Millet İttifakından son dakika karar: Cumhurbaşkanı adayı 6 Mart 'ta açıklanacak. Sizce aday kim olmalı?

Millet İttifakından son dakika karar: Cumhurbaşkanı adayı 6 Mart 'ta açıklanacak. Sizce aday kim olmalı?

Türkiye mevcut parti başkanının koltuğunu sallamak için kim olursa olsun seçenek arasında pasif karakteri seçmemeli isimlerini yarışıyo yoksa tr mim refahımı söz konusu olan enteresan strateji felaket sürükler sosyalist birisi olsun isterdim KK yanlış tercih net. İttifak üyesinin gizleme sebepleri olası yıpratma manüpülatif psikolojik baskı görmemesi içindi en kötü ihtimalle suikast. Ters köşe ile Muharrem ince sahaya iner mi düşüncesindeyim 1955 a bu yana sağ görüş başta idi, sosyalist olsa fena olmaz
Ali Babacan olsun mu diyelim aşkım
Mantıklı konuş benim gibi sacmalama
Ona ok buna mık adayın kim gulls
Baştan desene kominist sosyalist taşlayanıyım diye. Meralin çekilmesi kk nin işinemi yaradı erdoğanın mı?
Ülkemizin en büyük sorunu Muhalefetin olmaması.
muhalefet tek adam eleştirisi yaparken ülkeyi tek adama emanet ettiler. 20 yılda 20 kez düşüreme fırsatı yakaladılar hiç birini kullanmadılar.
Mevcut iktidarı suçladıkları konusunda kendileri hiç bir çözüm getirmediler.
Deprem gününden beri sürekli iktidarı suçladılar lakin gördük ve öğrendik ki muhalefet partisi kentsel dönüşümlerin iptali için 4000 küsür dava açmış. Kürsülerde güzellemeler yaparken, arka tarafta hiç bir şey yapmamaya devam ediyorlar. Bununla kalmayım sırf iktadar yaptı diye de engellemeye çalışıyorlar.
Hepi topu üç aday üzerinde konuşup duruyorlar. Aylardır birine karar veremediler. Halbuki yapacakları şey aslında çok basitti. 6 parti var. Her partinin genel başkanı adaylığını açıklayacaktır. Böylelikle 7-8 adayın olduğu yerde 2. tura kalma ihtimali daha yüksekti. 2. tura kaldığında tek aday üzerinde devam etselerdi şanslarını çok ama çok arttıracaktır.
Şimdi ne olacak. Kimi aday gösterirlerse göstersinler yine Erdoğan kazanacak. Neden mi?
Deprem de her kadar mevcut yönetiminin kusurları olsa da bir kadar kusuru muhalafet partileri yaptı. Olayları suçlamaktan öteye taşımadılar. Bu depremde sadece iktidar değil muhalefet te sınıfta kaldı.
Ancak muhalefetin bu depremi nasıl saracağı konusunda herhangi bir önerisi ya da projesi yok. İktidarın ise bu konuda vaatleri ve projeleri var. Önceki afetlerde verdikleri sözleri yerine getirdiler. Bunda da geri kalmayacaklar. Buna karşı muhalefet bu konuda herhangi bir güvence veremiyor.
İşin özü ve kısası muhalefet yine Cumhurbaşkanlığını ve meclisi AKP'ye altın tepside sundu.
Birincisi herkes sunu anlamali. Aday disaridan birisi olsa dahi, secimi kazanirlarsa ülkeyi bu 6 parti yönetecek. Gizli ortak HDP yi de katarsak 7 parti oluyor.
Yani Ekrem İmamoğlu veya Mansur Yavaş'ın aday olupta kazansalar dahi bir vasiflari olmayacak. Noter olmaktan öteye gidemeyecekler.
Adamlar bunu deklare ediyor zaten.
Meral Aksener bile 6 li masa noter olmayacak dedi. Yani yonetecek olan bizleriz diyor.
O yüzden kim aday olursa olsun olsun. Adaya degil Millet ittifakina oy vermis oluyorsunuz.
