Bakan Karaismailoğlu, "Bu kadar büyük bir depreme dayanıklı yollar sayesinde ulaşımı kesintisiz sağladık" demiş. İlk günler ulaşımın yapılamadığı yalan mı?
ilk gün 2-3 gün çalışmalar başlayamadı. her yerde bu konuşuldu. gerçekten mi ya.. şaka gibi açıklamalar gerçekten
Bakan Karaismailoğlu, "Bu kadar büyük bir depreme dayanıklı yollar sayesinde ulaşımı kesintisiz sağladık" demiş. İlk günler ulaşımın yapılamadığı yalan mı?
Bunların hepsi komedyen gibiler niye böyle olduklarını da çok iyi biliyorum. Bunların ağzından çıkacak her kelimeye kayıtsız şartsız inanan bir kitle olduğunu bildiklerinden böyleler. "Çıkalım yalan söyleyelim, nasıl olsa bizim seçmenin sorgulama yetisi yok ne desek inanırlar" diyorlar. Yetmiyor gerçekleri ortaya koyanlara da vatan haini diyerek hedef şaşırtıyorlar. Kendileri gündem değiştirme politikasını çok başarılı bir şekilde uygularlar. Ben bunların suçlu olduğunu hiç görmedim arkadaş. Ne olursa başkası suçlu...
Tüm Türkiye halkına hizmet etsin diye bir partiden lideri Başkan yapıyor. Sonra adam yol yaptı hastane yaptı diye kutluyor niye kimse bunları yapması için seçtik zaten zorunda demiyor anlamıyorum. Herkes işini yapacak ama bunlar düzgün iş yapmadı o kadar kişinin ölümü kader değildi.
Evet ancak yol yaptınız oda zenginler için paralı yollar. Kesintisiz ulaşım diyor bide yollar yarıldı be az önce izliyordum yarık yolun içine taş atıyorlardı ambulans geçsin diye doğa olaylarına insanın gücümü yetermiş.
Doğru açıklama Hatay hariç her yere ulaşıldı zamanında ama sizin gibi nankorler oldugu sürece hiçbir şeyle yaranilmaz. Ha bu yol yapmak zaten işi diyen şahıs bundan öncekilerin de işiydi hiçbiri bir halt yapmadinyasin yetmiyor belli ki araştır anlarsın.
İşleri güçleri bir avuç kalan kendi kitlelerini kandırmak. o yüzden mi 2-3 gün sonra kurtarmalar başladı. ölü sayısı kaç bini geçti bunlar hala algı peşinde kendilerini övme peşinde... neyse sakinim.
Pompalardan seçmeler... Ya adam yollar mahvoldu ama biz yine bir şekilde yardımları ulaştırdık dedi, nasıl insanlarsınız da bu kadar çarpıtıyırsunuz sözleri, m@l mısınız?
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Hayır tam tersi bu atanmış bakanın söyledikleri yalan. Zaten bu türün hiç bir zaman doğru bir sözü olmuyor
burnuna tükürdüğüm. dayanıklı yollarınızı gördük Gaziantep'te. insan konuşmaya utanır hala daha çıkıp utanmadan beyanat veriyorlar ya. susun lan susun susmak da erdemdir susun.
Ana Sayfa > Gündem > Sorular > Bakan Karaismailoğlu, "Bu kadar büyük bir depreme dayanıklı yollar sayesinde ulaşımı kesintisiz sağladık" demiş. İlk günler ulaşımın yapılamadığı yalan mı?