven insan için çok güzeldir
Ben köy hayatını çok seviyorum köyde de yaşadım ama İstanbul'da da uzun zaman alıştım İstanbul'un imkanına alıştım köyün ise doğasına insanlarına hayranım00 Yorumla
+1 yılOldukça havadar bir öze dönüş olur.
Bir bağ evinde dışarıda lapa lapa kar yağarken, gümbür gümbür yanan bir sobanın karşısında diz kırıp, dizinin dibindeki kediyi mıncırarak yufka gibi açarken Agatha Christie okuması ne zevkli olurdu.02 Yorumla- +1 yıl
Yaşadım resmen
- +1 yıl
Ben de yaşadım ve yeniden yaşamak istiyorum.
Yapacağınız en mantıklı hareket. Hatta köye taşınırken kayalık yerden arsa alın 20m2 prefabrik ystune solar elektrik sistemi kurun ekip bicin arkanı satın ya da takas edin suyunuz da olursa mis gibi hem depremden uzak hem de sistemden bağımsız yaşama şansınız olur.
10 YorumlaTekirdağ çorluda bazı köyler sehirlere yarısır AYDINDA dolgaz yoken köyde dolgaz vardı
10 Yorumla- Gündem konusunda 983 cevap paylaştı.
+1 yılBunalacak ne var, hem can mı önemli can sıkıntısı mı...
10 Yorumla
+1 yılEmin ol hayatta yaptığınız en iyi en doğru şey olur
10 YorumlaEmin ol asla bunaltıcı olmaz hatta iyi ki o kaostan uzak kaldım dersin
10 YorumlaYaslı ya da orta yaslı ınsan yapabilri ama genc ve cocuk ıcın yapamaz gezmek ıstıck bı yere yürüyerk ıstıck falan zor ıhtiyaclarını merkeze gitcn cok karısık zor olcak
00 YorumlaAslında köyde ne yapacağınıza bağlı işiniz için sizlere bir sorun olacqk ise yapılabilecek tek şey daha erken uyanmak olacaktır internet vs. konuları pek sorun olmaz uydunet falan var artık onun dışında belki kendi sebze ve meyvenizi falan yetişirip toprak ile oynayarak sitres atıp güzel bir vakit geçirebilirsiniz, şehir yaşamında harcadığınız enerjiden daha fazla enerji harcayacaksınızdır...
00 Yorumla
+1 yılİlk aylar keyifli gelebilir, ama sonrası sıkıcı şehir hayatını seven biri için, nereye giderseniz gidin depremin sizi nerde yakalıyacağını bilemezsiniz
00 Yorumla
+1 yılBende Silivri in köyünde yaşıyorum İstanbul'da şehir merkezinde doğdum büyüdüm inan bana öyle büyük zorluğu yok inan bana Silivri daha mederen sanki küçük İzmir bodrum gibi
00 YorumlaAlışırsın. Köyde sizi tek sıkacak şey komsular rahatsız ediyor çok trakyada koylerde öyle genelde. Evden cıkarsın bi işler peşinde diye türlü türlü laflar yaparlar. Çıkmazsın hiç evden cikmiyor biz gidelim de bakalım napıyor diye hoc ummadığın saatte kendi evleri gibi birden girerler içeri. Hiç rahat olamiyorsun yani. Özel hayat denen bisey kalmıyor. Komsular iyi olmalı. Siz her ihtimale karşı çok laubali olmayın yeter. Gerisi gelir.
00 Yorumla
+1 yılIstatiklere göre Büyük depremler 20-30 yıl içinde aynı yerde hiç olmamış pasifik hint okyanusu hariç. K. Maras fayi 500 yıl önce kırılmış. Siz yinede bilime ve doğruya bakın
00 Yorumla
+1 yılKöy hayatına alışamazsın belki ama korku psikolojisini atlatırsın. Şimdi insanlar hep korku içerisinde. O yüzden kendine gelirsin. Yeni yapılan bir yerden ev alırsın taşınırsın tekrar.
00 Yorumla
+1 yılİş olarak sıkıntı yaşamayacağını düşünüyorsan ve hayatın gerçekleriyle yüzleşebileceksen çok güzel bir karar. Hatta benim hayalimde o.
