Sizce bir sonraki seçimde erdoğanın karşısına kim çıkarılmalı? Mansur Yavaşmı, Ekrem imamoğlumu.
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
kk olabilir
Burdan selahattin demirtaş a selam olsun demeyecek biri olmalı
Selahattin demirtaş neden ceza evinde demeyecek biri olmalı
Pkk nın buna oy verin demeyeceği biri olmalı
Kararınıza saygılıyım. Dediğinizde haklısınız ama bunu bir kişi söyledi diye diğerleride söyleyecek diye bir şey yok. Şayet ben Mansur Yavaş ve Ekrem imamoğlunun çok vatansever olduklarını düşünüyorum.
Gerçek atatürkçü isen gerçek türk askeri türk bayrağı sever türk evladı isen. Yorumuma saygı duyma katıl bence ve siz eleştirin bunu ben değil. Bir kişi diyorsunuz ama diğerleri de sessiz kalıyor. Hdp yi pkk yı öveceksen yerin chp değil diyen gerçek atatürkçü vatansever vekilleri partiden attılar ayrılmak zorunda bıraktılar gidin onları destekleyin bence chp de türk düşmanı islam düşmanı dolu
Elhamdülillah gerçek Atatürkçü felan değil dibine kadar Atatürkçüyüz. Aynı performansı siz gösterirseniz sizede oy veririz 😊
Kardeş selahattin demirtaş a selam olsun diyen biri atatürkün partisinin genel başkanı olamaz. Mustafa kemal in askerleriyiz diye slogan atıyorlar peki mustafa kemal in askerlerine ateş eden pkk terör örgütü nün siyasi uzantısı olan hdp ile aponun heykelini dikeceğiz diyen selahattin demirtaş ile ne işin var. MantığınızMantığınız yokmu sizlerin vatansever dediğin kişiler de sessiz kalıyor böyle vatanseverlik olmaz. Bence oturup bir düşünün
Biri de çıkıp demiyor ki Tayyibin aday olmaması lazım anayasaya göre
Haklısınız efendim Ama anayasayı değiştirmekte Cumhurbaşkanının elinde.
Sen sokağa dökülüp eylem yapmazsan, Tayyip ölene kadar aday olur zaten
Öncelikle fikriniz karşısında dik durmaktan onur duyarım. Lakin sokağa tek kişi çıkıldığı zaman darp edilmesi uzun sürmez. Toplu bir şekilde bile pek bir etki edeceğini sanmıyorum. Bu konuda biraz Fransa'dan örnek alınmalı. Teşekkürler🙏🏻
Anayasa çiğneniyorsa diğer yasalar faso fiso demektir. Tamam işte Fransa gibi olmak için bir fırsat bize. Benim üye olduğum parti eylem yapıyor mesela ama topu topu 10 kişiler
Bu ülkede cahilliği bağnazlıgi serbest piyasayı Yok Eden sistemi getiren kraldır
Erdoğan artık çekilsin piyasadan... ama gelecekse de karşısına Mansur Yavaş çıkarılsın
Merhabalar. Benim fikrimde bu yönde. Umarım olması gereken odur. Onun için hayırlısını diliyorum. Fikriniz içinde teşekkürlerimi iletiyorum.
rica ederim umarım herkes için hayırlısı olur...
Tabiiki herkes için hayırlısı olmasına katılıyorum ama bizimle aynı fikirde olmayan insanlar var. Onların düzene bileceğini ve hayırlı bir hayat sürebileceklerini düşünmüyorum.
ben de öyle düşünuyorum ama isteğim o yönde kimsenin mutsuz olmasını istemem... hassas kalbim kötü şeyleri kaldıramıyo artik.
Anlık tebessüm yaşattınız. Çok güzel kalbiniz varmış. Bizimkisi ekonomik krizden ve stresten körermiş haklısınız ben düşünemedim. Nede olsa onlarda insan.
mutlu olduysaniz ne mutlu bana😭😭😭 ve eminim sizin de kalbiniz guzeldir sadece o insanlat farklı düşündükleri için mutsuz olmayi da hak ettiklerini düşünüyo olabilirsiniz arada bana da öyle geliyo ama sonra uzulugkrhm artik uzulmek istemihkrhm herkes mutlu olsun kimse uzulmesin diye kendj kendime polyannacilik yapiyomusum gibu de hissediyorum böyle olmak cokzor.
Çok teşekkür ederim 🥰 umarım üzülmezsiniz sizin için hayırlısı olması dileği ile🙏🏻
ben de tesekkur edeirm insallah sizin icin de hayirlisi olur... aslinda hayirlisink istemek de yanlismis. her insan hayirli olan seyi kaldiramazmis. o yuzden hayirli ve kolay olani istemek daha iyi...
