Bence memleket partisi+ zafer partisi+ iyi parti koalisyonunda ortak aday Muharrem İnce olmalı.
🔥 Cumhurbaşkanı : Muharrem İnce
🔥 İç işleri bakanı : ümit Özdağ
🔥 Başbakan : Meral Akşener.
Peki neden Muharrem İnce?
şu an da ülkenin sorunları ile uğraşan , iyiye iyi kötüye kötü diyen biri.
Özellikle yurt dışı operasyonlari İHA sihalari destekleyen geliştirilmesi gerektiğini söyleyen.
Tarım , sanayi vb. Geliştirilmesi , cifciye destek verilmesi gerektiğini söyleyen biri.
Hükümet tarafını herkes biliyor zaten , 5 li masa zaten chp + a*p artıkları.
Muharrem ince'ye oy vermek artık , beka meselesi haline gelmiştir , vatan millet meselesidir.
Bize düşen görevimizi eksiksiz yerine getirmek , OY VERMEKTİR ❗❗❗
Güncellemeler
+1 yıl
Sizce Türkiye de siyasi olarak hangi oluşum daha faydalı olur gelecek adına +1
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Bence olabilir faydalı
İnce candır.
Kendisini çok severim, bilime gereken değeri vereceğinden şüphem yok fakat sizce de inceden de diktatörlük gelmez mi?
Akşener İnce Özdağ
ama
İnce ittifakı bozdu...
Bu saatten sonra bilemiyorum
Meral akseneri çıkarın
Meral akseneri eklemenin sebebi oy çoğunluğunun olması. Bide en azindan akp artigi değil. Atatürk düşmanı da değil. Sempati duymuyorum ama mevcut durumda en iyi ortak olur.
MUHARREM İNCE 🔥🔥🔥
Muharrem İnce kazanırsa takipçilerimden 10 kişiye karpuz vercem bide şeftali 🍑 vercem.
Muharrem çapsız
Ümit gladyo
Apla fetö
Peki siz kimi destekliyorsunuz? A*p artıği pariler ve hedefinden sapmış Atatürk düşmanlarının olduğu C*p mi?
Ya da ;
🔥 ülkenin fabrikalarını satan
🔥Cemaat ile iç içe olan
🔥Balyoz davası ile suçsuz askerlerimizi 2 yıl 3 yıl içeride tutan ben vatan haini değilim diyerek kafalarına sıkmalarına yol açan şehitlerimizi bu duruma düşen dağda değil hastane köşelerinde vefat eden askerlerimizi bu duruma düşürenlerimi
🔥 Fetö'cülerle Barış sürecine girenlere mi
🔥 Suriyelileri ülkemize bela edenlere mi
🔥 Fetö'cüleri devletin içine sokanlara mı
🔥 Devletin içine giren kendilerinin atadığı fetö'cüleri darbe girişiminde bulunduran ve bunların bizzat atamalarını yaptıkları halde kendilerini suçsuz görenlere mi
🔥 Mültecileri ülkemize sokarak ağır talep dengesini bozup milleti yoksulluğa sürükleyenlere mi
🔥 Depremler için hiçbir önlem almayıp binlerce insanı deprem altında bırakanları mı
🔥 Hiçbir zaman bilimle yola çıkmayıp bilimi yok sayıp yandaşlarının çıkarları doğrultusunda hareket edenlere mi
🔥 Enflasyon üstüne enflasyon getirenlere mi
Arap artığı dedikletin Kurtluş Savaşını vermiş ve devleti yeniden kurmuş Müslüman Türklerdir. Sem bana öyle dersen ben de sana yunanın bıraktığı tohum derim
Bi kere Mustafa Kemal, Türk değil. Adını Kamal yapmış. 1000 yıllık Türk tarihini yakmış, devleti satmış, milleti satmış tarihin en büyük yalancısı ve Türk soykırımcısıdır
Bak bunlar farklı şeyler , evet ya da hayır diyeceksin? Vatan hainleri için isbirlikcilik mi yapacaksin yani
Boş konuşuyorsun. Ülkenin em değerli işletmekeri, başta tüpraş, şeker fabrikaları daha 1000 tane işletme zaten satılmıştı. Ayrıca, Cımhuriyet tarihinin en düşük enflasyonunu 4.7 ile bu hükümet sağladı, o zaman destekliyor muydun? Bilimi sen biliyor musun? Türkiyede sömürge eğitimi ile bilimi hiç bir zaman geliştirmeyen zate ketö (kemalist) rejimdir.
