3 senemi verdiğim insan bir telefon dahi açmadı. Deprem bölgesinde olduğumu biliyordu. Arkadaşlarım ve ailem nasıl insanmış bu yazık dediler. Sanırım ayrilmamız çok iyi olmuş. Vefasız biriymiş. Vefa bilmeyenede ömür emanet edilmez derler.

3 senemi verdiğim insan bir telefon dahi açmadı. Deprem bölgesinde olduğumu biliyordu. Arkadaşlarım ve ailem nasıl insanmış bu yazık dediler. Sanırım ayrilmamız çok iyi olmuş. Vefasız biriymiş. Vefa bilmeyenede ömür emanet edilmez derler.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Benim eski sevgilimde arayıp sormadı çünkü o şu an bu sitede fing atmakla meşgul. Kendince bir karakter tasarlamış, insan taklidi yapıyor.😅İşin kötüsü bunun yaşadığı şehire hatta semte yerleştim. İnşallah denk geliriz de o olmayan sıfatına tükürürüm. Gerçi bu sahtekarda benim yüzüme bakacak sıfat mı var. O ayrı konu
Bu arada insan değilmiş demen ağır olmaz durum tespiti olur. Böyle günlerin iyi yanları vardır geçmişte ne kadar gereksizlere vakit ayırdığını, zaman kaybettiğini farkediyor, geleceğe daha sağlam adımlarla ilerliyorsun. Çok çok geçmiş olsun. Allah vefa bilenlerle karşılaştırsın ve bir daha bu acı olayı inşallah yaşatmasın.
Yüzüne tükürme bence hiç bişi yapma böylesine o bile ödül olur bu arada güzel dileklerin için teşekkür ederim inşallah bidaha yaşamayız
Yok zaten tükürmem o lafın gelişi. Bencede ödül olur böyle suratsızlara. Rica ederim, amin kardeşim. Sağlıkla kal 🙏🏽
Sizinle ilişkiyi kesmiş olsa dahi bazı insanlar bu kadar duygusuz olması üzücü. Beni hiç tahmin etmediğim insanlar aradi sordu yazdı sevildiğimi hissettim çok hoş Bir Duygu.. yazık o kötüymüş
maalesef benide herkes aradı bende adam sanmisim bunu
Devam etmemen cideen iyi olmuş
Haklısın canım boylesinden kimseye fayda gelmez iyi olmuş bitmesi şimdi daha iyi anlıyorum
Kimisinde insanlık yok canım erkekte olsa kadında olsa insan değilse yapicak hiç bişi yok sen üzülme boş ver insan dusmanini bile ariyo böyle zamanlarda demekki o üç sene çöpe gidmis salla gitsin böylelerini zaten mutluda olamiyolar emin ol
Aynen canım çok haklısın