AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
60Cevap
Merhaba. Maalesef Ankara böyle. Üstelik gezilecek yeri de yok. Üstelik çok soğuk bir şehir. Ankaranın neresindesin?
Evet havası soğuk fakat insanlarıda soğuk. Altındağdayız biz
Altındağın neresi tam olarak
Açık adres mi vereyim afds
Karapürçek mi, Hüseyingazi mi, tam olarak neresi yani, açık adres vermeyeceksin, semti söyle 😊
Ankara'da yaşıyorum kendimi bildim bileli hatayda da kaldım biraz zamanında Ankara'da doğu ve Akdeniz gibi samimiyet bekleme tabi herkes öyle değil ama İstanbul ve Ankara kalabalık şehir olduğu için normal kime güveneceksin ki?
Dediğiniz yaşanlar ilçelerde var merkezde öyle yaşam yok kayseri de öyle merkezde herkes biri düşse bende teme atsam ayağında
Ama ilçeler biraz daha küçük olduğu için insanlar hep aynı yüzleri gördükleri için daha sıcak kanlı oluyorlar
Ben doğma büyüme Ankara 'da yaşıyorum ama Ankara'ya dair hiçbir şey bilmiyorum
Valla en güzeli sahil kasabası gibi sakin yerlerde yaşamak. Büyük şehirleri bende sevmiyorum
Kesinlikle
Ankara sıkıcı haklısın ben de 1 sene yaşadım
Kesinlikle 😕
İskenderun’da geçen sene gelin almıştık vay bee Mersin’e
O İskenderun artık yok oldu 😕
Çok güzel bir yerdi 😞
Ankara seçiminiz kötü olmuş ama herkes oraya gitti
Evet Ankara'ya ciddi anlamda göç var binlerce aile geldi buraya bizim buradada Adıyamandan gelen var Gaziantepli bir aile var birde biz varız bilmiyorum sitede çok görüyorum Hataydan Ankara'ya giden herkes burada :)
Geçici gittin demi🙄
Evet tabiki burada kalıcı olunmaz ya beton her yer sahili bile yok
Hele soğuk havası iğrenççç
Ben ankaraliyim sevmiyorum ve orada yasamiyorum 😀😀😀
Hmm
Sen nerelisin hangi şehirden gittin oraya
ne sarması bacım şu ortalık karışıkken. derdin bir sarma mı yani
Hayır ya sadece oraya takılma benim anlatmaya çalıştığım samimiyet sıcaklık vardı orada 😕
ya geçici bakmalısın duruma. sonuçta ortalık durulsun, toparlanın, inşalla dönersiniz şehrinize evinize
İnşallah ya biran önce 😕😕
sabırlı ol. elbet üstesinden gelinir bugünlerin de
Sen sehri sevmedim diye dert edineceğine o kadar ölen insanların arasından sağ çıkabildiğine dua et şükret...
Buda ayrı bı mal
5-6 milyonluk şehre geldiniz normaldir. Burasıda öyle insanlar sıcak kanlıdır. Alışırsın Ankara'ya
İnşallah 😕
Insallah tekrar doneceksiniz evlerinize memleketinize sabredin o sehirler yeniden eskisi gibi olacak🙏
İnşallah ya😕
Çok geçmiş olsun tatlım hatay yeniden inşa edilir de en kısa zamanda memleketine kavuşursun inş.
Doğu insanının misafirperverliği kimse de yoktur zaten bacım 🧡bir Karadenizli olarak söylüyorum inşallah tez zamanda memleketine kavuştursun Allah 🧡
Ankara öylesir mik gibi insanları
Ankara yi hemen sevemezsin zaten. Ama bağımlılık yapar Bi süre sonra. dikkatli ol😉
Nesi bağımlılık yapacak soğuk insanları mi yoksa betonları mi. Nefes alacak alanı yok sahili bile yok
Önyargılı olmamalısın. ben de öyle diyordum ilk başta 😊
Öyle oraların insanları sıcak iç Anadolu insanını bende sevmem
Kesinlikle ❤️
Çok büyük geçmiş olsun o ayrı Allah bri daha yasatmasın. Ankaramız bebek gibidir alısırsın :)
Angara bebek gibi mi 😅 Ankara mukemmel ama biraz memur sehri oldugu icin hayat maras antep tarafiyla tabiki kiyaslanmaz yinede yasanmasi gereken yer
Geçmiş olsun Öncelikle başka bir yere gidince Alışmak da kolay değil zor bir süreç
Haklısınız
Ankara 'da mısınız şu an peki
Evet işte yerleştik buraya evdeyiz
Herkesin doğdugu yer tabiki adapte olma süreci var sadece
Haklısınız 😕
Alışmak kolay degil oyuzden yavas yavas alış ama burasi seyahati gibi geziyormus hissedin
Kendi şehrinden alışkanlıklarından arkadaşlarından uzaklaştığın için böyle hissediyorsun
Ankara , martısız şehir.. En’kara
Evet 😕
✋🏻
İyi iyi güvenli yere gitmişsin işte daha alışamadım diyo iyi geri git o zaman.