Türkiyenin en büyük cemaati Süleymancılar Zillet ittifakını, Bediuzzamancı Yeni Asyacılar Zillet ittifakını, Pkk , kemalist cemaat, alevi cemaat, mason tarikatı zillet ittifakını destekliyor
Ya sen böyle bir şey diyemezsin öncelikle neden diyemezsin çünkü bir tarih var bir dönüp bakarsın tamam ha bu arada sen Atatürk'ün annesini babasını özellikle bir babasından soyunu sopunu bir bak ondan sonra gel burada konuş tarih kitaplarından güzelce bir oku hadi sen.
Kusura bakma da bak ben sana yukarıda maddeler halinde yazmışım Sen burada cümle bile yazamamışsın hani yukarıda benim yazdıklarımı hiçbir şey diyememişsin kalkıp burada laf cambazlığı peşindesin olmaz
Yok devleti satmış yok milleti satmış Sen hiç tarih kitaplarını falan okumuyorsun Yani bizim yerel kaynaklar da yazıyor belli dışarıdaki kaynaklar da belli Atatürk'ün ne yaptığı da belli ne yapmadığı da belli kimlerle uğraştığı da belli kimlerle uğraşmadığı da belli.
Git tarih kitaplarından oku İngiliz kuvvetlerinin komutanlarının Osmanlı padişahına Mustafa Kemal'e geri çağır nadolu'da isyan çıkartmasın dediği belgelerle mevcut. Padişahın Mustafa Kemal geri İstanbul'a çağırdı mevcut Mustafa Kemal'in geri dönmeyip askerlikten istifa ettiği belgeler mevcut sen kalkmış burada yok devlete sattı millete sattı 😅
Yunanistanlılar girmişler mir'e adam onları oradan çıkartmış İngilizler İstanbul'a girmiş adam onları oradan çıkartmış doğuda bir Kürt devlet kurulmasına engel olmuş adam elinden geleni fazlasıyla yapmış.
Adam askeri birlikleri Kerküke göndermiş ama sizin böyle çok savunduğunuz Bazı hocalar isyan çıkartmış diğer bakır olması lazım bizim askeri kuvvetler o tarafa kayıyor kerkük'ün yetişilemiyor abii bu hacı hocalar İngiliz talimatları ile bunları yaptıkları için yapacak bir şey yok bugün o toprakları bizde değilse sırf İngiliz uşaklığı yapan hacı hoca tayfasındandır kaldı ki onların hepsi �stiklal mahkemelerinde asıldılar.
Boş konuşuyor diyorsun ama gidip kaynaklardan hareket etmiyorsun git tüpraş'a bak şeker fabrikalarına bak zaten satılmıştı falan diyorsun ulan zaten 10 tane fabrika şeker fabrikası 10 yıl önce satıldı Sen neyin kafasını yaşıyorsun anlamadım ki 😅 Ayrıca Tüpraş falan dedin git bir oku satıldığı tarihi. Buraya gelip ezbere konuşma git bir tüpraşın tarihine bir bak bir Google'a yaz Daha sonrasında bir de AKP dönemi satılan fabrikalar diye de bir araştırma yap , satılan limanlar rafinerler hesler , petrokimyalar gübre fabrikaları , hatta dur ben sana link atayım oradan bak ya hiç uğraşma.
