Kimisi hile yapildi diyor, kimisi de gerçekten ona oy verdi diyor. Her iki durumda da yardimsever gönüllüler her an bölgeyi terkedebilir ve bu şehirler yine yalnız kalabilir. Gönüllülerin yardimini devletin yaptığıni zannedenlere üzülmeye devam edecek misiniz?
Güncellemeler
+1 yıl
Hatay'da arap ve ermeni nüfus çok fazla olduğu için oradaki sonuca şaşırmadım. Diğer iller şaşırtıcıydı.
depremzedelerın oldugu yerler surıyelılerle dolu maalesef orada yasayan cogu aile alanya antalya mersın marmarıs taraflarına yerlestıler cocukların okul kaydı ıcınde secmen kayıtlarını aldırmak sorunda kaldılar bu yuzden daha duyarlı olun bu kadar acımasız yargılamayın cunku onlar cocuklarını eslerını kardeslerını ana babalarını enkazın altında bıraktılar cogununda cesedı ortada yok mezarları bıle yok
Bende depremzedeyim ama bizim il %70 oranla kemal dedi annem dahi babamdan gizli hepimiz kemal dedik. Bazı akıllar bilmiyorum ya hala nasıl erdoğan dediler saskınım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
depremzedelerın oldugu yerler surıyelılerle dolu maalesef orada yasayan cogu aile alanya antalya mersın marmarıs taraflarına yerlestıler cocukların okul kaydı ıcınde secmen kayıtlarını aldırmak sorunda kaldılar bu yuzden daha duyarlı olun bu kadar acımasız yargılamayın cunku onlar cocuklarını eslerını kardeslerını ana babalarını enkazın altında bıraktılar cogununda cesedı ortada yok mezarları bıle yok
Bende depremzedeyim ama bizim il %70 oranla kemal dedi annem dahi babamdan gizli hepimiz kemal dedik. Bazı akıllar bilmiyorum ya hala nasıl erdoğan dediler saskınım
Kimse Erdoğan'a atmadı
Deprem başkadır, siyaset başkadır. Bizim halkımız oy verirken etnik kimliğine ve mezhebine göre oy verir Anadolu'da.
Anketlerde vs antep Kahramanmaraş osmaniye full erdogan diyodu zaten beklediğim sonuc geldi 2. Turda erdoğan kazanir gibi
guzel soru :)
ama kuzmamak lazim halkın teveccuhu onemli
hos secim 2. tura kaldi yani ayrismadan hosgorerek bakmak lazim :)
İnsanları siyasi tercihleriyle ötekileştirmekten vazgeçin artık. Herkes istediği kişiye oy vermekte özgürdür.
Oy için mi yardım ediyorlardı
Evet devam edeceğim.
O kesime oy verenlere hakkımı helal etmiyorum.