Tuğba Södekoğlu, depremzede konuşurken arkasını dönüp gitti ve hâla pişkin pişkin gazetecilik yapiyor, Dilara Gönder ise bunlara dayanamadi ve ağır sözler söyleyip istifa etti. Kuzey unutmaz, TC de unutmaz... umarım.
Sizce Türkiye tarihi bu depremdeki onurlu ve onursuz gazetecileri hatırlayacak mı?
Kimsenin icini bilemeyiz. Ustteki kadin spiker sadece kanal ne emir veriyorsa onu yapar. 2. Haberci ise bana hic samimi gelmedi. Klasik calistigi yerden maasindan memnun olmayan firsatini bulunca yolunu bulan kadin hareketleri gibi geldi. Bu is boyledir demiyorum sizin dediginiz de dogru olabilir ama bana oyle geldi. Aybasi hareketleriyle dobra habercilik arasinda fark vardir. Dobra habercilik mehmet akif ersoy vardi o bana samimi geldi. Ama bu kadinin derdi habercilik vatan millet vs degil gibiydi.
belki bir kısmımız unutmaz.. ama önemli olan bu duruma bizi kimlerin getirdiğini unutmamalarını isterim.. tvlere çıkııp yine her şeyi allaha bağlayanları unutmasınlar ki ders alıp bu zihniyetleri tekrar başımıza getirmesinler.