Güncellemeler
+1 yıl
Hem AB hem hükümet para ve yardım yaptığı halde bu kadar sığınmacının kendini Avrupa'ya atma çabası neden bari bunu sorgulayın be yobazlar? Ayrıca yine diyorum hiçbir ülke sizi zorla tutmuyor zorlanıyorsanız buyurun Türkiye'ye. Gelip "Ovropodoko Torklor" Allah hepsinin belasını versin bize ne Avrupa'daki Türklerden
Güncellemeler
+1 yıl
Allah'ın trolü madem ülke battı diyorsun neyi savunuyorsun sonra küfür edince biz kötü oluyoruz
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Amerika'da yaşan Türkler daha bilinçli olurlar Avrupa'da yaşayan Türklerin çoğu ümmetçi-milliyetçi-erdoğancı
Kesinlikle öyle.
Avrupa'da yaşayan kendine Türk diyen vatan hainleri Türkiye'nin batmasını bile istiyor öyle vatansız kansızlar
Abiğ biz almanyada können nicht schlafen yeaaa gelmeyin abi avrupa çok kötü
Hayır anlamıyorum sanki zorla tutuyorlar. Çok sinirleniyorum ya aşırı. Çok yalancılar bir de.
Benim 24 yaşında kuzen var Almanya'da doğdu öyle absürt ekonomik sorunları var ki telefonu kapattıktan sonra küfrediyorum ona. Ya neyin derdindesiniz abi millet ne çekiyor burada ben bunların beynini...
ben almanyada yaşıyorum alayı kör kütük cahil , sebebi ailesi babaları veya dedeleri 1960-70 lerde cahil olarak gitmiş cocugunu aynı o zamandaki gibi cahil yetiştirmiş üzüm üzüme baka baka kararır , nargile içmek ve araba hakkında komuşmaktan başka bir pok bildikleri yok , sorsana kuzenine dünya mı dönüyor güneşmi , bilsin ben burada güzel kardeşim diye bagırcam bilmez , genel kültür 0 , oturup 2 kelime konuşamassın mal mal bakarlar 😁 erdokan erdokan ulan heryeri sattı ekonomi bitirdi dünya kadar borç var de , yol yaptı erdokan derler
Davulun sesi uzaktan hoş gelir.
Bunlara da uzaktan hoş geliyor her şey. Neyin ne olduğunu biliyorlar ve bunu yaşamak istemiyorlar. Sorarsan hepsi vatan millet sevdalısı insanlardır.
Çoğu alt kesim olduğundan olabilir.
Kesinlikle.