Sizce aday kim olmalıdır? Anketi oylayalım lütfen...

Kemal Kılıçdaroğlu
Mansur Yavaş
Ekrem İmamoğlu
Meral Akşener
Ali Babacan
Diğer (Görüşte belirtiniz)
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Sizce aday kim olmalıdır? Anketi oylayalım lütfen...

Hicbiri, bunlarda hicbir cacik olmaz, daha oturup yapacaklari adayi secmekten acizler, bunlara Ülke teslim etmek isteyenlerin ben... ß980699
Gecmiste hangi basarilarini , icratlarini gördügünüzde , Dünyada bukadar ekonomik sorun, pandemi, savaslar varken, bunlara Ülkeyi teslim etmek istiyorsunuz.
21 yilda engellere rahmen,
Irkçı Mhp kökenli Mansur Yavaş veya Trabzonlu mütahit Ekrem aday olursa kesinlikle millet ittifakına benden oy çıkmaz.
Bıktık artık bu sağcı talancı, çakal takımından. Ama görünen o ki millet prno meraklısı.
Cevap
14Cevap
Mansur Yavaş
Mansur Yavaş diyorum ama milliyetçi olduğu için secmeyeceklermis tabi HDP nin oyları gider yoksa
Bence hiç biri, 80'den beri oluşan yapı yok edilmeli sistem ve eski isimle komple etkisiz hale getirilmeli onun dışında hepsi hikaye
hepsi süper keşke hepsi olsa
oyumu hepsine verirdim
reis için, yaşasın reis..
Ben bile olsam onlardan daha vizyonlu dururum, seçmeye gerek yok
D hiç biri. Bunlar daha kimi seçecekleri veya vaadleri nedir onu bile bilemiyoruz.
birleşik partilerin en çok oyu olanı da ondan olmayacaksa çekilsin başkanlıktan
Halk Mansur Yavaş'ı istiyor o yüzden aday olarak çıkartmazlar.. Allah muhafaza kazanır falan
bence %99 mansur yavaş olacak. kazanmak istiyorlarsa da o olmalı zaten
Normalde en büyük partinin genelbaşkanının olması lazım.. Yani K. K'nın ama ne cesaret var ne de kazanacak potansiyeli..
Bunlardan bir cacık olmaz.
Bunların en akıllıları Mansur. Onu da PKK kanadı istemez.
Üçünü toplasan bir adam etmez.
Sizin adam anlayışınıza bağlı, aradığınız şerefsiz, hain, hırsız, yalaka ya da biat edenleri kasıt ediyorsanız evet bunlar o kategoride değil.
@infiniterelationship bashettigin özelliklerin hepsi bu ücünde var, Fransa’da Türkiye’yi Terör örgütü PKK/YPG ile ilişikleri nedeniyle yerlerine kayyım atanan HDP’li belediye başkanlarına sahip çıkan İmamoğlu, Türkiye düşmanları önünde bağımsız Türk yargısını yerden yere vurunca HAIN olmuyor mu? IBB yerlestirdigi sayisiz teröristlerin hesabini Türk Haklina nasil verecek?
Terörist başının kardeşini TRT ye çıkaranlara sor bunların hesabını:)
@infiniterelationship Ne demis TRT ye cikinca peki
@infiniterelationship TRT cikariyor dediginiz dagda terörist birakmadi ama bunu diyenler mecliste hdpkk ile ortak, pkk destegi ile IBB
@Berkan26 Kardes zaten TRT yi bahane ede ede Türkiyenin yarisini HDP ye Pkk teror orgutune peskes ceker hale geldiler.
Allah korusun bunlarin yuzunden ülke bolunse, hala TRT yi bahane edecekler. Boyle sacma bir zihniyet olamaz.