Her yere yazmaktan yoruldum tek diyeceğim o masadan hiç bir halt olmaz ve cikacak olan aday rte nin karşısında kazanamaz. Aday olmak isteyen daha kamera karşısına çıkıp 2 kelimeyi bir araya getiremiyor daha önceden yargılayıp doğru bulamadıklarını kamera karşısına geçip sanki gecmiste yargilayan kendileri değilmiş gibi anasını babasını savunur gibi savunup destekliyorlar. Bir öyleler bir öyleler halkın tepkisini göre hareket ediyorlar böyle biri ülke yönetebilir mi? O masa kendi kendini bitirdi hala sabırlı olun her şey güzel olacak diyorlar sanki karşılarında çocuk var kazanan belli oldu zaten çok da uğraşmaya gerek yok
Cevap
102Cevap
Bence mansur yavaş
Bunların 6 sında memenet yokken daha aylar olmuş çocuk gibi yok ben yok sen diyerek giden Meral kendini bir halt sanarak patronluk yapıp bu mafyanın babası benim der gibi kafa tutması ne halt alamadıkları ortadayken kalkıpta bunlara oy vermek olamaz diğer yandan Muharrem ile Ümit düğün ortasında hadi bizde halaya katılalım eksik kalmayalım diyen ikili Ekreme gelince ona da hadi bu da sütten olsun elleşmeyin buna diyen tipten küçük enişte var ki tutmayın salın küçük enişteyi demişler salmışlar varlığı yokuluğu anlaşılmıyor Kemal ortalıkta herşeye burnunu sokan olur olmadıklardan Ali zaten palyaço olmuş Temel ak sakallı dede olmuş gelene gidene şeker dağıtıyor Tayyibe gelince en büyüğünüz benim var mı lan bana yan bakanınız diyen Devlet Bahçeliye gelince de kedi gibi bir görünüp bir kaybolan kişiliktir artık duruma göre bakıp adam insan gibi görüp oy verecez bakalım herkes istediğinie oy verebilir herkesin hakkı var kimse kimseye karışamaz konuşamaz senin hakkın varsa onunda hakkı var kendini doğru görüyorsan o da kendini doğru görüyor kendine gelince kimse bana laf edemez ama sen başkasına laf edebilirsin ben yapabilirim dersen olmaz herkes konuşmadan etmeden gizlicene istediğine oyunu versin kimse kimseyi ilgilinmedirmez ama bu türk milletinde maalesef yok kendilerinde herşeyi hak görür ama başkasında hak görmez ondan sonra bir şey gördüklerinde biz neden böyleyiz der sen bozuk olursan ne olmasını bekliyeceksin
Konuşulan üç büyük isim de bu seçimi kazanacak kapasiteye sahip ama çok boş isimler de konuşuldu. İkinci bir Ekmeleddin vakası yaşanmasın diye bu üç isimden birini seçevekler. Benim düşüncem ise:
-Mansur Yavaş bence aday olmamalı. Çünkü herkesime hitap eden bir isim değil. Başarılı bir belediye başkanı görevine devam etmeli. Ama ben ülkücü bir cumhurbaşkanı istemiyorum. İdeolojim buna ters ben böyle birine kesinlikle oy vermem. Çünkü benim seçilmişlerime saygısı yok ve benim fikirlerime saygısı olan biri değil.
-Kemal Kılıçdaroğlu ismine hiç sıcak bakmazdım çünkü yıllardır anamuhalefet lideri ve gerçekten çok boş işler yaptı. Daha doğrusu elle tutulur bir işi yok. AKP nin işine ne geldiyse onu yaptı. Ülkemizde yüz belediyeye kayyum atanırken sustu. Milletvekilleri hukuksuzca tutuklanırken destekledi. Ama sırf Dersim ve alevi diye istenmemesine karşı çıkarım. İstemeyerek de olsa ikinci turda oy verebilirim.
