Benim ki 1. Depremle dalga geçenler..
2. Haluk levente saldırılması..
Benim ki 1. Depremle dalga geçenler..
2. Haluk levente saldırılması..
Genel olarak depremdekiler ile dalga geçilmesi yanlış yardım yollanması giden yardımı engellemeleri. ya da bu gibi zamanda bile insanların ürünlerini çalmaları yani hırsızlık yapmaları. bunun dışında birde yağmacılar var işte. bunları yanlış buldum birde tabi ki genel olarak insanlara sataşan ya da saçma saçma paylaşım yapanlarda var maalesef bu yüzden bunları umarım tekrar yaşamayız. ama ders almıyor insanlar birde çok kötü insan var maalesef.
1-Yardım tırlarının önünü kesip yağmalamaları
2-Hırsızların zarar gören boş evlere girip depremzedelerin mallarını çalmaları
3 deprem üzerinden siyaset yapmaları ve bazı kişilerin çok duyar kasmalari çok sinir bozucuydu
Ya sabret sabret sabret İnan bak sabret başka bir şey
Depremzedelerle dalga geçmeleri
Deprem bölgesine giden arackarn önlerinin kesilmesi
Hırsızlarn yagmacilarn artması
Yardım eden kişiler üzerinden siyaset yapmaları
Hepsinin de Allah belasını versn
Cevap
3Cevap
Onları tek tek paketleyip içeri tıkmak lazım.. ki bu şımarıklıkları anca o zaman kesilir. G. tleri üşüsün ki anlasınlar Kepazeler
Ee içeri tıksan ne olacak yani ne yapabilirsin ki bir de onları beslemek lazım bırak hayvanlar ortada geçsin ya Lütfen yani hayvan kadar olamayan varlıklar ortada geçsin
Hayat bu. Deprem de bunları ayırt etti iste. Bir ahlaksızlar var bir de ahlaklılar. Ben ahlaksızların etimle kemiğinde nefret ediyorum.
20 dakikalık zevk için doğunca böyle oluyor
Ah varya Normenderin Eksik etek şarkısı vardıya diyorya, sen benim s,,,, m o,,,, pu bile olamssın aha bunlar öyle tipler İğreniyorum. İşte şımartmanın getirdiği nokta
Ya Boş ver bu kelimeleri bozma ağzını Üstat ya boş ver Allah belasını veriyor
@isim_soyisim26 Bozmaya bile değmez cidden sidi, ğim bile değerlidir bundan sı, çtığım bok bile yazıklar olsun daha nediim. Karakteri. göçük altında kalmış resmen
Bunlar bu davranışlarıyla sinansin
Amin sabret sakin ol olacak o da olacak Allah'ın işine bak sen gerisini boş ver
kızın burnu ne bicim öyle
😰😰😰😰😰
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?