Enteresan. Duymadığım şeyleri duymak hoşuma gidiyor. Dediğim gibi oldu sanki bi tık. hayırlısınıda dilesek kolaya kaçan olur. Keşke sistem değişsede bide ülkeyi o şekilde görmek nasip olsa. Doğduğum günden beri hep aynı adam hep aynı adam. Bence değişiklik istemek sonuna kadar hakkımız. Belkide ülke için en hayırlısı odur.
benim de tahminim en hayırlısının değişiklik olduğu yönünde... ama işte olur mu olmaz mı bilmiyorum. o yüzden hayırlı olanın kolaylıkla olmasını istiyorum. herhangi bi kargaşa olmadan... bi de dediğiniz gibi umarım sistem de değişir çok fazla eksiklik var her alanda. özellikle eğitim. mahvolmus hissediyorum o yüzden. bize bunları yaşatmalarina hakları yok...
Tabiiki. Bi ülkenin ilk temeli eğitim olmalı. Bu konuda Kore ve Japonyayı çok kıskanıyorum. Okul okudukları zaman diliminde en fazla 4 saat uyuyorlar. Filipinler gibi az tanınan ve küçük bir ülke okulda 4 dil öğreniyor ve ülkedeki herkes o dilleri çok rahat ve akıcı bir şekilde konuşuyor. Din bireyseldir ama eğitim evrensel. diyanete harcanılan servetin yüzde 1 ini eğitime harcasak şu an çocuklarımız çok daha farklı yerlerde olabilirdi veya olabilirdik.
valla çok güzel dediniz... sürekli insanları dinden vuruyolar zaten. akpartinin bu kadar fazla durmasının sebeplerindwn zaten. bu şekilde yaparak dindsn de sogutuyolar insanları. bu konuda o yüzden Mansur yavasi istiyorum akparti fazla din baskısı yapiyo ekrem İmamoğlu da din dusmani gibi geliyo bana. ortayi bulucak ve dürüst bir adam bence Mansur yavas.
of mesela bu parti olayları da benim canımı sıkıyo. o bu partidenmis su bu partidenmis insanlar neden bj partiye bağlı olmak ya da onlar gibi düşünmek zorunda partiden bagimsjz kendi fikro olamiyo mu... surekli bi ayrıştırma var sinir bozucu
bencede Mansur Yavaş gelmeli knk neden diye sorarsan siyaseti içten biliyor daha önce mhp geçmişide var en azından neyin ne olduğunu ve kimin ne olduğunu çok iyi biliyor. Üstelik Ankara 'da yaptığı kreşler ve yardımlarda onun ne kadar iyi bir aday olduğunu gösteriyor. Uzun dilde yok gelene geçene sallamada. Kendi halinde sakin ve tebessümlü biri. O mutlu Ankara mutlu, o mutlu biz mutlu umarım yakında ekleme yaparak o mutlu tüm Türkiye mutlu derim 🥲
sizden kankaya hızlı bi geçiş oldu ahskdhwm ve bu yüzden Ankara 'da okumak istiyorum (belki mutlu olurum diye)😭😭😭
Kötü bi kelime kullanmam zaten size karşı. Kral veya hanımefendi dememek için direkt öyle demek istemiştim aslında 😂 umarım ODTÜ de okumak nasip olur size ve en mutlu insan olursunuz.🙋🏻
kanka daha samimi zaten boş ver shdjwkw sadece sürekli siz diye hitap edince ben de sana öyle dedim anjden kanka diye başlayınca bi sasirdim yanj kotu bi sey degil bu. güzel dileklerin için de teşekkür ederim umarım dediğin gibi olur...
Ay hadi İnşallah. Ben okuyamadım sen okursun inşallah. Tabi atanmakta ayrı bi dert dileğim umarım üniversiteyi bitirdiğin zaman istediğin yere atanabilmen.
güzel dileklerin için teşekkür ederimmm. insallah senin de gönlünden geçenler gerceklesirrr
tayyip'tan başkası yalan
Sizin düşünceniz. Aynı fikirde değiliz ama kararınız karşısında dik durmaktan onur duyarım.
İkisi de olur, ama bence Müsavat Dervişoğlu.
Sizin düşünceniz. Aynı fikirde değiliz ama kararınız karşısında dik durmaktan onur duyarım.
Onları bilmem. Aday olursa tercihim Hakan Fidan
Bakanlığı iyi geçmiyor gibi söylentiler var. Sizin düşünceniz tabiiki. Aynı fikirde değiliz ama kararınız karşısında dik durmaktan onur duyarım.
Ben.
Yönetebilirsen buyrun sahalara bekliyoruz.
Oy verin
Oyumu Mansur yavaştan yana kullanacağım. Teklifiniz için teşekkür ederim.
CHP nin treninden inerse âlâ
Erken şimdi
Bence erken olması daha iyi olur gibi. Şuanki durum fikirlerin çoğunun değişmiş olduğu yönelgesinde. Bence halk ne derse o olmalı🙏🏻
Eko olabilir bncee o olsnn
Mansur Yavaş siyasete daha hakim gibi. Konu halk olunca bir adım daha önde. Sizin düşünceniz tabi. kararınız karşısında dik durmaktan onur duyarım.