@Berkan26 kardeş sen git yandaşı olduğun kişilerin çözüm süreçlerini bi araştır, 1 oy için neler yaptılar, ülkeyi yabancılara nasıl peşkeş ettiler git öğren gel öyle çık karşıma. Önüne geleni hain, terörist, dış güçler dediğiniz insanlar kimlerle kol kola halaylar çekiyordu (Kobani saçmalığında) git öğren gel öyle konuş benimle. Bir şey bilmeden konuşmayın benimle. Öte yandan Yunanistan'da adamlar 12 adayı almış bize efelik yapıyor, tank fabrikasını gidip Katar ordusuna teslim etmişsin, 1 karış Süleyman şah türbesini dahi koruyamamışsın, gelmişsin bana ibb nin pkk desteğinden söz ediyorsun. Hadi oradan!
@infiniterelationship Hep ayni ezberletilmis, satlandirilimis, yalan algilarla iftira atmaktan bikmadiniz mi? O kandiginiz iftiralarin hepsini sizi kandiranlar yapiyor. Birsey bilmeden diyorsun ama, yazdiklarinin hepsi yalan algi. 2 adalari zamaninda kagit üzerinde satanlar kim, o adalar icin son aylarda günlerde sürekli yunanistana rest ceken kim? Zamaninda Erdogan gibi birisi olmadigi o 12 adalar yunanistan kondu, kalmis birsey biliyorum diyorsun onun bile hesabini Erdogandan soruyorsun, nasil bir akla, nasil bir mantiga hizmet ediyorsunuz
@Berkan26 bu işler rest çekerek değil zamanında Beşparmak Dağları'na nasıl bir gece de çıkarma yapıp Kıbrıs Barış Harekatı ile netice alınan şeylerle olur sevgili kardeşim, Suriye ile restleşip milyonlarca Suriyeliyi Türk vatandaşından üstün duruma getiren bir zihniyetin neyini savunuyorsun bana? Sınırlar kevgire dönmüş gelen geçenin haddi hesabı yok, kalkmış bana ders veriyorsun. Sizin gibilere ders anlatacak değilim. Ahabere göre uçuyoruz ama ülkenin real enflasyonunda %150 enflasyon yaşıyoruz. Ukrayna savaş halinde enflasyonu %26 bizde %150 bir de köprü geçişlerinde bu yıl zam olmayacak deyip alkış tutuyorlar. Bu da poşetlere zam yapılmadı deyip 38.5 kuruş yapılmasına dönecek :)
@infiniterelationship anlattiklarin hepsi bos algi, kunuda sevsin baska algi ile konudan konuya atlamaya basladin, sen su adalarin cevabini ver sonra digerlerini konusuruz. Adalardan suriyelilere atlama, ayrica akil var mantik var zeka var, TC Devleti neden mülteci gelen Suriyeliyi Türklerden daha üstün duruma koysun? sebep? Mülteci nedir, nasil haklari var, neler sunuluyor daha ondan haberiniz yok, doldurmuslar sizi bu irkci, yanlis algilarla birsey biliyormsu gibi konusuyorsunuz.
Enflasyona gelince 21 yil önce ALMANYA ekonomisi teslim alinmadi, batmis bitmis kasalari bos deprem yarerimlari ila maas ödeyen bir Türkyie teslim alindi. Ozamanlar Dünyada ekonimik kriz yokken sagimizda solmuzda savaslar yokken, IMF den borc dileniyorduk,. O ekonomi devi, dünyanin en zengin ülkesi olan almanyada dahi son 70 yilin en yüksek enfalsyonunu yasiyor.
Bügün ekonomiden sikayet edenlerin babalari zamaninda bir gecede %500 enflasyonlari yasatti.
Senin sececegin, senin oy verewcegin sahis veya sahislar partiler olsaydi bugün bu ekonimik kirzlar olmazmi diyorsun? Daha paritisini yönetemeyen, ssk batirmis KK olsa Ülkede ekonomi simdikinden cokmu iyi olur diyorsun. Yan ne yediriyor ne iciriyorlar size anlamiyorum..