-Ekrem İmamoğlu ise en rahat oy vereceğim aday olur. Gerek siyasi duruşu gerek hizmetleri bence bu dönemin en iyi siyasetçilerinden biri. Özellikle benim İdeolojime olan saygısından dolayı ikinci turda en rahat oy vereceğim aday.
Ancak ben bu isimlerden hiçbirini istemiyorum. Benim adayım bunlardan hiç biri değil. Ben toplumun ortak değerlerini koruyacak ve güçlendirecek bir aday istiyorum. Bence bu aday bir kadın olmalı.
isimlerde bölünmeyelim. Mantelite değişikliği yaşayacağız. Millet İttifakı iktidarı için tek vucut olmak lazım.
Bana ne illet ittifakından sırf Erdoğan kaybetsin diye gidipte yanlış birine oy etmem.
Ekrem imamoğludan hizmet göremedim İstanbul'da. Anlamak mümkündeğil. Mansur aday olsa kesin en büyük rakibi olur. Kadın adayın şansı yok ve bizde bir demir lady de yok.
Millet ittifakının toplam oyu %40 civarı hepsi oy verse dahi mansurun oyu yetmeyecek. Ekrem İmamoğlu ise hitap ettiği kitle daha geniş ve istanbuldan olan herkes yaptığı hizmeti bilir. En basiti İstanbulu son 25 yılda yaptığı metro hattını 4 senede 3 katına çıkardı. Başka belediyede bunun örneği yok
Bende İstanbul'da yaşıyorum. Belediyelerin borçları dahil bir hizmetini görmedim. Örneğinnhavaalanı metrosu, çok işlevsel Allah yapandan razı olsun. HDP ten oy alır diyorsan evet alır. Mansur karakterli adam. İmamoğlu gibi değil. Çevremdeki insanlarda imamoğlunun belediyecilik anlayışını beğenmiyor. Ben imamoğlunun kadrolaşmayı iyi parti ve hdp arasında yapmasınıda doğru bulmuyorum. Reis Mansur dışındaki tüm adaylarda toplar gider.
Hizmet göremedim görmedim diyorsan nankörsün kardeşim. Mansurun ne hizmeti var dinozor heykellerini toplaması mı? Mansur karakterli olsa bir önceki seçimde aday olmak için önce CHP üyesi olup seçimden bir ay sonra CHP üyeliğinden istifa edip bu dönem gelecek ne gelip CHP üyesi olmazdı. Karakterli olsa vanda demirtaş serbest bırakılsın diyen vatandaşa inşallah deyip Ankara'ya gidince ben öyle bir şey demedim demezdi. Zaten kazanacak aday olsa AKP onunla uğraşır imamoğluyoa değil. Mansurun tabanı belli MHP tabanı çok istiyorsa oradan aday olur.
Bu yüzden kazanamazsınız. İyi adamları istemiyorsunuz.
İyi adam kim ona oy verip seçen yüzbinlerce oyu inkar eden mi
Ekrem ve Kılıçdaroğlu önce ülkemin istiklal marşını okumayı öğrensinler sonra çıksınlar milletin karşısına. Meral Akşener denilen kadın iman tazeleme yerinin Anıtkabir olmadığını kelime-i şahadet getirmek olduğunu öğrensin. 28 Şubat 'ta başörtüsü yasağını destekleyerek bugün başörtüne uzanan eli kırarım demekle gerçekleri yalanlarla gizlememeyi öğrensin. Babacan ve Davutoğlu Akp den ayrılmadan önce yıllardır Akp ile el ele diz dizelerdi. Gülen Cemaati ile ters düşünce Babacan istifa etti. Davutoğlu zaten biliyoruz. Sadet partisi başkanı zaten İran'ın şia duasına amin diyen biri. Mansur Yavaş'da MHP kökenli diye HDP'liler oy vermez. Yani masadan bir cacık olmaz. Yine Erdoğan yer hepsini. Fatih Erbakan hepsinden daha mantıklı tek muhalefet şu an. Adam gibi bir muhalefet çıktı sonunda fakat onu da medya gündeme getirmek istemiyor çünkü LGBT ye karşı duruş sergiliyor. Fakat Erdoğan'dan sonra halkın Fatih Erbakan'ı seçeceği çok belli oldu. Umarım Suikast'e uğramaz lider olmadan önce.
