İlk defa geliyorum zaten şehirde kimse kalmadı herkes ayrılıyor bizde gidiyoruz bilet aldım yakın bir zamana. Alışır mıyım sizce 😔

İlk defa geliyorum zaten şehirde kimse kalmadı herkes ayrılıyor bizde gidiyoruz bilet aldım yakın bir zamana. Alışır mıyım sizce 😔
öncelikle çok büyük geçmiş olsun acınızı anlamam çok zor cunki depremde evim yıkılmadı yakınlarım ölmedi şehrimi terketmek zorunda kalmadım ancak bunu empati yoluyla anlayabilirim bu gerçekten de çok ağır bi yük nereye kimin yanına gidiyorsunuz bilmiyorum bu depremde hickimsesi kalmayanlarda oldu , bu sizin acınız bunu tek yasiyacaksiniz ve bu acı sizi çok güçlü yapicak, aşağıda yapılan yorumlara inanamadım? bi insan nasıl empati duygusundan mahrum kalır? içinde olduğunuz durum sil baştan durumu offf kelimelerim dondu yani Bu zor , ve uzun yıllar deprem bölgeleri onarilamayacak, dikey inşaatlar yerine fazla katı olmayan mesela 3 kat binalar yapılsa ve hak sahiplerine bedelsiz verilse çok doğru olur cunki evleri yıkılan yakınları ölen insanlar vergilerini bu ülkeye ödediler şimdi bida evlerini tekrar satın almak durumunda kalicaklar , bu yanlış , inşallah durumunuz düşündüğümden (bi yakininizin yanindasinizdir) daha iyidir
tekrar geçmiş olsun rabbim yar ve yardımcınız olsun 🤲
Öncelikle Allah yardımcınız olsun. Yeni bir şehir yeni hayat. Gerçekten de zor bir süreç. Fakat insan nelere alışıyor. Sende buna alışacaksındır. İlk başlar zor gelse de ve kabul etmekte zorlansan da. Kesinlikle gardını düşürmemen gerekiyor.
Cevap
43Cevap
Öncelikle geçmiş olsun Allah bir daha yaşatmasın bu acıları yeni taşınacağınız şehre alışmak tabii ki de bir süre sizi yoracaktır sonuçta tanımadığınız bir şehir ama zamanla uyum sağlayacağınızdan eminim doğup büyüdüğünüz şehir kadar olmasa da bu şehre de adapte olursunuz.
Ben de mi Ankara'ya gelsem ne yapsam herkes Ankarali oldu
sendemi ankaracısın cok gelen var neden seciliyor Ankara anlamadım ama neyse hoş geldin bakalım Ankara pek güzel gelmeyebilir ama. öyle sadece baskent. ondan mütevellik büyük sehir. devlet merkesi olmasa bu nufus cok azalır
Ülkenin her karış toprağı memleketimizdir, geçmiş olsun.
bence gitmek yerine kalmak daha iyi tamam acı yaşandı ama o acı ile yaşamak gerek yoksa evini terk etmek olmaz
Ankara büyük ama güzel bir şehir İstanbul gibi karışık değil şehir daha güvenli ve düzenli kısa sürede alışırsınız
Büyük geçmiş olsun, Umarım tez zamanda alışırsınız, yeni rotanız güzel vesilelere ulaştırır sizi...
İnsan zorda kalınca herşeye alışıyor maalesef.
Başkalarının sefası bizim cefamiz olmak zorunda kalıyor.
Her şerde vardır bir hayır. Ankara 'da kim bilir ne güzellikler bekliyor seni, güzel düşün güzel olsun her şey.. Geçmiş olsun.
İnşallah alışırsınız. Halkımız sevecendir. Nereye gitseniz sizi bağrına basar. Geçmiş olsun.
Geçmiş olsun dostum merak etme Ankara iyidir çabuk alışırsın
Ankara güzeldir, alışırsın. Ben 13 yıla yakındır Ankara 'dayim sevdim.
Alışırsın üzülme insan oğlunun alisamayacagi bir şey yok inan
Düşünsene siyasete atılıyormuşsun sonra milletvekili oluyormuşsun
Allah kolaylık versin. Gerçekten çok üzgünüm umarım alışırsın
Kurban olurum sana ben alışırsın gözüm sabret ailen nasıl nerde
Sonuç ne olacak merak ediyorum. Allah yardımcınız olsun..
Hersey guzel olur guzel arkadasliklar edinirsen seversin ankarayi. Pozitif dusun biraz.
Alışmayacak bişey yok, yeterli bişeyleri geride bırakmamış ol
Çok geçmiş olsun zor zamanlar geçecek inşallah Biraz zamana ihtiyaciniz var
Bende İskenderunda şu an cadirdayim gitmeyin ya lütfen gitmeyin İskenderunum bomboş oldu 😭😭😭
Deniz yok, insanlar soğuk, şehir soğuk. Gezilecek yerler çok az. Ankara'ya Ankaralı olarak ben bile alışamadım.
Umarım bir daha asla Türkiye böyle bir şey yaşamaz. Çok geçmiş olsun inşallah unutursun tüm yaşadıklarını ama uzun bir süre olabilir sürekli başka şeylerle kafanı yor hayatında yeni bir sayfa açmış gibi düşün
Alisirsin Ankara kotu bir yer değil insanları da iyidir sadece gittiğin iletişim kurduğun kişilere biraz daha dikkat et buyuk şehir ve kalabalık
Ben çıkmayı denemedim bile biliyorum ki asla alisamicam ki çok zor alisman
Çok geçmiş olsun ben de Ankara 'dayım bir ihtiyacın olursa haberim olsun rahat şehirdir Ankara
Gelenler alıştı sende alisirsin
Bunu tek sen yaşamadın inan
Elbet düzelir dönersiniz geri
Şansın açık olsun, bir gün dönmen umuduyla
Hepimiz aynı haldeyiz üzülme
Ankara 'da takıl Kızılay karanfil canlıdır
Alışın insan nelere alışıyor bir bilsen.
Ankara 'ya hoş geldin diyelim o zaman
İnsan ister istemez üzülüyor
Yaraları sarılınca umarım sağ salim dönersiniz. ♥️
İnsan her şeye alışıyor zamanla zor ama biraz
Umarım en kısa sürede bu acıları atlatırsınız
Ankara 'ya alışırsın merak etme.
Bende antakyadan Ankara'ya gideceğim
Alışırsın, nerede kalacaksınız
Oncelikle gecmis olsun. alisirsin umarim
Ben çoktan ayrıldım Antakyamdan bu bir veda değil
Çok geçmiş olsun zaman ile alışırsın
Hataydayim çoğu göç etmiş durumda