🔥https://www. google. com/amp/s/www. yenicaggazetesi. com. tr/service/amp/cimer-acikladi-akpnin-sattigi-kurum-ve-fabrikalar-ortaya-cikti-489992h. htm
🔥https://www. google. com/amp/s/www. sozcu. com. tr/2022/ekonomi/cumhuriyet-yapti-akp-satti-iste-sirali-tam-liste-7448320/amp/
Bu linklerden girerek hepsini tek tek bak öyle ezbere konuşmakla olmuyor bu işler ,
🔥 Şimdi sen kalkıp eğitime laf yapıyorsun Türkiye'nin en iyi eğitimi 60'lı 70'li yıllardaki eğitimdir. Git araştır insanların konuşmaları bilgileri o dönemde lise öğrencilerine hangi sorular soruluyormuş git bir araştır o dönemki öğrencilere sorulan sorular şu anda üniversite öğrencilerinin sorulmuyor.
🔥. Şimdi ezbere konuştuğum diğer konulara gelelim Türkiye'nin en büyük cemaati Fethullah Gülen cemaatidir.
2. büyük cemaat süleymancılardır.
3. Büyük cemaat bediüzzamancılardir.
🔥 Sen kendinle zıtlaşıyorsun çünkü süleymancılar hiçbir zaman Atatürkçü olmamıştır son yıllara kadar. Hatta Türkiye'de Atatürk düşmanı olan yani en büyük Atatürk düşmanı olan cemaatlerden biridir fetö'den bile daha çok Atatürk'e düşmanlık beslerler.
🔥Fetö ikili oynadığı için çok da bir Atatürk düşmanlığı yapmazlar ama sevmezlerde.
🔥 En büyük defon da şurada ortaya çıkıyor Bediüzzaman diyorsun , senin bu dediğin adam cumhuriyetçi bir adam değil Atatürk zamanında gel diyanet başkanı ol diyor , o dönem doğuya diyanet başkanı olarak oraya gidecek o bölgedeki insanları yatıştıracak çünkü o zamanlar o bölgede isyanlar söz konusu Bediüzzaman dediğin kişi de zaten sözü geçen bir insan.
Hatta risale-i Nur diye bir kitabı var adamın eğer bu risale-i Nur okuyacak olursan sayfalarında Atatürkçü olmadığını Cumhuriyet yanlısı olmadığını hatta Atatürk hakkında kötü yazıları olduğunu da göreceksin hatta adam Cumhuriyet döneminin ilk başlarında hapse bile girmişliği var yani.
🔥 Süleymancılar cumhurbaşkanlığı seçimlerinden önce AKP bunların yurtlarını yıktı hatta yıkıntının içinde kur'an-ı Kerimler falan kalmıştı videoları var aç izle, Daha sonrasında da bu devlet ile yol ayrımına girdiler Bu sebepten , eskiden yurtlarında Atatürk portresi bulundurmazlar İstiklal marşı bulundurmazlar Atatürk sevgisi besleyenleri döve döve yola getirmeye çalışırlardı. Atatürk hakkında sürekli kötüleme yaparlardı.
Yurtları yıkılınca Atatürkçü oldular 😅😅 Daha sonrasında seçimlerde zaten hep AK Parti'ye oy verirlerdi Bu olaylardan sonra gittiler CHP oy verdiler Daha sonrasında RTE bunların tepesine bindim sosyal hakları olacak şu kadar banyo olacak şu kadar tuvalet olacak çocuklar hafta sonları izne gidecek, yani bu kurallara uyulmayan yurtlarda yıkıldı adamlar zorunlu olarak yurtlarını ona göre yapmak zorunda kaldılar ve hala hükümet ile bunların arası bozuk ve sürekli uğraşıyorlar.
Son seçimlerde �zellikle İstanbul ve Ankara 'da seçimin kaybedilmesinin bir sebebi de budur süleymancıların faktörü çok fark ettirdi.
Hepsini araştırabilirsin hayır geliyorsun burada ezbere konuşuyorsun kimin ne olduğunu bilmiyorsun süleymancılardan bir habersin fetö'den bir habersin bediüzzaman'dan bir ha versin 🤣🤣🤣 az aç da kitap oku
Mustafa Kamal babasını araştırttı kendisi bile bulamadı. Ali Rıza, üvey babası
Ama şimdi KK kokluyor sülemancılar
O değil de sen niye sürekli gol yiyip konuyu başka yerlere çekiyorsun 😅 bir çizgin olsun Bak yukarıda dedin o kadar. Bu arada Ali Rıza öz babası üvey babası Ragıp Atatürk'ün künyesinde ve hatıra defterinde de bunlar mevcuttur git biraz araştır onları da oku.