hahahahahahahaha yaşşa sen hemi dayi oğli yaşşa sen
mansuru aday yapsinlar hdp oyu falan hikaye direkt alir. imamoglu balonunu bu kadar arşa cikarmasinlar. millet binaliyi sevmedigi icin akp tepki olarak bu sahsi secti yoksa imamoglu dediginiz adam kim arkadaslar. iktidarin zayifligini kendi gucleri sanip bos yaomasinlar. kilicdaroglu ciksa yinede akp ye tayyipe tepki olarak her kim cikarsa cik o kadar oy alacaktir. fanatikler zaten yine akpye oy vercek. tayip chp den aday olsun yine ona oy verirler. hdpye gecse yine verirler. oyle insanlar dolu. kim cikarsa karsisina vermeyen yine vermeyecek.
Kahrolsun istibdad yaşasın hürriyet diyen ihtiyatçılar gibi herkes. Erdoğan gitsin de ne olursa olsun mantığı umarım herşeyi daha beter etmez. CHP zaten bir güvenlik sorunu , bazılarında yuları kimde belli degil. Diğerlerinde çiğneyip tükürürler zaten.
İYİ Parti kendini ne sanıyor? Barajı geçemeyen bir parti kendin de ortalığı karıştırma hakkını nasıl buluyor?
İYİP'in masa da kriz yaratma hakkı yok. Memnun değilse çekip gitsin kendi adayını çıkartsın.
İnsanları barıştıracağına, daha çok ayrıştırıyor. Kılıçdaroğlu olmasaydı, İstanbul ve Ankara 'yı babayı alırdınız. Nankör köpekler.
Asıl iyi parti sayesinde İstanbul ve Ankara 'yı kazandılar
Ben CHP liyim yalnız kesinlikle ne Kılıçdaroğlu nede 6 lı masadan birisi aday olsun. Ayrıca Mansur Yavaş da olmasın. İyi bir belediye başkanı olabilir ama Cumhurbaşkanı makamına uygun değil. İmamoğlu olabilir mi o da tartışılır. Olmasını istediğim en büyük aday keşke olabilse de aday olsa. Tayyip Erdoğan'ın önceden korkup önünü kapattığı bir işim. Sayın İlker Başbuğ. Keşke olabilse.
isimlerde bölünmeyelim. Mantelite değişikliği yaşayacağız. Millet İttifakı iktidarı için tek vucut olmak lazım.
Kemal Kılıçdaroğlu olsun sus sen akp gitsinde kim gelirse gelsin
Kılıçdaroğlu kazanamaz. İtimatı yok kimsenin.
Kazanamazsa kendileri bilir artık sürünürler 🤷🏻♀️
ilkelerde birleşmek lazım. Hepimiz aynı şeyi istiyoruz belliki, her şey çok güzel olacak 😀
Aday kim olursa olsun Tayyip kazanmasın
@sarımınlaciverti amin inşallah Monica🍻
Amen o bikerem amin değül
İsa Mesih aşkına. 🙏✝️⛪
Din değiştirdim bundan sonra hristiyanım var mı ulen
Yok kim ne diyebilir ki. Adın da Monica olur. Geçinip gidersiniz 😄
Olur 🥳
Büyük ihtimalle kılıçdaroğlu aday olur şahsen oyumu tereddütsüz veririm kendisine hatta kılıçdaroğluna oy vermem diyenleri de anlamıyorum vermiyorsan o zaman şikayet etmeyeceksin şu anki sistemden memnunsun, Mansur Yavaş ise o da iyi bir isim daha çok oy alma kapasitesi var ama her türlü Yavaş ta olsa Kılıçdaroğlu da olsa aynı şekil desteklenmeliler
Kılıçdaroğlu ya da İmamoğlu olmalı, başka bir alternatif yok. İktidarın yandaş medyası ve aktrolleri Kılıçdaroğlu ve İmamoğlu için harıl harıl olumsuz algı kampanyası yapıyor ne zamandır, diğer bir yandan da muharrem ve mansur yavaş için olumlu yönde algı operasyonları yapılıyor. Bunun tek sebebi eğer Kılıçdaroğlu veya İmamoğlu gelirse kendileri yargılanacak diye. Ama diğerlerinden herhangi biri aday olup kazanırsa yargılanmaktan yırtacaklar. İşte tüm telaşları bundan
İmamoğlu aday olsa keşke tadından yenmez
@_MelisYıldız_
Tedbir amaçlı hemen dava açıp hüküm verdiler, ahmak diyene aynı karşılığı verdiği için.