@Berkan26 Millet ittifakı gelince nasıl yönetilir ülke göreceksin kardeş, buradan yazarsın haklıymışsın diye. O zaman kendine şu soruyu soracaksın ulan helal olsun be! adamlara o kadar söylendik ama harbiden çok iyi yönetiyorlar ülkeyi diyeceksin. Kendi yandaşını doyuran değil, halkını doyuran bir anlayışla tanışacağız kısa süre sonra... bekle ve gör, az kaldı. Geliyor gelmekte olan.
@infiniterelationship Baya cahilsiniz, hayal fantezi dünyasinda yasiyorsunuz, millet ittifikaniz aylardir kendi arasinda adayini belirlemekten aciz, cünkü hepsi koltuk sevdasinda.. Kazara ABD yardimi ile basa gecerlerse Türkiye 2001 yillari öncesine kisa sürede zaten döner. Ozaman görürsünüz aclik enfalsyson, ülke parcalanmasi ne. Birakin bu sacma slogannlari geliyormus gelmekte olan, gelirse felaket gelir, cünkü beceriksiz sürüsü ile Ülke yönetilmez. CHP den ATATÜRK maskesini kaldir, alacagi oy %23 degil, % 2leri gecmez.. Adam CHP pkk nin arka bahcesi yapti, hainlerin siginma partisi yapti.
@Berkan26 Ülke yangın yerine dönmüş, çeteler devleti olmuşuz, bir muz cumhuriyetinden farksız olmuşuz, çarşıya pazara çıkıp insanlar bir şeyler alamıyorken sen bana cahilsin, hayal dünyasındasın diyorsun. Doğru nebati bey ne demişti uyusak uyansak diye, bence uykuda olan aslında sizlersiniz. Bir uyansanız göreceksiniz neyin ne olduğunu.
@infiniterelationship iddian 12 adalara bir cevap versene önce😂
@Berkan26 dikkatlice oku cahil kardeşim:
12 Adalar Sultan 5. Mehmed zamanında UŞİ ANTLAŞMASI ile İtalyanlara verilmiş fakat bu antlaşmanın gerekleri İtalyanlar tarafından uygulanmayarak 12 ADALAR Yunanistana devredilmiştir.
Uşi Antlaşması hükümlerine göre 12 Adaların Türkiye’ye iade konusu diplomatların ve hukukçuların yorumuna açıktır.
Ege Denizindeki 18 adamızın AKP hükümetinin iktidarda olduğu süreç içinde Yunanistan tarafından işgal edilmesine rağmen reis meydanlara çıkarak gerçekleri saklamakta ve bu adaların işgaline sessiz kalmaktadır.
Ha 12 adaları veren Sultan V. Mehmed, ha 18 adayı veren Recep tayyip Erdoğan, aralarında bir fark yoktur. Partili cumhurbaşkanı öncelikle kendi iktidarı sürecinde Yunanistan’a neden 18 adayı verdiğini açıklamalıdır.
Sultan V. Mehmed ne yaptı ise, reis de aynısını yapmaktadır. Yunanistanın adalarımızı işgal etmelerine karşı sessiz kalmıştır.
@infiniterelationship işiniz gücünüz yalan iftira algı, birgünde yalansız iftirasız bir gerçekle gelin, kopyele yapıştırla değil.😂 siz yunanistana desteği kesin, Türkiye yanlış bilgilerle köstek olmayın yeter, Erdoğan gerisini halleder.
https://youtu.be/x2tCHjG6B7Y
https://youtu.be/SNyQ8bRBpMU
@Berkan26 Farkımız; benim somut şeylerle seninle tartıştım. Sen soyut şeylerle karşılık veriyorsun. Seninle konuşacak bir şeyimiz kalmadı haliyle... teşekkür ederim bana zaman ayırıp tartıştığın için.
Kemal Kılıçdaroğlu
mansur yavaş olmalı
Hepsi birden olsunlar
Belediye başkanları olmamalı.
Mansur Yavaş aday çıkarsa kazanır.
kemal kılıçdaroğlu
Abdullah Gül
Mansur yavaş olmalı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?