Bak sen git bunları oku öğren sonra şu cemaatleri de iyi oku öğren kim neymiş neciymiş ezbere konuşma yani 😅 kim Atatürk düşmanı kim değil kimler kimleri seviyor kimleri sevmiyor. Sen bunları güzel araştır oku öğren 😅
Bilmiyorsun. MQA Türk değil. MQA müslğman zaten değil. Türk devletini yıkmış biri. Türklere soykırım uygulamış, tarihin en büyük yalancısı.
Dünya dönüyor bunlar mı dönmesin, cemaatleri tarikatları kaldıracaksın bunlar kendi çıkarları doğrusunda çalışan insanlardır gruplardır topluluklardır.
Al Fethullah Gülen adam adam AKP AKP dedi güzel de anlaştılar ama olay farklı yerlere gidince istedikleri olmayınca a da istedikleri kadar pay alamayınca ne oldu araları bozuldu. Ne istediler de olamadılar yurt dışında olimpiyat düzenleyeceğiz maddi yardım yap ordu'ya adam sokacağız Ata devletin şuralarına adam sokacağız Ata. Adamların isteyip alamadığı şey yoktu. Bölündüler sonra ülkenin başına bela oldular.
5-6 yıl öncesine kadar Tayyip Tayyip diye gezerlerdi süleymancılar , AK parti AK parti derlerdi , ne oldu Hiç yurtları yakıldı diye ortalığı yangına çevirdiler gittiler Bu sefer Atatürkçü oldular hayırdır eskiden Atatürk'ü olanları dövüyodun , duvarlara İstiklal marşları andımız Atatürk resimleri falan dünya bu kadar hızlı dönmüyor 😅 Bir de üstüne gidip cumhurbaşkanlığı seçiminde CHP'ye oy verdiler , AKP süleymancı kavgası başladı. Adamlar belli sayının üstünde çıkınca 10 tane duş iyi olacak demiş 10 tane tuvalet yok şu kadar metre büyüklükte olacak, dinlenme salonu olacak,. Bayağı böyle Kural kaydı getirmişler eskiden bunların hiçbiri yoktu süleymancılar yurtlarına yarı yıkmak zorunda kaldılar ya da duvarlarını yıkıp biraz büyütmek zorunda kaldılar.
Artık birbirleriyle uğraşacaklar iyi değil ya kim bilir belki yakın zamanda Fethullah Gülen gibi iyice sorun olacaklar devletin başına.
Senin desteklediğin KK yı orata fettoş getirdi.
Ulan Türk soykırımcısı diyorsun lan nerede uygulamış soykırım 😅 geçmişsin karşıma sabahtır ezbere konuşuyorsun ya Yok Atatürk de Atatürk ulan bir tek orada değil ya sen baştan aşağı hiçbir şey bilmiyorsun ki cemaat diyorsun fos çıkıyor fabrika diyorsun fos çıkıyor Bir git araştır ezbere konuşma. Az kitap okuyun ya az kendinizi geliştirin ezbere konuşmayın. Hayır kaynak da gösteriyorum ulan git diyorum Türk tarihinden bak Osmanlı tarihinden bak , daha ben sana ne diyeyim ya. Hayır adama Müslüman değildi diyorsun ulan bu adam padişah damadı olacaktı zamanında bak git tarih kitaplarından araştır bu adam padişah damadı oluyordu az daha , padişahın kızı kabul etmediği için olmadı yoksa padişah kızını verecekti bana
Atatürk Çanakkale'de çok iyi komutanlık yaptığı zamanlarda dikkat çekiyor Daha sonrasında Sultan vahdettin'in kızı Sabiha sultanı ile evlenmek istiyor padişah onaylıyor fakat kızına sorulmasını söylüyor kızı ise kabul etmiyor.