Tüm korkuları Kılıçdaroğlu ve İmamoğlu.
Çünkü yargılanmaktan korkuyorlar, suçları çok fazla diye
Eğer Ankara ve ist belediyeleri kaybedilmek istenmiyorsa tamam onlar olmasin. Ama kk fa olmasin. 5 kisi kk yi kabul edriyor aksener etmiyorsa masadan ayrilip yeni ittifaka gecsin. Ya inceyi desteklesin ya kendi aday olsn. KK koltuk sevdasindan ve kişisel intikam macerasindan çikamayan siyasetci olarak tarihe gecsin. Chp tabani KK ya oy vercek mi gorelim. Secim 2. Tura kalirsa zaten kk muhalif aday olamaz diye dusnuyorum.
Analizlerin başından sonuna yanlış
Biraz dikkatli okumak gerek
Katilmiyorum. Ben boyle dusunuyorum. Saygi duyun. 9 secim kaybetmis kendi tabani bile istemiyor. 14 mayis aksami tekrar yazin olur mu? KK aday cikarsa yuzdesine bakalim birde en çok oy alan muhalif lider kim ona bakalim. Saygilar selametle
Konu kişiler değil
Dünyada siyasi bir dünya örnek var
Medyanın her gün gözümüze soktukları ile benzer biz cevap
Bir kere
14 seçimi kaybeden bir kişi değil
Tüm partiler tüm liderler
Bir Amerika birleşik devletleri başkan
Adayı 4 ya da 5 seçim aday olup kaybediyor
Sonuncu seçimde kazanıyor
Ve Abd’yi Abd yapan alt yapıyı kuran adam oluyor
Lincol “”yanlış hatırlıyor olabilirim””
Bir partini genel başkanı kendi içindeki üyelerin oyunu alıp Genel başkan oluyorsa kaç yıldır
Kendi tabanı istemiyor nerden çıkıyor çok garip
Bize artık
Liderden ziyade önce şaibeli para işleriyle uğraşmıycak adam lazım
Sonra lider illaki bulunur
Ayrıca sizin düşüncenize saygısızlık edicek bir yorum mu yaptım ki
Saygı duy uyarısı alıyorum
Herkes ağzından çıkanı kanun sanıyor
Bir görüşe
Katılmadığını ifade etmek
Saygısızlık olarak görülmesi moda oldu
İnsanlar tatışa tartışa
Doğruyu bulur!!!
İsminiz nedir bilmiyorum beyefendi. Not alıyorum 14 Mayıs akşamı burdayım. Beni tanımıyorsunuz boş konuşmuyorum. Verdiğiniz örnek abd yi bağlar genel konjektüre uygun değildir. Türkiye için örnek gösterilemez. Türkiye bu konularda ne abd ye ne avrupaya ne de orta doğuya benzer. Fikirlerinize saygı duyuyorum. 14 mayısta görüşmek üzere sağlıcakla kalın.
Olur veya olmaz, bilemem
Ben partizan değilim
Sizin profiliniz gizli
Dolayısıyla benim bulup anektod düşmem zor olur.
