AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
196Cevap
Anlattığına göre gayet normal. Seni gayet iyi anlıyorum. Yönelebiliyosan inancın varsa Allah'a, dine yönelmeye çalış ruhuna iyi geldiğini göreceksin.
ne kadar aran açık olsada yasarken ailenin kıymetini bil derim ve psikolojik olarak bilinç altına girerse zamanla düzeninde bozulur
bekarlik sultanlık napicaksin evliliği ;)
yaşadığın zor yaşın kaç
Tercih edilmeyen yalnızlık yorucu ve ürkütücüdür
😔.
en büyük kaygın nedir
Kimsenin haberi olmadan ölmek
:) hayatına neden özel bir insan almıyorsun
Güvenemiyorum
Güven sorununun kaynağı nedir
Bilmem genel hayatım sorunlu 🙂
neyse çok üzerime vazife değil :) ancak yaşadığımız kötü tecrübelerin etkisinde kalarak hayatımıza devam edemeyiz. insanlarla arana duvar örme.
Evet normal. bazı şeyler dolunca ve etken çok korkutur.
Sen.. birine çok benziyorsun ama cikaramiyorum teşekkür ederim yorumun icin
Umarım iyi birine benziyorumdur :P rica ederim.
İsmin nedir
Buradan özel bir şey paylaşamam teşekkür ederim anlayışın için.
Tamam haklisin teşekkürler
ricalar ^_^
Neyinden korkuyorsun? Bunca zaman başından kim bilir hangi kötü olaylar geçti. Hangisi yanındaydı. Bırak ölürsen birisi muhakkak bulur. Birine bağlı yaşamak zorunda değiliz
Hepimiz öyleyiz inanın Rabbim yar ve yardımcıniz olsun içinizi ferha tutun bizim Rabbimiz var.
Çok normal bir şey zaten akrabalardan beladan başka bir şey gelmez
Akrabayı en güzel sen yorumladın. Çok haklısın
Yanlızlik korkutur bilirim. Benimde kimsem yok. Yanlız yaşıyorum. Galiba alıştım da.
Hepimiz ayni durumdayiz. Deprem hepimizin psikolojisini bozdu.
Sosyalleşmelisin bu kadar yalnızlık iyi bir şey değil
Bende aynı durumdayım birçok sevdiğimi kaybettim Hatay Antakyada şu an koydeyim
Ayni benim gibisin ablacım ben de İst dayım kimsem yok 😔yaz bana
Seninle tanışmak istiyorum
Akıllı karakterli zeki bir kızsın
Net kararları olan bir kızsın
Ciddi ilişki istiyorum
Bana bir şans verir misin
Psikoterapi alsan ve olabildiignce sosyallesmeye calıssan faydalı olabilir
Ülkenin çoğu tedirgin. Hatta dünya etkilendi bu durumdan.
Hayırlısı fay hattı bulunan yerde yaşamak ayrı korku taşınmayı dusunöuon mu
Bu devirde kimin ana babası akrabalarından hayır varki korkma bu konuda yalnız değilsin
Normal bir durum bu düzelecek inşallah her şey içini ferah tut 🌹🙏
Tabiki normal kolay bir süreç değil. Yaşadığın şehir deprem bölgesi mi?
yalnızlık zor. Elimizden ne gelirse yardıma hazırım
İyi tarafından bak. Olası felakette düşüneceğim sevdiğin kimse yok. Tek başınasın
Korku için; psikoterapi, ilaç,
Yalnızlık için; evcil hayvan, arkadaş, sevgili, eş.
Bende yanlız yaşıyorum korkunun ecele faydası yoktur cesur ol zaten tekliğe alışıksın
Normal tabi ki, psikolojik olarak herkesi etkiledi bu olay maalesef
Arkadaşlar biri şu güvercin kalpli kızla evlensin, lütfen
Arkadaş, iş arkadaşı, dost, sevgili.. kimse yok.
Dağın başında mağara gibi biyerde tek başına misin
Biz onca kalabalıkla korkuyoruz, senin bir başına korkman çok normal.
Yanına bi ev arkadaşı alabilirsin. Bir nebze rahatlatır diye düşünüyorum
Normaldir sen güçlü bir kadınsın nerde yaşıyorsun ki
Bu sıkıntı bende de var maalesef sabaha kadar dalmaya çalışıyorum iki saat uykuyla ise gidiyorum
Uzaklaşman iyi olmuş o erkek arkadaştan.
Bir şey olmaz korkma.
Korkmana gerek yok artık daha rahat olmak gerekir
Hayır bende öyleyim uyumuyorum sabaha kadar sanki deprem sadece gece oluyo
Bende geceleri tek kalıyorum bazen sabah 5 te uyuyorum anca
Vay be helal iyi yapmışsın
Ben de yalnızım ve korkuyorum haklısın anlıyorum seni
Yine olsun birileriyle iletişimin kendini yalnız hissetme psikolojin bozulur.
yalnızlık ve depremin psikolojisi birleşmiş olmalı
Korkmayın hanımefendi artık yüksek derecede bir deprem olmaz
normal olabilir ya, psikolojinin sağlamlığına bağlı aslında
:( normal ya yalnız olmamak lazım hayat arkadaşı arkadaşları lazım
Çok normal ışıkları açık bırak ben öyle yapıyorum o zaman korkum azalıyo
Kendine iyi dostlar edin cidden çok yakın ailesinden sonra ilk seni arayıp soracak
Ben almanyadayim ve bir arkadasa cok ihtiyacim var egerki sende bir kiz arkadas istiyorsan lütfen bana yaz birbirimize destek oluruz
45-55 yaş aralığında boşanmış çocuğu olan ve maddi durumu çok iyi olmayan orta halli erkekleri kabul edersen bence tekrar evlenebilirsin
Yalnız yaşamak bazen gerçekten zor, insan bir destek, bir ses, bir yol arkadaşı arıyor.
