Avrupa'da yaşayan yalancı Türkler?

Bu denyoları Avrupa zorla mı tutuyor anlamıyorum madem Avrupa'da yaşam bu kadar zor gelirsin Türkiye'ye ülkende yaşarsın. Bir de git sende Türk lirasının değerli olduğu yerlere filan demiyorlar mı ya denyolar, ben yoksul ülkelere "şükredin ülkeniz cennet" demiyorum, trollük yapıp onların sinirleri ile oynamıyorum. Euro kazanıyor Türkiye ucuz diyor. Zevksiz gecenin mahsülleri, Türkler Türk lirası ile yaşıyor. Ülkenin %95'i yokluk yaşıyor bunlar Avrupa'da yaşayan Türklere üzülün diyor. Millet niye Avrupa'ya gidiyor Türkiye'den kat kat daha iyi şartlar olduğu için, hukuk, düzen, insanî endeksler yüksek olduğu için olabilir mi?

Güncellemeler
+1 yıl
Hem AB hem hükümet para ve yardım yaptığı halde bu kadar sığınmacının kendini Avrupa'ya atma çabası neden bari bunu sorgulayın be yobazlar? Ayrıca yine diyorum hiçbir ülke sizi zorla tutmuyor zorlanıyorsanız buyurun Türkiye'ye. Gelip "Ovropodoko Torklor" Allah hepsinin belasını versin bize ne Avrupa'daki Türklerden
Güncellemeler
+1 yıl
Allah'ın trolü madem ülke battı diyorsun neyi savunuyorsun sonra küfür edince biz kötü oluyoruz
Avrupa'da yaşayan yalancı Türkler?