Siz düşün o notu o gün lütfen
Tabi dürüsteniz
Sizin için aksi olursada bu hatırlatmayı düşersiniz temennisiyle
İyi geceler dilerim bende
Gelen son haberler bunca zamandır. Tezimi doğruladı. Bu masadan bi cacık olmumayacakmış 🤣 kemal ve imamoğlunun karnesi kötüansurda milliyetci diye istenmiyor. Öte yandan kılıçdar koltuk sallanmasın diye bu adayı ve diğer partılerden adayda istemiyor. Kendi çıkarsa kaybetcek yani kısır döngü Denklem Bu saçma dongu Erdoğanı yine iktidar yapacaktır
Ülkenin anasını ağlatanlar geçmisten bu güne bakınca belli. Kim gelip CHP ya da AKP iyi derse tamamen kendini kandırmış olur. İki partiye de şans verildi, ikisi de insan haklarına tacize kadar gitti. Kemal Sunal filmlerini izleyip bir hatırlayın derim.
canım mısın?
Ay ne güzel yaa * lafı da yasak.🤦♀️
bakıyorum şu masaya bi yanda laikciler yanında şeriatçılar yani şimdi bu ikisi beraber ülkemi yönetcekler? madem irtica karşıtısınız o zaman erbakanı niye yolladılar bu laikler. diğer yandada şeriaitcılar nasıl laikcilerle bir oluyor :D bi adam devirmek için 6 kişinin toplanması acizlik bence. o masadakilerden biri çıkarsa tayyip sen ol demektir.
İmamoğlu bana birini hatırlatıyor asla oy vermem zamaninda gorduk. Ayrıca hdp yi destekliyor. Kemal K. ye zaten asla oy vermem aksenerede vermem tarikatxilara da vermem ali babacanla davutoglu zaten nerdeydi kimlerle ulke bu hale geldi aksenerde ayni sekilde bircok partide yer aldı ordan oraya bence MANSUR YAVAŞ ADAY olmalı aksi halde asla oy yok
masadakilerden biri olmasın. imkansız ama muharrem ince'yi geri çağırıp aday yapsalar tadından yenmez, olmadı mansur yavaş. ama kılıçdaroğlu'nun cumhurbaşkanlığı koltuğundan vazgeçeceğini zannetmiyorum.
Altılı masanın adayı ben hariç herkes olabilir gibi geliyor. Ben teklif sundum geri dönüş olmadı daha napiiim? TR benim gibi sempati, beceri, hakkaniyet, vakur, itidal, mütevazı ve yüklü miktarda zekâya sahip bir CB kaybetti.😏
Ülkeyi adam gibi yönetecek kimse yok atatürk benzeri birisi gelmesi lazım.. bunlar bizi emperyalist ülkelere peşkeş çeken zihniyet hepsi. geçmişte sol iktidarıda gördük şimdi dincileri de gördük.
Kılıçdaroğlu olursa oy yok ❗❗❗
Şahsen benim istediğim kadro su şekilde ;
Cumhurbaşkanı : Muharrem İnce / Mansur Yavaş
İçişleri bakanı ; Ümit Özdağ
İBB : İmamoğlu
Ankara ; Mansur Yavaş. ( CB olmassa )
isimlerde bölünmeyelim. Mantelite değişikliği yaşayacağız. Millet İttifakı iktidarı için tek vucut olmak lazım. Büyükşehirlerde nasıl başarıldıysa yine başaracağız.
Soruyunanket şeklinde yapsaydın daha güzel olurdu. Şu masada Erdoğana karşı adaylığını koyabilecek birini göremiyorum. Aday olan kişinin hitabet gücü yüksek olmalı. Bunların hiç biri olmaz.
Ben 6’lı masaya olan inancımı kaybettim 😅 ve ciddi anlamda söylüyorum Mansur Yavaş aday olmazsa Muharrem İnce’ye oy vericem, benim gibi düşünen çok insan var.