Akrabaları anlarım da Anne babaya da küs olmazsın be ablacım.
En azından arada ara hal hatır sor. Böyle giderse yalnız öleceksin korkarım ki.
Dua edip yattiginda inşallah bir şey olmaz ben korkmuyorum ölürsen şehit sayılıyorsun inancın var ise oyuzden ölmek korkusu başka korkun var ise herşeyi yaratana güven düşüncelerine pek aldırış etmemeye calis derim 🙂
Normal değil aslında ama alisilmisliklarin artik korku boyutuna geçmeye başlamış ve bu yüzden arkadaş edinmelisin
Seni o kadar iyi anlıyorum ki. Benimde annem babam yok kardeşlerden de hayır yok. Hiç bir dönem kendimi bu kadar yalnız hissetmedim
Öyle bi pislikle ayrilman iyi olmuş :( rabbim insallah mutlu olup huzurla uyuyacagin adam nasip etsin
Ayni hayat hikayesi benim esimin de öyle hangi sehirdesin bilmiyorum ama gel bizim bi kardesimiz dostumuz bacımız ol
Bence anne babana ailene akrabalarına dönmen lazım şunu unutma ne olursa olsun anne baba yine evladından vazgeçmez evlat her ne kadar hayırsız olsa da bile
Ben babaannem Vedat ettiğinde mecburen babama gittim zaten. Ama baktım hanımı ve çocuklarıyla gayet iyiyken ben gidince eşi hep tartışma hep kavga çıkardı. Üstüme alındım benm yüzümdendi bariz belliydi. Eve bir ekmek fazla almak istemedi olabilir haklıdır belki bilmiyorum. O dönem ayrı eve çıkmak istediğini söylediğimde babam neden kızım bile demedi. Sen bilirsin kararına saygı duyarım dedi. Bir tane kiramı bile ödemedi aramadı sormadı ben nasl hâlâ babam var diyeyim? Kurtlar sofrasına da dusebilirdim Allah'tan çok korkak biriyim de kötü bir şey yapmadım
Annem nerde kiminle bilmiyorum ben annem diyince babaannem ağzıma vururdu sus anma onun adını diye. Kadının yüzünü bile hatırlamıyorum nasl çıkıp anne ben sana geldim diyeyim? Belki aynı sehirdeyiz aynı havayo soluyoruzdur belki komsumdur hiç bir bilgiye sahip değilim annemle ilgili
Senin yerinde olmayı istemezdim açıkçası
Dilerim kimse olmasın🙂
İnşallah ya, Korkma ama Allah'a sigin
Ben nasibimi bulursam kısa zaman içinde evlenmek istiyorum eğer düşünürsen görüşüp tanışalım sende istersen saygı sevgi huzur içinde yuva kurabiliriz ciddiyim bu konuda
Gayet nornal insaniz korkariz endişeleniriz yanliş anlamazsan yaninda uyuyakalabilrsin azda olsa yaninda bir ses olur ben gec yatiyorumda
Duyduğuma üzüldüm ama cidden ben en azından böyle bir çözüm buldum kendini hissedene kadar birkaç gün ben geç yatıyorum onun hikaye anlatabilirim sevdiğim bir filmi anlatabilirim sen de uyuya kalırsın ben de sonra gider film izlerim
Siz bilirsiniz ne diyim
Benim kotu bir niyetim yoktu bi nebze varligimla sizi guvende hissettirmek istemistim
Bi kabul etsen cozcem korky derdinine jste gormezden geliyorsunuz hanimefendi
Ben rüyamda sallanıyorum sanki deprem oluyor gibi. Aslında depremi yaşamadım, o kadar bozmuş beynimizi.
Yalnız olmak kötü.. yakınında birilerinin olmamasıda bazen tek kalmanın kötü yanlarını gösteriyor. Bi arkadaşınız yakın olduğunuz biri varsa bi kaç gün beraber takılın bi sen onlara git bi o sana gelsin
Deprem bütün insanların psikolojisini bozdu yani şu an geneli konkuyor birileri varkerde korkuyor, ailenle ilgili yaşadığın trajedi üzücü ama böyle çok var maalesef bence herkes kendi başına yaşamayı öğrenmeli.
Şu anda hayatının zirvesinde olduğunun farkında mısın dostum
Komşum da senin gibi yalnız kalmaktan korkuyor. Kızcağız akşamları ya arkadaşına gidiyor ya da bana geliyor korkusundan. Psikolojik danışman ihtiyacınız var. Kendinize eziyet ediyorsunuz.
99 depreminden sonra bende uyumaktan korkuyorum tabiiki sebebi yine deprem olabilir korkusu ve hani den biri uyandırdığında titriyor ve çok korkuyorum bende bi destek istyorum ne yapmalıyım