Geri gidicem zaten şehrimizde ki enkazlar kalksın bize yeni daire verilsin durmayacağız buralar berbat😕
Ankara yerine Mardin'e gitseydiniz.
Mantıklı
Kentleşme olunca memeleketine dönersin
Sabırsızlıkla o günü bekliyoruz eminim Hatay ve çevre illerden Ankara 'ya gelen binlerce ailede benim gibi bekliyordur
Zamanla alışırsın bence Ankara güzel yer
Bana nedense hiç alışamayacagim gibi geliyor ya 😕
Öyle düşünmemeye çalış mesela bak bahar geldi havalar daha güzelleşince çevreni keşfedebilirsin
İnşallah 😕 sende mi Ankara 'da yaşıyorsun
Bir zamanlar yaşadım
Bizim bu taraflar gibi değiller çoğu haklısın..
Evet maalesef 😕
Evin yıkıldımi peki taşındın
Yıkılmadı ama hasar aldı
alışmamışsın. şehrin düzelince geri dönersin
İnşallah 😕🙏🏽🙏🏽
Çok normal böyle hissetmen. İllede memleket
Kesinlikle 😕
Bekliceksin veya alisicaksin
Sabır 😕
Bende ankaradayim neresine geldin
Ya Ankara mükemmel bir yerdir saçmalamayın
maalesef büyük şehirler böyle komşuluk yok
Allah gönlüne göre versin alışırsın zamanla
Zamanla alışırsın merak etme.
Alışırsın başta öyle olur
o anlattıkların hiç bir büyükşehirde yok maalesef
Ankaranın ruhu yok
Ben de İskenderunluyum. Kimsin merak ettim.
Her şehrin dinamiği farklıdır
Yeni geldiginden öyledir zamanla alisirsin
Komşularla sarma sarmak mi künefe:D yok artık
Var artık çok şey kaçırdın knka
Artık mi bildigim kadarıyla geleneksel+ eski yaşam tarzınin devamı :d yenilendik sen çok şey kaçırmışsin
Ne güzel işte bak senin hiç arkadaşın yok dostların yok tüm gün burada aylak aylak gezip soru cevapliyosun yanlış anlama. Bizim orada böyle bir şey yoktu biz bir araya gelip oturuyorduk sohbet ediyorduk evet yaşam tarzımız eskiydi ama biz çok mutluyduk ne varsa zaten eskilerde var dikkat edersen şu an herkes mutsuz.
Çok güzel şeyler elbette ama benim midem kaldırmiyo herkesin elinden yiyemiyorum ve kimseye güvenemiyoruz komşu konusunda eve gidip gelmeyi tercih etmeyiz. Arkadaşlarim var dostlar var çok şükür lafım komşu konusu hakkindaydi :) ayrıca aylak aylak buralarda gezmiyorum hayatım hakkında bilgin yoksa laf atmayı bırak seçerek konuş. Buraya pek girmem arada bir bakarım zamanımı burada harcamam pek seni bilemem tabi :) umarım en yakın zamanda o samimi hayatini bulabilirsin tekrar..
Geçmiş olsun. Allah yardımcınız olsun
Teşekkür ederim 😕
zamanla alışırsınız
İnşallah canım 😕
Zamanla alışacaksın
İnşallah 😕
Zamanla alışacaksın
Tm abla
Angara güzeldir.
Alışırsın zamanla
Gel Erzuruma
Depremden ölmedin donarak öl diyosun 🤣