Sabiha Sultan atatürk'ten o dönem hoşlanıyor yani gözleri çakmak çakmak çok hoş bir beyfendiydi. Ama kabul edemezdim benim gönlümde Faruk vardı der.
Faruk da bunun kuzeni Daha sonrasında gidip faruk'la evleniyor Daha sonrasında geçinemiyorlar ayrılıyorlar. Daha sonrasında ayrıldıktan sonra Faruk sürgüne gidiyor sürgünde vefat ediyor. Sabiha Sultan ayrıldıktan sonra bile adamı sevmiş, taziyeye gelmeyenlere selam sabahı kesmiş konuşmamış derler.
Zaten padişah da Türk olmayan Müslüman olmayan birine kalkacak kızına verecek
Harf devrimi kültür soykırımıdır
Hiç biri
Hiç biri diye bir seçenek yok , oy ver ya da verme bu birilerinjn işine yarayacak.
İlerisi kötü olursa ve kötü olursa çok ağlarsınız vermediğiniz oylar için ya da verdiğiniz oylar için
Tek çare Muharrem İnce
Muharrem arkasında CHP varken kazanmadı, şimdi tek başına dımdızlak kalınca mı kazanacak
Alacağı en fazla %3
Kardeş tarafımiz belli olsun yeter. Ne dikadator çıkarcı , ülkesini günden güne sefalete sürükleyen hükümete oy veririm nede Atatürk ilkelerinden uzaklaşmış parti içini Atatürk düşmanlari ile doldurmuş A*P artıkları ile hareket eden CHP ye.
Tek çare Muharrem İnce.
Cumhur ittifakı
Helal olsun sana , şehitlerin kemileri sızlıyor. Vatan hainleri ile işbirliği yapan vatan hainidir. Daha da seninel konuşulacak bir şey yok
Evet o yüzden vatan hainleri ile iş birliği yapanları desteklemiyorum hiç bir zaman
Cumhur ittifakına vermiceksin o zaman
HDP ile yürüyenlere oy vermem. Vatan ve millet sevdalısı ak partiye oy veririm
Yav aptallık diz boyu , ya adamların yemediği bok kalmadı hala kordun , barış surecinse HDP nin kucağına oturdular ağzınız açılmadı. Gevşekler sizi ya güzel kardeşim
Akıllı ol. Yoksa akıllı ederim seni
Yav sizde akıl mi var. Yürü git işine.
Sonuna kadar Recep Tayyip Erdoğan
🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Vatan millet sevdalısı 😅 kardeşim kusura bakma da adamlar gittiler gelir gelmez, p fabrikaları sattılar özellikle bazı fabrika ve özellikle limanların satış şekillerine baktığımda adamlar limanları özelleştirip bazı şirketlere veriyorlar ve o şirketler aradan 3-4 ay geçmeden bunları yabancı şirketlere veriyorlar. Üstelik hükümet bunu 10 yıllığına vermiş orayı ama niyeyse 10 yıllığına o şirkete verilen Liman nasıl oluyor da satılabiliyor? O Liman onlara ait değil 10 yıllığına işletmesini alıyor Ama adam nasıl oluyordu gidip satabiliyor orayı anlamış değilim işletmesini değil direkt limana veriyor.
Cemaat ile iç içi olup devletin içine sızma yaptılar Balyoz davası ile askerimizi rezil rüsva ettiler adamlar 2 yıl 3 yıl Yok yere hapis yattılar ben vatan haini değilim deyip kafasına sıkan komutanlarımız var şerefli.
Adamlar ordu'ya kendileri atadıkları Fethullah Gülen'e bağlı komutanlar ile gittiler Barış sürecine girdiler HDP ile anlaşarak sen diyorsun ki ben HDP ile yürüyen adamlara oy vermem e peki bu ne ⁉️
Adamlar ordu'ya kendileri atadıkları Fethullah Gülen'e bağlı komutanlar ile gittiler Barış sürecine girdiler HDP ile anlaşarak sen diyorsun ki ben HDP ile yürüyen adamlara oy vermem e peki bu ne ⁉️
Kardeşim hepsinin ucu b**** değnek ya adamların ya defosuz yaptığı bir iş yok ya,