Millet İttifakı aday belirleme toplantısını 2 Mart 2023 tarihinde yapacağını açıkladı. Sizce Millet İttifakının adayı kim olacak?

Millet İttifakı aday belirleme toplantısını 2 Mart 2023 tarihinde yapacağını açıkladı. Sizce Millet İttifakının adayı kim olacak?

Bence bu aday işi çok uzadı eğer bir sürpriz olurda çok iyi bir aday gelirse her şey değişebilir ama bana göre ülkemize yeni genç ve dürüst politikacılar gerek!
Bence haluk levent adı geçecek o masadan tabi en son kararsız kalıp dağılacaklar seçim geldi 4 ayda 20 kez toplandılar daha hiç birşeyi konuşmamışlar kim neyi alacak hangi parti hangisi ni yönetecek konuşulmamış bile
Cevap
15Cevap
Mansur Yavaş
lan bunlarda emenet yok kendilerine hayırları yok millete mi mi olacak deprem olmuş bunlar oturmuş seçim toplantısı yapıyor hani Tayyibe oy veren koyunlar diyenler var ya bunların g.. tlerinii y.. alayann ç.. omarlarrr önce yaladıkalrına aksınlar ondan sonra Tayibe laf etsinlerr ç.. omarlarr onların y.. ladıklarını başkaları y. alamıyor diye h.. avlıyorlarr da hiç boşuna h.. avlamasınlarr önce kendilerinne baksınlar bakmayı biliyorlarsa tabi ç.. omarsan ç.. omarlığını bileceksin ona buna h.. avlamayacaksın
Altısı birer birer biz bu ülkeyi yönetebilmeyi çok iyi biliyoruz hazırız seçilelin yeter diyorlar sözleri böyle, icratları ne AKP yle tek tek yarışamayacaklarını çok iyi biliyorlar hemde çok iyi biliyorlar ki altı lider bir araya gelip bir aday çıkardıkarında Akp yle yarısabilsin her formül masada ama sonuç umdukları gibi değil hesapları tutmuyor, akp olmasaydı eğer altı parti diye bir masada olmazdı, akb seçmenine koyunu yakıştıranlar için altı bir çobanlı muhalefet söz konusu
Supriz aday secimden sonra açıklanacak
6 slk bir araya gelmiş bir aday çıkaramıyorlar. Neden çünkü hepsi kendi arpasının peşinde kendi çıkarlarını gözetiyorlar. Millet zerre umrunda değil bunların
Mansur Yavaş aday olmazsan Ankara ... Senin. Kemal Kılıçdaroğlunu istemiyoruz
Olmayacak sözünden çıkamıyor kemalin...
O kadar belli ki Kılıçdaroğlu'nun aday olacağını 😁
Yetti ya çıkarsınlar doğru düzgün bir aday da seçelim gitsin artık ya bıktım
Şu yemekler benim önüme koyulsun bende seçmem aga lol
Bu kaçıncı aday belirleme şeysi arkadaşlar ben saymıyorum artık?
Biz yorulduk beklemekten bunlar yorulmadı toplantı yapmaktan ya
Bu ülkenin başına artık cahil biri gelmesin Profesör Doktor Celal Şengör aday olsun
Bunlar 13 ünde açıklamayacak mıydı zaten? Bi şey çıkmaz bunlardan. Bunlara oy atanında hem kendisine hem ülkesine saygısı yoktur.
Kim olursa olsun sonuçta hepside aynı
Hâlâ açıklamamışlar mı adaylarını
İyice çocuk oynuna çevirdiler
Bunlardan bir yol olmaz
Bunlardan hiç bir halt olmaz
Daha belirlememişler mi
Onca olup bitenden sonra bı de bu var
Devlet Bahçeli
Oyun gibi oldu bu da
Kılıçdaroğlu
Hiç biri olmasın
inşallah eko olur