Aldatti beni bir de yüzsüz gibi helallik istiyor
Bana hakkını helal eder misin? Yazmış direkt.
Neden atmış olabilir
Aldatti beni bir de yüzsüz gibi helallik istiyor
Bana hakkını helal eder misin? Yazmış direkt.
Neden atmış olabilir
Fırsatçılığın başka bir boyutu. Duygularını suistimal etmeye çalışıyor, depremi bahsne edip helallik alacak senden böylece vicdanını rahatlatmış olacak
Nedeni ölüm korkusu tüm aldattığı eski sevgililerine böyle helallik mesajı atıyorlar sonra da kendi sralarında ben şöyle helallik istedim kafam rahat diye geziniyorlar bizim burada da var böylr birisi gerçketen tahammül edemiyorum
Cevap
7Cevap
Ahireti hatırlamiş herhalde ölümün gerçekliğini anlamış.
Ölüm sadece deprem bölgesinde değil ki, kendince vicdanını rahatlatmak için senden helâllik istemiş, helâl edip etmemek sana kalmış ki helâl etmek zorunda da değilsin.
Kendinden eminsen helal etme, aynısını bende yaşıyorum, ne zaman bir felaket olsa helallik için mesaj atıyor, halbuki küçük bir özür bile dilese belki edicem ama "İyiki aldatmışım seni" diyecek kadar alçaksa, yüzsüzse helal felan etmeyin, çünkü böyle soysuzlarla ahirette Rabbin karşısında hesaplaşırsınız.
Aldattığı halde sana ulaşabiliyor olması... Helal olsun. Gel avucuma diyor, elimi sallayınca zaten sana ulaşabiliyorum diyor.
Vallaha ölüm her yerde bacım neyse ki bunu idrak etmiş ben de deprem bölgesinde yaşamıyorum ama öyle bir sallandı ki
deprem bölgesinde yaşamadığını ölmeyeceğin anlamına gelmiyor, demek ki çocuk için kiymetliymişsin yerinde olsaydım onu geri çevirmezdim.
Çünkü sen Bi insana helal etmeyince öteki dünyada helal etmeyenler qzap gorcek bide öteki dünyada peşinden dolancak hakkını helal et et diye oyuzden
İki yakası bir araya gelmemiştir kk vicdan azabı yüzündendir
Firsattan istifade diyoruz
Konuşmak için bahane.
Vicdan
...
Şrfsz aldatmış boku. nda boğulsun
Barışmak istiyordur
Vicdan azabı çekiyordur.
Hakkını helal et seni üzdüysem diyecek sana kalmış
Canı sıkılmış
Helallik isdiği için
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?