07 Yorumla
Soran+1 yılBabam emekli 2 tane kira alıyoruz. Anneannem, annemin dairesinde yaşıyor. O da yanımıza taşınırsa 3 kira alıcaz. Köyde her şey ucuzmuş zaten
- +1 yıl
Öyledir. valla şimdiden imrendim. bahcede tavugunuz soganiniz biberiniz falan ağaçlar bide at alırsın o at biraz fazla oldu sanki 🤣🤣
- +1 yıl
O kadar yaşlının içinde sikilirsin bak bide o var 😊
Soran+1 yılMart ayında Arda'nın yarısına ağaç dikmeye gidicez abimle. Ben yaşlılarla iyi anlaşıyorum bu arada. Çok güzel dedikodu yapıyorlar şsmvğskcle birde dedikodu dinlerken bi odaklanışları var çok komikler. Kafa buluyorum bayaa
Soran+1 yılArsanın
- +1 yıl
Oo ozmn kışın sobanın başında kestane pişirirken ne dedikodular döner orada bide köy yerinin dedikodularınada aşina oldunuz mu yansın geceler 😊😊
- +1 yıl
Zorlukları çok ama güzelleştirmek tamamen bakış açınla ilgili. gerci durumunuz iyiyse villayı isi pompası kurar ya da doğalgaz falan onkonuda çok rahat edersiniz.
- Gündem konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılDeprem gelene kadar kimsenin aklında değildi. Deprem geldi herkesi korku sardı. Bir kaç ay sonra geçecek.
01 Yorumla
Soran+1 yılYok biz zaten 2019dan beri düşünüyorduk.
+1 yılEn sağlam binalarda bile hasar olduğu söyleniyor Yani bu saatten sonra betona para vermek ne kadar mantıklı tartışılır
O yüzden Prefabrik ev çok daha mantıklı ama aldığınız araziyi iyice araştırın arsa mı tarla mı imar izni var mı yok mu02 Yorumla
Soran+1 yılVar imar izni
- +1 yıl
Yani evde oturmayı sevenler için güzel bir tercih aslında yani zorunlu ihtiyaçları karşılamak için ulaşım yerine mesafesi de önemli tabii yani temiz hava Tabii güzel yönleri var yani televizyon olsun telefon olsun internet olsun ısınma ihtiyacı banyo tuvalet elektrik su Tamam işte
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence gidin. yoksa İstanbul da ki bir depremin can kaybı 15-20 milyon arasında olur. Sağlam yapı dedikleri de dahil ykılıyor çünkü zemin kaygan zemin yumuşak ve eğimli ev yıkılmasa ev göç ediyor aynı teryağını tavaya atmışsın gibi.
10 YorumlaTrakya da risk altinda ama. En iyisi iç anadolu taraflari aslinda
11 Yorumla
Soran+1 yılKırklareli değil
Bi git ordaki huzuru bi tat birdaha sehite gitmek istemiceksin
10 Yorumla
+1 yılgezmeyi tozmayı mekan mekan fink atmayı seven biriysen yalnız yapamam ev boğar beni insanıysan zor
00 Yorumla
+1 yılIssız yerler çok kötü yine büyükşehirde yaşamak daha mantıklı
01 Yorumla
Soran+1 yılSevdiklerini kaybettikten sonra işin olsa ne olur ki
+1 yılAllah yardımcınız olsun Manisa ya da deprem olabilir diyorlar😞
02 Yorumla
Soran+1 yılİzmir hep sallanıyormuş öyle diyor arkadaşlarım
- +1 yıl
Hım memleketim neresinde
+1 yılİstanbul'a alışan bırakamaz çok zor. Özellikle prefabriklerde yaşamak diğerlerine benzemez..
02 Yorumla
Soran+1 yılApartmanlarda olan kavgayı bile özler insan
- +1 yıl
Yani öyle değil de alışmışız bu hengameye.
- Gündem konusunda 398 cevap paylaştı.
+1 yılaynısını bende yapıcam galiba. trakyadayım bende. ama benim arsa aldığım köy şehre 10 km yakın yani.
02 Yorumla
Soran+1 yılBizim de 13 km
- +1 yıl
Yakinw sizinde sorun yasamazsin
İmkanınız varsa beklemeyin bile doğaya dönmek iyi gelecektir
10 Yorumla
+1 yılKoy gibi yerde yaşayıp güzel bir şehirde yaşamak isteyen biri olarak evet çok bunaltıcı olur.
00 Yorumla
+1 yılşehir hayatından nefret ediyorum
benim ilgimi çekmiyor İstanbul boğazı manzarası00 YorumlaBi odada bana versenize. Celik ev yapmayi bende cok istiyorum 😂
00 Yorumla
+1 yılimkanınız varsa gidin ordaki şehir merkezine gidersiniz yine
00 Yorumla
+1 yılNeden bunalacaksınız ki köyde yaşayanlar bunalıyor mu
00 Yorumla
+1 yılDepremden ne kadar kaçsanızda gününüz bittiyse ecel buluyor maalesef... :/
00 Yorumlaguzel fikir cunku İstanbul depremi olucak dedi naci görür mantikli
00 Yorumla- Gündem konusunda 368 cevap paylaştı.
+1 yılTemiz havası ve sakinliği ile bugüne dek aranılan yaşama biçimi bence.
