Elimden geldiği kadar yardımcı oldum ama çok mutsuzum Ülkecek psikoloğa gitmemiz gerekiyor
Depremden dolayı üzüntü moralsizlik var mı sizde de?
Beğen
Paylaş
Takip Et
1 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
2 gündür neredeyse ful duvarı izledim ilk günkü gibi haberleri kaldıramıyor psikolojim. Üzüntü bir yana çok öfkeliyim. Depremden değil soğuktan olen onca kişi var ki. Ve yillarca uyarı yapıldı. Insan her seydir insana değer verilmemesi kahredici.
Atalarımız bizler rahat edelim diye can vermişken şu ülkede hala rahat edilememesi ve can verilmesi ne denebilir ki. Milletin seferber olması.
Şimdi siyaset yapma mimari konuşma derler sırası değil 3 gün sonrada unutulur taki tekrarlayana dek. Deprem vergileri nerde İstanbul depreminden beri toplanan paralar nerde?
Soğuktan bebekler ölsün bazılarımızda binbir odalı yerlerde kabuğuna çekilsin.
Deprem bölgesinde yaşamıyorum ama Nefes alamıyorum uyu girmiyor gözüme huzursuzum evde sıcak yatakta yatmak bile bana kendimi suçlu gibi hissettiriyor yaşayıp hisseden insanları bebekleri hayvanları düşündükçe perişan oluyorum çok çok üzgünüm elimden gelen yardımı yaptım dua etmekten başka bir şey yapamıyorum Allah yardımcıları olsun inşallah böyle kıyameti tekrar yaşamayız.
Adamın teki, elinde petibör bisküvi, soruyorlar ahvalini ''Çocuklarım göçük altında, ben onlar yiyecek diye yemiyorum ama günler oldu kimse çıkmadı'' diyordu
Sizlerde de öyle mi bilmiyorum ama deprem olacağı gece hiç uyku tutmadı hep böyle bir sıkıntı tam 3 gibi uyuya kalmışım artık o sıkıntıdan sabah bunlar oldu ve hala kardeşlerimiz için uykusuzum
3 gün sonra herkes unutur kim İzmir depremini hatirliyor. Ordaki insanlar 1 ay sonra yalnizliklariyla basbasa kalacaklar tek bir haber programina dahi konu olmayacaklar maalesef bu işler böyle.
Olmaz mı ya, iki gündür psikolojim bozuldu resmen. İzleyip izleyip ağlıyorum...
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Haberleri izlerken veya bunlarla ilgili haber seyrederken evet ama genel olarak depremzedeleri değil depreme ne zaman ve nerede yakalanırız sevdiklerime bişey olur mu düşüncesi var.