Aferin sana git seçim gecesi daha sandıkların %50'si açıklamadan "adam kazandı" diyerek seçimi teslim eden Muharreme oy ver
Senin gibi düşünen çok insan var
Geçen seçimlerde sandıkların çoğu açıldıktan sonra adam kazandı dedi
%52 oyla kazandı da
Oyları çaldılar diye ağlayanlara kimse inanmıyor, her parti için geçerli
Her yerde bas bas mansur yavaş diye bagiriyo herkes en çok. Kk aday olur ve kazanamazsa rte nin sekuler esimden 20 yildir aldigi tepkiden daha buyuk bi tepki alir.
Kanka ne algi operasyonu ya? Kk mhp akp li kitlenin oyunu alamaz. Muhafazakar kitlenin oyunu alamaz. Adama kendi seçmeni bile aday olma diyor. Kendi seçmeni bile istemezken oy alanilir mi? Sacmalamayin cidden. En uygun aday bana kalirsa İmamogluydu. Ama onun da yasagi var. Geriye tek bi secenek Mansur Yavas.
Kk rteden çok koltuk sevdalisi. Rte kazandigi halde 20 yildir koltugu birakmadi kemal kazanamadigi halde birakmadi bi dusun istersen. Valla o aday olursa bi chp li olarak ben oy falan vermem. Ben onu cb olarak istemiyorum bu kadar net. Vasifsiz şaşkın şamar oğlanı gibi herif.
Yine seçemeyecekler. Bunlarda ben cumhurbaşkanı olcağım sen değil mantığı olduğu sürece seçemezler.
İstediklerini seçsinler hepsi aynı ne chpnin adamları mansur yavaş da dahil nede başkaları şu an tek dürüst ittifaklar muharrem ince ve umit özdağ ama onlara da şu güvenim yok şimdi iktidara gelirler sonra gelen paraya derlerse akp çaldı gitti depremzedeler ortada kalırsa tek korkum o yoksa 6 lı mada hikaya hepsi akpnin kuklası
Mansur Yavaş bence o olmazsa başka adaya oy vermem Erdoğan’a veririm şaka şaka Ekmeleddin Bey’e de vermiştim zamanında
Bunlar iktidara gelse , bir karar için aylarca bekleriz. demedi demeyin.
Tayyibi devirecek biri olsunda kim olursa olsun umrumda değil. Zaten tayyibe ölümü görsem, günahlarımın hepsinin silineceğini bilsem yine oy vermem.
Erdoğan seçimi kaybetse de gitmeyeceği için; adayın kim olduğunun hiçbir önemi yok. Seçimle gidecek olsa Haziran 2015 seçimlerinde giderdi. İslamcılar seçimle gitmezler. Mekke dönemi bitti, Seçimden sonra Medine dönemi başlar.
Ya Ekrem İmamoğlu
ya Mansur Yavaş
ya da Meral Akşener
Bu masadan başka isim çıkmaz.
@avigor Niye sallıyım? Borçları araştırırsan görebilirsin. IMF ve daha birçok kuruma olması gereken normal sayıdan daha yüklü borç var. Ve dahada artıyor faizle beraber. Eğer borcunu ödemezsen nolur? Haciz gelir. O borçlandığımız kurumlar ülkeler ticari geliri olan yerlere limanlara, fabrikalara el koyarlar. Yap işlet devrette onları yaparken ki beton, cıva, çelik, pilatunyum gibi daha birçok madde yerli kaynak mı sence? Dışardan ithal ediyoruz. Patatesi bile Mısırdan alıyoruz.
65 yaşındayım muhalefet sürekli borç var der , iktidara gelince enkaz devraldık derlerdi. ayi Bey geldi amerikan borçları ödendi İMF kovuldu. Bugün bütün ticaret yapanların vadeli borçları vardır ticaret böyle döner. Devletlerin de borçları vardır olmak zorunda , Amerika bile 800 milyar dolar borçlu. sen nasıl bunları bilmezsin, saf vatandaşa algı için evet kullanıyorsunuz.. onlar he evet ya diyor. battık batıyoruz derken Dünya liderleri adamı takdir ediyor , iç muhalefet bir türlü kıskançlık gösterip aşağılamaya çalışıyor
Gönül ister ki Mansur Yavaş ama bazı kendini aydın zannedenler yüzünden Kemal Kılıçdaroğlu gibi duruyor.
