Yaşanır.
Yaşanmaz.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
1- Öyle bir şey asla olmaz
2-Ezan bir ibadet değil sadece namazın vaktini haber vermektir, kol saati ya da cep telefonuda aynı işi yapabilir. Gelenekleri dinleştirmek şirktir
3-Cahil insanları etkilemek için yapılan bu tarz algılar artık sizi kurtaramaz çünkü artık büyük bir kısım yemiyor bunları
4-Artık halk desteğini kaybedip bu tür algılara sığınacak duruma gelmek acınası bir durum ama hiç acımıyorum :)
Dostum algı yaratmaya çalışmıyorum. Soru sordum.
Cevap
3Cevap
Hayır yaşanmaz
2023 chp'sini cumhuriyet dönemindeki chp üzerinden değerlendirmek o kadar saçma ki.
Şuanki CHP berbat durumda. Öyle değil mi?
Hiçbiri iktidardan daha berbat durumda olamaz
Hayır, AKP gitsin diye CHP'yi iyimseyemezsiniz. Çok yanlış düşünüyorsunuz. AKP'li değilim. Gelip de "AKP mi kazansın?" yazmayın. CHP aynı b*kun laciverti sokun kafanıza.
Yanlış düşünen sensin
Chp gelmeden neler yapacağını bilmiyoruz bilemeyiz de. Fakat akp nin 20 yıldır nelere sebep olduğunu çok iyi gördük.. bunlar öyle uzak tarihler de değil tam olarak 'şimdi'nin felaketleri. O yüzden at gözlüğüyle bakmak yerine aklınızı başınıza toplayın. Şu an isteseniz de istemeseniz de 2 seçenek var. En mantıklı olanı seçmek durumundasınız.
Ya milletin lafını dinlemeden açıklamalar yapan boş konuşan biri bir haltın üstesinden gelemez. Ya İnce kazanacak, ya Erdoğan. Anlayın artık.
CHP gelirse yasanir o yuzden CHP gelmeyecek
akıllarına bile gelmez başka dertlerden
Yaşanmaz.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?