Deniz Akkaya Haluk Levent'i AHBAP adı altında dolandırıcılıkla suçladı. Haluk Levent mi yoksa Deniz Akkaya mı doğruları söylüyor?

Selamlar herkese..

Haluk Levent & Deniz Akkaya
Haluk Levent & Deniz Akkaya
  • Gerçekten şaşkınım. Haluk Levent'i hem insan olarak hem müzisyen kimliğiyle çok seven, şarkılarının müptelası biriyim. Belki de en çok bu yüzden çok şaşkınım. Zira hakkındaki iddialara yenir yutulur türden değil.
  • Soruya geçmeden önce ne olduğuna dair genel bir toparlama yapmak istiyorum.
  • Haluk Levent'in başkanı olduğu AHBAP derneği her zaman olduğu gibi büyük deprem felaketinde de yardıma koştu. Bağışlar toplandı. Çadır kentler kuruldu, vs. Yani ekibiyle beraber elinden geleni yapma gayretindeydi..
  • Ancak bir kesim insan AHBAP derneğinin her şeyi yaptığını ve devletin yetersiz kaldığını söyledi. Sürekli bu minvalde söylemlerde bulundu..
  • Bir başka kesim ise AHBAP iyi hoş ama devletten büyük değil dedi.. Ancak Levent her zaman bunun doğru olmadığını ve devletle, AFAD'la ortaklaşa çalıştıklarını dile getirdi..
  • Siyasi kutuplaşmanın en üst noktada yaşandığı bu günlerde Haluk Levent ve AHBAP özelinde adeta daha da kutuplaşan iki kesim vardı...
  • Ne oldu bilmiyorum ama Deniz Akkaya sosyal medyadan Haluk Levent'in aslında bir dolandırıcı olduğunu, kendisinin dolandırdığı kişilerin videoları, belgeleri olduğunu söyleyip Haluk Levent'i kara para aklamakla suçlayıp 'Plastik Kahraman' olarak nitelendirdi..
  • Devamında Akkaya'nın İnstagram hesabı spamlar ve şikayetlerle kapatılınca ve kendisine tehdit mesajları gelince olay çığırından çıktı..

Bugün itibariyle Akkaya Twitter da tüm belgeleri açıklamaya başladı.. Ortak arkadaşları şarkıcı Cenk Eren'in Deniz Akkaya'ya orta yolu bulmak ve özür dilemek adına yaptığı mesajlaşmaları yayınladı.

Deniz Akkaya Haluk Leventi AHBAP adı altında dolandırıcılıkla suçladı. Haluk Levent mi yoksa Deniz Akkaya mı doğruları söylüyor?
Deniz Akkaya Haluk Leventi AHBAP adı altında dolandırıcılıkla suçladı. Haluk Levent mi yoksa Deniz Akkaya mı doğruları söylüyor?

Daha pek çok tweet var ve devamında bu akşam videolar olacağını söylüyor..

Kişisel olarak yorumum şu;

• Haluk Levent'i çok seven biri olarak eğer doğruysa çok büyük hayal kırıklığı yaşarım. Ancak ben tam olarak doğru olduğuna inanmıyorum. İnanmak istemiyorum. Zira eskiden hatalar yapmış olabilir. Ki kimse dört dörtlük değil. Ancak AHBAP çatısı altında, üstelik devletin denetlediği bir dernekte dolandırıcılık olması çok zor geliyor bana.. Bir de şahsen Haluk Levent yapmaz diye düşünüyorum..
  • Ama olayın diğer boyutunda bu kadar belge, iddia ve üstte görselde yer alan yazışmalar.. Cenk Eren'in adeta yalvarırcasına Deniz Akkaya ile Haluk Levent'i bir araya getirme çabası. Olayı kapatma gayreti. Ve Deniz Akkaya gibi dünyanın içini yemiş dışarısında dolaşan tecrübeli biri niye bu kadar iddialı olsun. Kafam çok karışık doğrusu..

HABER

Peki sence Haluk Levent' mi yoksa Deniz Akkaya' mı doğruları söylüyor?

#funda

Haluk Levent'e inanıyorum.
Deniz Akkaya'ya inanıyorum.
Kafam karıştı. Bekleyip görmek lazım.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Deniz Akkaya Haluk Levent'i AHBAP adı altında dolandırıcılıkla suçladı. Haluk Levent mi yoksa Deniz Akkaya mı doğruları söylüyor?