Bence artık onlarda biz bu işi beceremedik adayımız Muharrem İnce demeliler
Acele etmesinler, seçimden 3 gün sonra da açıklasalar olur.
Mansur yavaş olmak zorunda eğer onu aday yapmazlarsa muharrem ince kazanır kılıçdaroğlu tayyip karşısında kazanamaz meral aksenerde mal değil riske atsın belkide ters köşe yapacaklar mansur yavaşı aday gösterecekler umarım dediğim gibi olur yoksa akp kazanır yine
Muharrem İnceye vermeyi düşünüyorum ben, o olmazsa Mansur Yavaş olabilir.
6lı Masanın tek adayı var. Recep Tayyip Erdoğan :D
Kılıçdaroğlu aday olacak bence ve ben ilk turda İnce'ye vericem. Eğer ikinci turda akp ile altılı masa kalırsa akpye vericem. Hiç kimse bu milleti aptal yerine koymamalı
Gençleri dileyecekler bu kadar. 😏 Baksana ülkenin kaderine 😏 sen de vur dedik öld*ürdün kelimeleri, ümit gözdağ vardı önce Suriyeliyi at ülkeden sonra seçim yap. Durum hiç iyi değil. boş ver be bas geç zaten kazanacak gibi umudum yok. O kadar Suriyeli var. AKP alır gibi duruyor yine de birine verilecek ama sorunların çıkacağı belli.
Bir bunların toplantısı bitmiyor birde amcamların miras toplantısı
Arkadaşlar bunlardan bir yol olmayacak bu belli oldu 😂😂
İşin şeyi iyice çıktı artık sabır bırakmadılar 😎
Muhalefete zerre güvenim yok
Karar vermedim daha aday için bilmiyorum Kime oy vereceğimi
benim fikrim kimin seçilememesi için kime oy vermekten yana
Saatlerce oturuyorlar kıçlarıda ağrımıyor ne konuşuyorlar be, bir aday çıkaramadılar🙄
Adayı çıkardılar
Kaybedenoğlu aday
yavaşça bıraksınlar siyaseti. bu kadar berbat bir muhalefet olamaz
Sağcı, Trabzonlu, Rizeli.. vs biriyse benden oy alamaz NET!!
Mansur Yavaş Meral Akşener ya da Ekrem İmamoğlu bundan başkası çıkarsa no oy
İçlerinde birazcık memleket sevdası varsa Mansur Yavaşı aday çıkartırlar
Millet ittifakı, Cumhurbaşkanı adayını aslında daha geç açıklayacaktı ancak deprem olması işi hızlandırdı.
Masa harici olmaz ise masadan olursa iktidarın ekmeğine yağ sürerler.
Yol kenarındaki gel gel balonunu yapsinlar, en azından bir dogrulari var...
Kılıçdaroğlu kazanamaz. İmamoğlu na oy atmam Karadenizli ondan hiç yakamızı kurtaramayız tek seçenek Mansur Yavaş
6lı masa kimi çıkarırsa cikarsin hdp ile iş birliği yapan bir partiye oy vermem
Secime 2,5 ay kalkış adayları bile belli değil. Ne diyelim
Allah askina şu resimden kim cikarsa ciksin hicbirine oy verilmez ya oyle bir masa yani. Cok uğraşmişlar mi acaba
kabak tadı verdi artık hepsi kendi menfatini çıkarını düşünüyor milletin halkın çıkarları ikinci planda bırakıyorlar
Twister alıyım dedim 8 lira olmuş kasada rezil oldum. Konuyla alakası yok ama trajedik
Bence tarafsız bi aday çıkarabilseler daha sağlıklı olur…
Ülkenin anası ağladı, mümkünse artık bi ittifak olmasın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?