00 Yorumla
+1 yılIyi olur İstanbul ne ya nasıl yaşıyorsunuz İstanbul gibi yerde
00 Yorumla
+1 yılAngi köy be canım Trakya'da? Bizim köy olmasın 😁 köyler iyidir en iyisini yapıyorsunuz
00 YorumlaTersine göç, artık zorunlu bir şey olmuştur bence.
00 YorumlaGider gelirsiniz, geliriniz yetiyorsa hiç düşünmeyin
00 Yorumla
+1 yılAlışma süreci bir yerden sonra bunaltıcı olsa da alıştıktan sonra vazgeçemeyeceğin bir hal alacak emin olabilirsin
10 Yorumla
+1 yılOlur olur tavuk besle
113 Yorumla
Soran+1 yılDüşünüyorum bu arada 😃
- +1 yıl
Bence fazla düşünme. Vazgeçme ihtimalin çok yüksek olur
Soran+1 yılHalam da köyde yaşıyo seviyorum ya
- +1 yıl
Daha ne o zaman. Ama kumaş etek giyeceksin:) dallı güllü kabulmü?
- +1 yıl
Kot pantolonla yapamazsın
Soran+1 yılHayatta giymem. Eşofman giyerim. Ama etek giymem teyzeler gibi
- +1 yıl
Mecbursun. Hayatta gitmezsin ama köyde giyersin
Soran+1 yılO köyde normal giyenler de vardı valla 2 kere gittim
- +1 yıl
Onlar seni kandırmışlar:) Köyde eşofman ve kot yasak
Soran+1 yılModern köylülerdir. Bizim arsanın yanında havuzlu villa vardı zengin tipler var bi kaç tane onlar gibi takılırız bizde dnsndexms
- +1 yıl
Onlar yazdan, yaza gelir. Sen yarın Eminönün''den kendine etek kazak falan al blrde eşarp
Soran+1 yılUğraşamam 😄
- +1 yıl
Bişey olmaz birde lastik ayakkabı al
Gizli Üye(18-24)+1 yılÖnemli olan köy kent değil binanın sağlam olmasıdır o prefabrik evlerde çok güvenli değil ki
11 Yorumla
Soran+1 yılFull çelikten ev. Ve 1 ya da 2 katlı oluyor. Deprem bölgesinde olmayacağız. En fazla hissederiz yıkım olmaz ki
Gizli Üye(30-35)+1 yılEğer arabanız varsa hiç düşünmeden basın gidin derim, insan bulunduğu her yere illaki uyum sağlıyor ama vereceğin canın telafisi yok
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBence mevcut eviniz kira degilse kiraya verip Ankara'ya falan tasinin deprem olduktan sonra geri gidersiniz İstanbul'a
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılMemleketin nere ise oraya taşın toprak çeker. Trakya zaten İstanbul sayılır. İstanbul 'dan sonra herkes oraya doluşuyor.
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılOlacak is degil. Onun yerine İstanbul'da yeni bir binaya gecin
03 Yorumla
Soran+1 yılİstanbul'da binalar güvenilir değil kaçacak yer yok
Cevap sahibi+1 yılTurkiyedeki en dayanikli binalarin cogu İstanbul'da.. istanbuldaki binalara bile guvenmiyorsaniz ya amerikaya ya avrupaya gitmeniz lazim.
Soran+1 yılBinalar 30-40 yıllık güvenli değil. Millet çok şrfsz malzemeden çalıyor. İstanbul depreme hiç hazır değil.
Miss gibi ortam işte şehir karmaşası yok sakinlik iyidir
10 Yorumla
+1 yılAlışmaniz çok zor olur ama köy yaşamını seviyorsanız sizin için belkide daha güzel olacak
10 Yorumla
+1 yılYorumlar çok saçma alışırsınız köy sonuçta dağın başı değil ya yorumları okudum kanser oldum İnternet, elektrik vb. Yokmuş gibi yorumlar yapmaları yaşıtların da varsa geçer 😳
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKöy hayatının şehir hayatına alışanlar için bunaltıcı olması, enkazda acılar içinde vefat etmekten iyidir.
00 Yorumla
+1 yılHayatım bence asıl önemli soru oradaki ev sağlam mı nerde yaşadığının pek bir önemi yok önemli olan yaşadığın binanaın durumu bu devirde
00 Yorumla- Devamını Gör (64)
Devamını Gör(109)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem