Normal şartlarda zaten misafir var oyun var isim var deyip geç yazıyordu deprem olduğu gün evleri 3 katlı bişey oldumu diye hemen yazdım korkudan iyilerdi çok şükür ama gunler gecti adam akıllı konuşup sormadı saat 8 de yazıyor ta sabah oluyor öyle tekrar yazıyordu herkesin sevdikleri her an en ufak sallantıda merak edip yazıyordu kendi kız kardeşlerindem biliyorum şarjı vardı internetini hiç kapatmadi hatta Instagramda story bile atmıştı depremle ilgili ama bana destek çıkmadı biz sokakta kaldık eve göremedik arabanızda yoktu ilişkimizi bitirdim onu şu an özlüyorum ama dönemem biliyorum ölümden çıktık geldik buna rağmen varlığını hissedemedim haksız mıyım yaptgimda
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
İlişkiniz bitmiş sonuçta yanınızda olmaması normal.
Hayır sevgiliydik destek olmadığından varlığını hissetmedigimden yanlız kaldığmdan dolayı ayrıldım. Çünkü herkesi sevdikleri merak edip ariyorken o beni arayıp sormadı adam akilli
İyi yapmışsın
İnsan arkadaşını bile günde 8 defa arayıp soruyor merak edip. Öyle sevgili mi olur? Defolup gitsin. Sakın arama
Ben kendimi sana hatırlatmak zorunda mıyım demiştim hatirlat ne olacak demişti depremden önce. Ama bu onun sonuydu bu ölüm kalım meselesiydi... Bana bu durumda bile bunun tartışmasını yapıyorsun falan filan dedi bende geçmiş olsun ailenede sanada ama birdaha benim karşıma çıkma hoşçakal dedim
İçinde bulunduğu durumu biliyor musun? Fizikensaglikli olabilir , peki ruhen?
Ne alaka önceden de öyleymiş diyor kız ve hangi ruh hâline sahip olursan ol sevdiğin bir insanı geri plana atamazsın bence iyi yapmış birde üstüne küfür etseymiş hatta 🎉
@ÇiçeğiburnundaAnne Normal gunlerrdede zaten geç yazmaları vardı işi vardr misafr su bu derken karismamaya çalışıyordum iş dediği şeyde oyun oynaması dayısının yanina gelmesi beraber oyun oynamlari teyzegil. ablasigil nenesigil hep böyleydi bana benimle bu yüzden tartışma olgunluk göster deyip durdu tamam dedim 1 hafta sonra deprem oldu herkesi sevdikleri aradı merak etti ama o bana adam akıllı ne yazdı ne aradı sevgisi bu kadarmış biz soğukta dışarıda kaldık o araçta kalmıştı ailesiyle ve ablası ailesi kız arkdasi olduğunu biliyordu ve yazssa deprem ne konuşabilirim ben saygısızlık mi yapacaktim bilerek ve isteyerek yazmadı gormedi beni kendi ailesi saglikliydi kimseyi umursamadi
Aman salağın tekiymiş fazla bile çekmişsin değer verenle takıl kardeşim sen okurken sinirlendim sabırlıymışsın vesselam
Yani ne desem bilemedim… haklılık payın çok yüksek… böyle birini özlüyor olmaman gerekir ama … hayatında pek yokmuş..
İlk defa doğru bir yorum ilerisi yokmuş zaten özlemen de anlamsız Karadeniz de biz şey deriz "köpek fışkı yemeden durmaz" böyle ilgisiz bir ilişkiyi sürdürseydin sonu evlilik bile olsa bir ömür öyle sürerdi ki zaten seven insan ilgi gösterir
@ÇiçeğiburnundaAnne ilişki devam etse bile ömür boyu mutsuzluk bekliyor …
@ÇiçeğiburnundaAnne ben kolay kolay insan silmem sildigim. insanida hatırlamam. Silmemek için çok ccabalar gösterdim beni sinirden aglatirdi ne ağlıyorum sürekli derdi ona kötü konusmamak için içime atardım oda beni aglatrdi bu naz ya da simariklik değil gerçekten sinirden ellerim vucudum titrerdi benim kismeye zarar vermem bu yüzden ağlayarak dışarı atardım sinirimi bazen karşımda gülerdi tartışma esnasında nazende susardi konusmazdi ayrıldık ben hiç göz yaşı dokmedim onu sildigim için pişman değilim İnsan insana her zaman lazim dünya bigunluk değil nasip olursa yıllarca yasycaz
Bence de insan insana lazım …
Pişman olacak çünkü ben onun insan olmasını istedim sadece ne para ne ortam ne yakışıklılık ne hediyeler hiç hiç istemedim gozumdede yoktu zaten biraz sevgiyi bunuda beceremedi
O üzülsün bırak …
Oyle sevgilinin ebesini seveyim. Tanımadığımız insanları bile sürekli merak edip araştırıyoruz kaç kişi kurtuldu iyiler mi değiller mi hiç aklımızdan çıkmıyor. Hak etmiyor seni asla dönme eger başına cok kötü bir şey gelmemişse tabii...
Eski sevgilim benimle sürekli konuşuyor çok kötü ayrilmamiza rağmen sürekli en ufak sallantıda yazdı bana iyi misin bişey oldumu diye oda insan benim svegilimde insan akşam8 de yazıyor ta sabah cevap veriyor nerde kaldı senin destegin
Aynen öyle onun için salla bebek takma hiç sil gitsin
Çok haklısın dostum bende deprem sehrinde yaşıyorum hoşlandığım kızda en son dün yazdim mesal iletildi görmedi ama yazmadı bile bana
Degmiyorlar. İnsan gibi değer görmek hoşlarına gtmiyor alışmışlar itilip kalkmaya
Aynen öyle keşke senin gibi bana zaman ayıran biri hayatımda olsaydı 😢
Belkide oda olayin sokundadır bakin sevdiklerini kaybetti insanlar olaylar biraz duzeldikten sonra sevdiginizle konusun
Gayet iyiydi ailesi ablası yeğenleri yanındaydı her zaman geç yazıp benden anlayış bekler bana bencilsin derdi ama hc kendini suclamazdi bu defa farklıydı en kötü durumda bile yanımda olamadı bir mesaj atmak hc zor değildi deprmein üzerinden 3 gün geçmesine rağmen ilk gün soktaydi ya diğer günler
Kesinlikle haklısın. Her özlediğinde bunu hatırla, seni hiç onemsemedigini. Sevgin zamanla yok olucak
Insan neden boyle degmeyen bir kisiye zaman gibi en degerli seyini feda eder :(
Degmedigini yine bize zaman gosteriyor maalesef yaşamadan bilemiyoruz
Gostermis zaten en lazim zamanda yok olan birinden bahsediyoruz
akillanmaz olan sensin engelle hayatina bak
Engelledim hayatımda asla görmek istemiyorum onu
Haklısın iyi yapmıssın
Ve bana kendisi musaitken bile geç yazardı çok tartıştık bu konudan dolayı bana işine geliyorsa ben buyum etmiyorsanda yolun açık olsun ben elimde surkeli sana yazamam demişti halbuki evde çalışmıyordu bile...
Önemsemiyor seni