- Yaşadığımız deprem felaketinden sonra hayat size de anlamsız geliyor mu?
- Ne hissediyorsunuz?

Daha bir anlamlı geliyor. Çünkü insanların uyandığını gördüm. Bir görüşüm de daha söylemiştim. Herkes rahata o kadar alıştı ki, ölümü unuttu. Ölümün nereden geleceği belli değil ve yarını yok gibi yaşamamak lazım. Bu sayede yine insanların birbirine kenetlendigini gördük. İnsanların yalnız olmadığını gördük. Kötü kalpli, hain olanları da gördük. Bu millet için mücadele edenleride. Kısacası bu deprem kayıplari ile beni üzdü ama insanlara gerçekleri göstermesi de mutlu etti. Şimdi sırada İstanbul depremi var. Umarım bu depremden ders alınmıştır. Çünkü olacak ile öleceğe çare yok.
Cevap
7Cevap
Hocam düşünüyorum her sene bi olay oluyor, diğer seneyi düşünmek istemiyorum
Ama korku vb yok sadece olumsuz düşünceler var?
Her şeye o gözle bakmıyorum dogrusu. Anlamlı olan pek çok şeyi fark etmemi bile sağladı diyebilirim kendi adıma.
Farkındalık çok önemli, daha yeni Türkiye'nin deprem bölgesi olduğunu öğrenen cahiller var maalesef..
Depremden öncede pek bir anlamı olduğunu düşünmüyordum
İnsanlara yardım et ve iyi bir insan ol. Bu hayatın yegane anlamı bu
Hayır gelmiyor aksine dünyanın varlığı ve neden yok olacağı daha da anlam kazanıyor.
Türkiyede olmadığım halde, ben bile sarsılmış tarafım. Ordakileri düşünemiyorum bile..
Hayatın anlamsız olduğunu düşünmemize sebep olabilecekler listesi yapacak olsak deprem en son sırada bile yer almazdı.
Hayat kimine gore anlamli kimine gore anlamsiz kisiden kisiye degisir
Gelmiyor. Hayat her zaman anlamlı
Tamamen tedbirsizlik!
Hemde nasil
Gelmiyor
Aşırı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?